Подсъзнанието може всичко 25 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 252 685
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Вижте това, много е готино! Докосна ми сърцето!

http://www.youtube.com/watch?v=SmvdZ_TIBbY

# 286
Вижте това, много е готино! Докосна ми сърцето!

http://www.youtube.com/watch?v=SmvdZ_TIBbY
Да,разкошно е!Благодаря,serafita!
А аз споделям това с вас и ви желая успешна и усмихната седмица:

http://www.youtube.com/watch?v=0zCcuQP9708

# 287
 Hug Здравейте,прекрасни феи!
Благодаря,че попаднах на тази чудесна тема! Чета ви редовно,на един дъх ,а в миговете ,когато се чувствам неразбрана
се завръщам тук,за да чета още ,и още ,и още...като на остров,където намира спасение корабокрушенец! Толкова сте позитивни
и толкова мъдри,възхищавам ви се от сърце!
valen_tina, прегръщам те силно,мила! Преди 12 години изживях същото нещо с моя татко и те разбирам напълно! Разликата е,че ти имаш подкрепата на всички тук,както и съветите им! Наистина,ние трябва да уважим избора на нашите родители! И още нещо:
Вселената показва пътя,по като да вървиш самата ти! Следвай го!  Hug
На всички вас желая прекрасна седмица! Обичам ви!

# 288
Ето моята кутия на желанията и камъчето с форма на сърце Hug

http://prikachi.com/images.php?images/971/2224971l.jpg

# 289
Аз да се захваля.
Вчера сложих чековете, които Lenny беше публикувала в кутията ми за желания.
Днес колкото и пъти да отида до кафе машината, тя ми връща повече, ( например чакам ресто 0,50 тя ми връяа 1,00)

Туй чудо действа и е много якооооо
Благо-даря

# 290
raliko , страхотно олтарче си си направила Hug

# 291
humanis Благодаря  Hug

# 292
  • Пловдив
Здравейте всички, аз пак да попитам за списъка с 25-те желания. Написах го, сгънах го, "натиснах" бутона и сега съм си го сложила в джоба на дънките. Какво да правя с него по нататък?
Искам да споделя, че отдавна чувствам присъствието на мои близки починали, моите баби и дядовци, с които бях много близка, но в момента когато почувствам присъствието на някой от тях изпадам в паника и ужас, цялата настръхвам и започвам наум да им се моля да си отидат защото много ме плаши присъствието им. И те си тръгват, а аз се чувствам ужасно от това, че не мога да преодолея този страх. Имам чувството, че те искат да се свържат с мен, но не го правят заради страха ми. Опитвам се по всякакъв начин да го превъзмогна, особено през деня, но усетя ли присъствие изпадам в ужас.
Изпращам бяла светлина и много положителна енергия за момичетата, които преживяват тежки моменти със своите бащи, за съжаление не можем да запазим любимите си хора, когато те са взели решение да си отидат от този свят, може само да бъдем до тях и да се молим. Ще ви разкажа една история която се случи когато бях около 10 годишна. Живеех при баба и дядо, спях в тяхната стая. Баба ми страдаше от високо кръвно и една нощ се събуди, каза почти неразбираемо на дядо ми, че нещо става с нея и изпадна в безсъзнание. Майка ми и баща ми веднага повикаха бърза помощ, а мен ме накараха да отида в другата стая. По разговорите разбирах, че нещата са много зле и тогава започнах да се моля, съвсем по детски, без някаква заучена молитва, така както тогава съм се молила никога след това не съм го правила. Сякаш напуснах тялото си и отидох на небето да се моля на Бог, Исус и Дева Мария. След няколко часа (през които не спрях да се моля) лекарите си тръгнаха. На другия ден разбрах, че според лекарите баба ми е получила удар от който би трябвало да е изпаднала в кома и никой не е очаквал да се събуди, но тя се събуди и нямаше никакви последици, полежа ден два и се оправи. Години по-късно почина точно по същия начин, удар, кома и смърт. Не мога да твърдя какво точно е помогнала моята молитва, особено след като сега съм забравила детското си съзнание, но си спомням усещането тогава просто знаех, че моята молитва я спаси. По-късно когато лежеше в болницата в кома аз отново се молих, но това тогава не промени нещата. Не знам, може би детската молитва е друга, а може нещата да са съвсем различни от това което мисля.
Благословенни да сте обичам ви  Heart Eyes   bouquet

# 293
Молитвата е една-чиста,право от сърцето.Всичко друго е самозалъгване и следователно без ефекта,който чакаме. Peace

По-добре изпращайте синя светлина,тя е по-силна и има лечебна сила.

