Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 856
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Лично отношение ли долавям, намесваш го в един филм?  Mr. Green С кой и къде отивам си е моя работа ми се струва! Да, много е хубаво по капанчетата  Grinning , заповядай, ще ти ги ги покажа. Глупава история е да се вживяваш толкова много, че да се опитваш да кълвеш на лична основа, нали. А дали се напива някой някъде, ти няма как да знаеш. Виждала ли си капан на морето? На колко години си въобще? Не ми отговаряй, въпросите са риторични, а ти си ми лекичко смешничка.
Ако имате проблеми, разрешавайте ги на друго място, моля. Wink

# 451

Моля, допълних си предния пост с извинение към останалите  Wink Не виждам голяма драма. Няма да говоря /пиша повече по въпроса.

Сега, ако може да ми подскажете номера на серията бих ви била благодарна.

# 452

Моля, допълних си предния пост с извинение към останалите  Wink Не виждам голяма драма. Няма да говоря /пиша повече по въпроса.

Сега, ако може да ми подскажете номера на серията бих ви била благодарна.
По-късно видях допълнението, но както и да е, можеше и на ЛС да се разберете, но щом сте решили да ни занимавате... Че и постовете не могат да се трият.  Wink
Вчера даваха 159 серия. Аз имам повече за наваксване, но имам малко свободно време и следобяд ще е.
Лек ден и приятно гледане.

# 453

Вчера даваха 159 серия. Аз имам повече за наваксване, но имам малко свободно време и следобяд ще е.
Лек ден и приятно гледане.

Благодаря ти!   bouquet

# 454
Когато влязох в семейството на моя мъж,той имаше живи баби и дядовци.
От всички съм чувала най различни истории и спомени/Бяха чудесни времена,сега те не са между нас/.
Единия дядо имал голям двор,които държавата му отчуждила,щото нямал нужда.Оградата от жив плет е граничела със плажната ивица.Колко пъти е разказвал,че само гледката може да те успокой.
Та, тоя дядо толкова години все се вайкаше за двора си.
Ние младите се чудихме как не го е прежалил вече.Това са 40 години и кусур години.
Сега аз имам двор,къща, деца и кучета.Много често си представям как внуци и правнуци ще търчат из двора.
Дори съм си мислела как да изолирам розите та да не се набождат.
И ако някой посегне на всичко това как ще се чувствам?Ще разбие живота ми,все едно нищо не съм направила и нищо няма да остане след мен.
Преди години не разбрах дядо,не разбрах за какво го болееше?
Как да разбера Али Ръза?Децата ми малки,проблемите малки.
Мисля,че не трябва да сме толкова крайни в оценките си.

# 455
Snejkata Днес няма закуска защо така?  Cry

# 456
Snejkata Днес няма закуска защо така?  Cry
Всички са на плаж!  Grinning  sun

# 457
Хей,здравейте,как е настроението?

# 458
Хей,здравейте,как е настроението?
wash hang

# 459
Може да няма закуска днес, ама ето ви един по-весел обяд.  Hug

Серията от снощи ще я гледам после и тогава ще коментирам по нея.  Peace

# 460
  • Ловеч
Токущо проверих Листопад ще го дават едновременно с "Двама завинаги". Явно ще си изгледаме трети сезон съвсем спокойно.

Как едновременно, по една серия от двата ли?
Аз мислех, че не са купили другите епизоди и ще започне "Двама завинаги" на мястото на "Листопад"!

# 461
Чеб, какво стана с изненадата? Flutter

# 462
Кога ще се разведат Шевкет и Ферхунде? В следващите няколко серии ли ще се случи? Ако някой може да отговори с бб ще съм благодарен.  

# 463
Чеб, какво стана с изненадата? Flutter
Чакам Ледената кралица да си подготви новата анкета.  Peace
По принцип с нея се разбрахме да няма номинации, а да се гласува направо в блога и сега тя си готви домашното. Сигурно не й е лесно, ама пусто като съм "блогърски инвалид" няма как да й помогна.  Blush

# 464
Здрасти,мацки)  bouquet .Бях се разкършил да ходя на работа,та като "новак" ме скапваха едни измекяри,както и да е,преди малко гледах последните епизоди,абе тая Гюлшен какви ги мъти?Пък аз бях гласувал за нея,че искам да ми е приятелка!Не ща я!Ферхи може да е всякаква,но лично на Гюлшен никога не е правило мръсно,напротив,взе я на работа при нея,с какво право й забива ножа?Какво общо има тя с Текинови,със Шефкет,че се бърка където не й е работа!Те да не са непълнолетни,че пак фамилията се засили да раздава правосъдие.И какво толкова инфарктно станало,Левент бил в къщата й,че може да е по работа там,нито са го видели да излиза от спалнята й,видяха го на стълбите,като за първо идване не мисля,че са осведомени къде и е на Ферхито спалнята или банята или там другите екстри.Тези хора май сами си търсят да си създават ядове,мазохисти ли са какви са!?Предния път пак така-видели Ферхи в нечия кола и айде,вдигнаха алармата,нито знаеха има ли отношения с този човек,нито за какво говорят,не са ги хванали на калъп я!Лейля можеше да я виждат в колата на Джaн,тогава никoй не тръгна да я скубе и да й вика мръсница!А Гюлшен защо се страхува от Ферхунде?Защото се .... на метеното,за да имаш страх от някой значи си наясно че си му направил кал!Сега сигурно пак ще се засили цялата глутница в акция "Спасяването на редник Шефкет",точно от това,че навсякъде се бъркат старите оттам им идват всичките проблеми!
 #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт