Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 166 011
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 770
Необходимо ли е да правя избор на екип? Просто се притеснявам дали всичко ще е наред ако отида просто така и не си платя за екип. Какво ви е мнението за лекарите от там като цяло? Дали мога да разчитам, че на когото и да попадна ще ми обърне необходимото внимание?
А ако трябва да избирам екип ще трябва да се ориентирам от сега да ходя на консултации при лекар от там, за да ме следи. Нали така?
Простете за многото въпроси.
Попрегледах темата и горе долу разбрах кой, какво, но все пак  Crazy

# 1 771
Няма необходимо нещо. Не си длъжна да избираш лекар. Това е, ако искаш. Ако смяташ, че това ще те успокои до някаква степен- да, но иначе и се вижда излишно. Аз съм в 37- ма седмица и ме следи лекар от Окръжна. Ходя при него и на прегледи, но в НИКАКЪВ случай не е задължително. Simple Smile ЛЕка бременност.

# 1 772
  • Пловдив
Здравейте, благодаря за отговорите на питанията ми. Записала съм се за отворените врати за 24.08.12, случайно някой да смята да ходи.
Ще ми е приятно да се видим с други бъдещи мами.
А по повод на упойките, аз дъщеря ми я родих с пълна и нямах никакви неразположения -дано и сега при второто раждане да е така.

# 1 773
аз искам да отида стига ПАК да не забравя.

# 1 774
  • Пловдив
velma аз се записах миналата седмица, но предполагам че ще има места, предвид отпускарския сезон . Simple Smile
Ще чакам да пишеш дали ще дойдеш. Хубаво е да обменим инфо и на живо.   Wink
Прохладни дни на всички.

# 1 775
  • о`майна лунна нощ е
Необходимо ли е да правя избор на екип? Просто се притеснявам дали всичко ще е наред ако отида просто така и не си платя за екип. Какво ви е мнението за лекарите от там като цяло? Дали мога да разчитам, че на когото и да попадна ще ми обърне необходимото внимание?
А ако трябва да избирам екип ще трябва да се ориентирам от сега да ходя на консултации при лекар от там, за да ме следи. Нали така?

И двата пъти си отидох "ей така, без да избирам и да плащам каквото и да било". Багажът, документите, регулярните контракции ... не са ме върнали за това, че нямам уговорка с лекар.

И двата пъти срещнах отзивчив персонал, който с редки изключения в състава, си гледаше работата. Вярно е, че при мен и двете раждания минаха сравнително бързо и без усложнения после. Даже май за второто раждане се попрестараха с обгрижването на дребната. Бяха предпазливи и действаха превантивно за предотвратяване на инфекция, но по-добре така, отколкото да бяхме наистина развили такава, че да се чудим после как да се лекуваме допълнително.

# 1 776

Здравей,аз отидох и родих без екип,и съм страшно доволна.Всички лекари ме преглеждаха и бях под постоянно наблюдение и внимание.Просто останах очарована,непредполагах че всичко ще мине толкова добре.Падна ми се д-р Пелев-наистина голям специалист.Тис и решаваш как и при кого да родиш,затова ти пожелаван най-лекото и безпроблемнно раждане като моето и накрая да се похвалиш с едно прекрасно здраво бебче.Успех и кураж.

# 1 777
с риск да ме нападнете искам и аз да се включа в темата,от няколко месеца все я чета и реших и аз да раждам второто си дете там....това си решение съм взела само заради добрата база и апаратурата която имат
НО,два пъти вече съм лежала за задържане ,а от месец ходя всяка седмица на преглед и имам коренно различно мнение за лекарите и персонала... Crossing Arms някой лекари се държат мило и любезно само когато са на кеф или само ,ако им платиш...не всички де., аз съм нямала проблем,но съм присъствала на ужасни скандали между лекари и родилки и доста груби изказвания

