Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 166 061
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 845
Извинявам се,ако е коментирано,но има ли някъде списъкът със пренадлежности за окръжна?

Да ... в сайта им  Mr. Green

http://ag-plovdiv.com/pages/receptions/Nujni_dokumenti_i_veshti_.html     Hug

# 1 846
Благодаря Simple Smile

# 1 847
Здравейте момичета! Термина ми е на 02.10 ,но предродилната треска ме е налегнала.Ходя на ЖК при д-р Арнаудов в ОБ и отделно на частно съм си платила 200лв на д-р Пелев за да ми следи бременността. Днес реших да попитам за сумата,която да си подготвя ако искам да ангажирам Пелев за раждането ,отговорено ми бе 500лв дали ще минат през касата и да попълваме формуляри или ще му ги дадем така нямало разлика сумата е тази. Като се замисля 200лв +500лв и куп други неща които сигурно ще ми поискат да си закупя и да отида с един куфар чаршафи,термометри и т.н. ,дали не е по-добре да си платя в Торакс 750лв за нормално раждане ?
Какво мислите вие?Направо съм толкова объркана ,а времето си минава:(

# 1 848
Торакс доста западна. Качествените специалисти отдавна се махнаха от там. Да не говорим, че в Окръжна има неонатология и много добро оборудване. Плюс чудесни лекари, разбира се. Heart Eyes

# 1 849
  • Пловдив
Ако ще плащаш, наистина в частна клиника ти излиза същото, но аз не бих избрала Торакс. Много пъти съм писала, аз раждах там, където работеше лекарят ми, с който се познавам от години и съответно и той мен. Ако работеше в държавна болница, щях да родя в държавна болница. Неонатология, оборудване....това не ме интересува. Да на дава Господ да ги ползвам, защото някой не си е свършил добре работата, а ако ще се случи и въпреки това.....тогава вече нещата опират до съвсем други неща и апаратурата може и да не ти помогне. Защото пак опираме до реакцията и действията на лекаря в първите секунди и минути. Още повече, че при лекар, който ми е следил цялата бременност, само и единствено той, такива изненади не са изключени, но са рядкост и още по-рядко следствие лекарска грешка и/или недоглеждане. Естествено 100 % гаранция никой не дава.  Peace

# 1 850
 HugБлагодаря ви за отговорите момичета!
Помогнахте ми в решението определено ,защото се бях шашнала нещо  Blush
То където и да си ,при който и лекар да си ,каквото ти е писано ,а и  няма да легне лекаря да ражда вместо мен  Laughing Нека всичко да си е наред и това е! Praynig

# 1 851
  • Точно където трябва
отделно на частно съм си платила 200лв на д-р Пелев за да ми следи бременността.
Това за да ти следи цялата бременност ли? Сумата не ми изглежда висока, но какво точно включва?
Аз все още се чудя при кого да ходя. Много хвалят Бачуров, но аз се разочаровах от него. Аз самата много хвалех Симеонов, но като отидох при него той не ми спомена за никакви изследвания, каза да отида, когато вече съм бременна  Rolling Eyes Сега се замислям за Пелев /оказа се, че дори имаме роднинска връзка/. Като цяло съм доволна  от Даскалов и като лекар и като отношение, но пък той не работи в Окръжна, а аз ако стигна до раждане не искам да е в Селена.

# 1 852
Първият ми преглед беше при Даскалов,но  веднага се отказах след като ми назначи изследвания едно от които ми струваше 240лв.,а съм първа бременност ,без аборти нормално заченала.Похвалиха ми Пелев от втория месец си ходя при него.Заплатих си абонамент 200лв (както казах) той ме изпрати при д-р Арнаудов в Окръжна той ми води ЖК прекара ми всички изследвания през ЗКвсеки месец съм и при двамата.Д-р Пелев просто си ме гледа на ехограф,ако имам проблем издава ми болничен и сега ще ме изражда,защото Арнаудов не изражда.Просто двамата играят комбина.Това е!Доволна съм засега ,но като показах какви хапчета ми е изписал Даскалов просто ми се изсмя,така че ти ще си прецениш.
За Бачуров и аз съм чувала ,че много е добър .Както си прецениш:)

# 1 853
Вече мога и аз да дам мнение  Mr. Green
За мое съжаление имам впечатления от престоя в следоперативния сектор. Наложи ми се спешно секцио.
Операцията ми е  минала успешно,белега е една тънка линийка.Дори няма да се опитвам да я заличавам.
Много съм доволна от грижите в отделението,всички са внимателни и търпеливи.За бебето не са ми обяснявали кой знае какво,защото не съм имала нужда- второ детенце ми е.На момичето в моята стая доста обясняваха и помагаха за кърменето.
Само да ви кажа че няма смисъл от ВИП стая,освен ако не държите на свижданията.Последния ден климатика отказа,стаята е също толкова  хубава като останалите,така че 200-те лв. не си струват.
Оперира ме Бачуров.По-рано имах съмнения,но вече не съжалявам изобщо.

# 1 854
  • Точно където трябва
Да ти е честит и здрав малкият мъж!

# 1 855
Искаха ли ви нерегламентирано заплащане предварително?Може и на лични,ако ви притеснява тук.

# 1 856
Честито !!!
Да ви е жив и здрав бебока  Hug

# 1 857
Искаха ли ви нерегламентирано заплащане предварително?Може и на лични,ако ви притеснява тук.
Предварително никой нищо не ти иска, коментирахме го това скоро Simple Smile.
ЧЕСТИТО на новата мама Simple Smile!

# 1 858
Предварително никой нищо не ти иска, коментирахме го това скоро Simple Smile.
ЧЕСТИТО на новата мама Simple Smile!

Благодаря за отговора Simple Smile

# 1 859
  • Пловдив
Мукадес, да ти е живо и здраво малкото слънчице! Честито!
Тuti1830 не те съветвам да отидеш в Таракс, освен ако доктора ти не изражда там. Няма ги вече специалистите, които създадоха добро име на Торакс. Моя приятелка също като теб ходеше при Пелев и беше много доволна от него. За раждането също си имаше уговорка с него(тя роди планирано секцио). Аз ходя при Бачуров от  шести месец. И двамата не са много разговорливи, но моя доктор каквото и да го попитам винаги ми е отговорил на дълго и широко. За мен най-важно е да имам живо и здраво дете, чакала съм го доста дълго време. Надявам се на безпроблемно и леко раждане.
Наистина доста багаж трябва да се приготви за ОБ, но това да ни е проблема. На 24.08 съм се записала за отворените врати, та да приключа вече с този багаж, има неща, които още не съм взела.

Общи условия

Активация на акаунт