Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 165 899
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 45
Simple Smile здравейте пак. Гледах и сайта на окръжна и да ви питам, никакъв начин ли няма през тези 3-4 дни ( дано всичко е наред ) таткото да дойде да ни види? Изключвам ВИП стаята Simple Smile май няма смисъл от нея. Дали няма да има някоя тайна вратичка през която да се сшугне да ни види? Simple Smile

Има, като помолиш сестрите докато докторите ги няма  Laughing

# 46
Simple Smile)) това е много добре, мерси Simple Smile

# 47
А бебетата при майките ли са по време на престоя в болницата?

# 48
При нормалното раждане носят бебето след като те настанят в стаята, т.е 2 часа след раждането и през целия престой са при майката Simple Smile

# 49
При секциото са отделно, поне бяха ... Laughing

# 50
Благодаря Ви за бързите отговори. А знаете ли какво трябва да си приготвя за постъпване в болницата - за мен и за бебето?

# 51
  • Пловдив
Благодаря Ви за бързите отговори. А знаете ли какво трябва да си приготвя за постъпване в болницата - за мен и за бебето?

Гергана, отиди тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=1.0

Намери подфорума и темата за месеца, в който ще раждаш и пиши там - ще обменяте информация и опит. Всичко каквото е нужно за подготовка на раждането се обсъжда там.

# 52

В сайтът на окръжна болница има списък
http://ag-plovdiv.com/pages/receptions/Nujni_dokumenti_i_veshti_.html
но мой съвет разгледай и темите във форума Simple Smile пуснах следната тема точно по повод дрешките на бебо Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=525983.0
И благодаря на всички майки които ми отговориха и успях да си направя пълен списък на нещата за там.
На 24.09.2010г. ще има ден на отворените врати в АГ отделението и мисля че от там също ще може да се вземе изчерпателна информация Simple Smile а и да се запознаем с обстановката.

# 53
  И при секциото бебетата са при майките - дават ги веднага щом майката пожелае. Ако имат проблем с обслужването им, се обръщат към сестрата. Обаче докато бях там всички бебета си бяха денонощно при майките.
  Другата промяна е, че искат дрехи за бебето - държат ги с пелени само няколко часа след раждането и после ги обличат само с дрехи. Така че запасете се.

# 54
  • Пловдив
Хайде и аз да ги похваля от Окръжна!
Благодаря им, че се справиха с тежкото ми раждане. Чета, че за упойките се обсъждали- на мен ми сложиха по време на контракциите и после се наложи и пълна упойка- нищо не съм плащала. За тридневния ми престои там трябваше да ми вливат антибиотик, който вече аз /по-скоро близките ми/ купиха. И по този повод -да кажа за посещенията- естествено, че може да идват от семейството, но само пред вратата на отделението. Даже аз и бебето показах- акушерката го беше взела, не го изнесе от отделението, но го показа през вратата. През целия ми престои там отношението на всички беше много добро!
Добре ще е бъдещите майки да отидат и на деня на отворените врати- аз го направих преди раждането и бях доста по-спокойна после- поне знаеш къде отиваш  Simple Smile

# 55
Да споделя и аз моя престой в болницата. Родих август месец чрез секцио. Много съм доволна от операцията, възстанових се бързо, бебето е добре. Ползвах ВИП стая за да може близките ми да ме посещават в стаята, защото в началото не може да се става. Бебетата ги дават на майките на третия ден /говоря за секцио/ . По цял ден бебето ми беше при мен, само вечер го взимаха, но ако кажеш че искаш да си стои при теб и вечерта ще ти го оставят. Персонала е на ниво, аз си бях избрала лекар който да направи операцията. Изключително съм доволна. За бебето трябват 1-2 комплекта пелени и дрешки, памперси, мокри кърпи, одеалце.
Пожелавам здраве и късмет на всички бъдещи мами и съм сигурна, че няма да съжалявате ако изберете Окръжна болница.

# 56
аз си бях избрала лекар който да направи операцията. Изключително съм доволна.
Може ли да попитам кой? Peace

# 57
Beceтo   бях си избрала д-р Бачуров, много мил и внимателен човек. От сърце му благодаря за всичко.

# 58
a zapla6a li se pri rajdane ne6to v okrajna bolnica plovdiv ako saprugata mi e zdravnoosigurena?

# 59
  • Fort Worth, TX
a zapla6a li se pri rajdane ne6to v okrajna bolnica plovdiv ako saprugata mi e zdravnoosigurena?
Не, нищо не се плаща.Взема си направлението и другите необходими неща/

Общи условия

Активация на акаунт