# 294
mamka mimka  Hug!

Можем само да гадаем, какво точно се е случило, когато се била малка- ти си измолила отсрочка навярно.Същото ми се случи с моето кученце. Една Коледа на 25.12.2007  получи нещо, като удар- обездвижи се , припадъци по цяла нощ, като епилептични, две нощи  умираше в ръцете ми... Тогава се помолих много горещо Бог да ми го остави поне няколко месеца още, колкото и болно да е ще го гледам, не бях готова да се разделя с него.И чудото стана.Намерих лекар,  оправи се напълно, но после се разболя септември 2008 и януари 2009 месец си отиде.
Струва ми  се, че и с молитвата е като с желанията. Когато се молиш и искаш , очакваш непременно това да стане- не става. Когато си примирен с това, което се е случило, молиш, но не настояваш-/ т.е. приемаш Волята Божия/ , едва ли не- не очакваш молитвата ти да се изпълни, струва ти се невероятно, но си стигнал до края и няма какво друго да правиш, освен да се молиш. И тогава молитвата се изтръгва сама от душата ти. Не си я обмислял предварително.Не вярваш, че ще се случи, просто защото ти изглежда толкова невероятно...по скоро ти не мислиш дали молитвата ти ще се изпълни или не,  а даваш всичко от себе си в тази молитва. Свалил си всички гардове. Няма напрежение, само знаеш, че има много любов. И тогава Бог ти дава мъничък знак, дава усещането за чудо и то е като лек полъх, но душата го улавя, то й дава сили и оттам нататък не мислиш, не чувстваш, не се молиш, не виждаш...Просто някаква сила има в теб и тя те води, тя слуша вместо теб, тя говори, тя върши всичко и тя донася чудото.
mamka mimka, за едно и също нещо два пъти трудно стават чудеса!Но не е невъзможно! Peace
Хубав ден на всички !  bouquet

# 295
  • морето, сините вълни...
От няколко дни моля Ангелите да ми дадат в съня ми знак какви стъпкида предприема за да постигна определена цел. И две вечери подред сънувам "лоши" неща. Първата вечер емоционално бях свързана със съня и събитията в него - първо видях съученичка, която не съм виждала от гооооодини (но и никога не сме били особенно близки), та тя в известен смисъл ме спаси от това което се случи после...... страхувах се, плаках.... но после нещата се оправиха.... и "лошото" смени облика си. На сутринта имах случка действителна, в която изпитвах притеснения (но не толкова силни колкото в съня си).
Снощи отново сънувах - този път нямаше емоция. Нещата които сънувах бяха отново отрицателни... но аз не участвах емоционално в тях. Бях страничен наблюдател.... дори не касаеше мои близки, но беше пък колежка от работа. С която също нямаме омоционална връзка, а и е от почти две години в майчинство. Нещата си останаха такива - в смисъл регистриах събитието /това от съня ми/, почувствах дисконфомфорт известен, но с мисълта че това не е моята реалност и все едно продължих нататък. По късно се събудих. В смисъл че не по време на съня.
Вярвам че това са някакви знаци, но не ги разбирам. Сега като пиша това ми просветна нещо - целта ми е свързана точно със взаимодействието на детето и работата ми. Последователността на сънищата ми е нещо такова - емоционално свързана в първия и колежка от работата от втория. Но какво пропускам. Знам че тук има "специалисти" по тълкуването на сънища. Мила, ако можеш да метнеш един поглед...., а Дарена съм я признала за веща в знаците. Ще се радвам ако вие сте моите посредници на Вселената, Бог и Ангелите.

бих могла да разкажа и по подробно сънищата, ако това ще помогне

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 09:52 от Крен

# 296
....И две вечери подред сънувам "лоши" неща. ....
.....Нещата които сънувах бяха отново отрицателни...

Крен, според мен трябва да попиташ Ангелите, дали трябва да се стремиш към тази цел, дали е дошло времето за тази цел...
 Иначе - ако искаш пиши ми на лични, защото много неща се губят в разказа ти.

от мен  Hug

# 297
  • Пловдив
raliko, darena   bouquet Благодаря ви за отговорите
Това за синята светлина не го знаех, но аз не знам и много други неща, за това съм тук и ви чета   bouquet

# 298
И аз искам да попитам отнсоно сънищата, има ли някакво значение при каква луна сънуваш. питам защото нощта сънувах съпругът ми, който почина преди 8 години. Предишният ми сън преди 1-2 нощти сънувах майка ми, която също е починала. Незная какво значат сънищата ми и имат ли някаква връзка с желанието ми да започна работа. Няколко нощти правих ритуалчета за сбъдване на желания, но вместо както пише, ако сънуваш  желанието си значи ще се сбъдне аз сънувам близки починали хора, които много обичах. Ще съм много благодарна ако някой може да ми отговори.

# 299
zari_a , в труден момент близките ни заминали се появяват. В църканта какзават, че е по Божие допущение ,  в нашите книжки , че е среща в астрала. Когато сънуваме , ние сме в астрала с нашите духовни тела и общуваме с много души. Заминалите ни близки могат да ни помогнат или да ни насочат, смята се дори, че могат да вредят. Те виждат повече от нас и когато имат възможност се срещаме в сънищата си. Не се тревожи а смело напред  Hug Успех с намирането на работа

Общи условия

Активация на акаунт