скоро ми предстой и самото раждане там,за подкрепа взимам таткото в родилното   Simple Smile дано съм се заблудила нещо и всичко мине добре

# 1 778
  • plovdiv
Магдалена, подкрепям те напълно.

# 1 779
  • Пловдив
с риск да ме нападнете искам и аз да се включа в темата,от няколко месеца все я чета и реших и аз да раждам второто си дете там....това си решение съм взела само заради добрата база и апаратурата която имат
НО,два пъти вече съм лежала за задържане ,а от месец ходя всяка седмица на преглед и имам коренно различно мнение за лекарите и персонала... Crossing Arms някой лекари се държат мило и любезно само когато са на кеф или само ,ако им платиш...не всички де., аз съм нямала проблем,но съм присъствала на ужасни скандали между лекари и родилки и доста груби изказвания

скоро ми предстой и самото раждане там,за подкрепа взимам таткото в родилното   Simple Smile дано съм се заблудила нещо и всичко мине добре
Лично мое мнение е, че такива изказвания трябва да са съпроводени с имена на въпросните лекари.

# 1 780
защо "подобни изказвания"?!? значи ако имаш хубаво впечатление можеш да го споделиш,но ако е лошо не можеш newsm78
не е ли темата :да споделим впечатления от Окръжна болница Пловдив   ....или е да я хвалим само Crossing Arms
имена мисля че не е нужно да споменавам

# 1 781
  • Пловдив
защо "подобни изказвания"?!? значи ако имаш хубаво впечатление можеш да го споделиш,но ако е лошо не можеш newsm78
не е ли темата :да споделим впечатления от Окръжна болница Пловдив   ....или е да я хвалим само Crossing Arms
имена мисля че не е нужно да споменавам
Именно- не е само за добри мнения. но като хвалим някой лекар го пишем кой е. Мисля че и негативните мнения трябва да се пишат, и то с имена. Не си ме разбрала правилно  Peace

# 1 782
  • Пловдив
И аз да си кажа мнението - лежала съм в патологична преди да родя.Имам много добро мнение за лекарите ,никой с никого не се е карал поне докато лежах аз там,  отнасяха се добре с мен ,не съм давала на никого пари. Това е  мноето мнение и пак бих родила в ОБ Peace

# 1 783
Нищо не е чисто розово - естествено, че трябва да се споделят и отрицателните мнения.
Писала съм няколко пъти, че съм доволна като цяло и при двете си раждания - без избор на екип, пари на ръка и т.п. Но и аз няколко пъти съм засичала по-грубо отношение. Единият доктор беше Симеонов, за когото впоследствие тук прочетох само хубави неща. Държа да подчертая, че може на мен да ми се е сторило така, защото изтощението от раждането, недоспиването и грижите за новороденото могат доста да изкривят възприятията. Или не е бил на кеф човекът и е било за момента. Д-р Демирев ме изписа втория път и така боботеше, че си мислех, че ми се кара нещо. А той така си говори човека. Ако ме приемаше с родилни болки и контракции сигурно щеше да ме изплаши и да пиша после по форумите, че само не ме е набил  Joy Дано някой не извади от контекста само и да ме цитира погрешно - за него също четох само позитивни мнения, лични впечатления нямам.
 За мен най-важното е професионализма! Предпочитам някой да не е съвсем мил и да не ме нарича с галени имена, но да си свърши работата както трябва.

# 1 784
  • Пловдив
За мен най-важното е професионализма! Предпочитам някой да не е съвсем мил и да не ме нарича с галени имена, но да си свърши работата както трябва.

Има една акушерка- едра, възрастна с къса коса- доста цапната в устата. Отношението ѝ може да мине и за грубо, макар че казва всичко без злоба. Тази жена единия ден дойде да ми влива антибиотика половин час по-късно и непрекъснато се извиняваше, че е закъсняла. Важно е работата да си вършат, а при някои просто е въпрос на характер.

Общи условия

Активация на акаунт