Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява обредът за привличане на пари, според Алекси Фад?
Какво е тълкуването на Закона за най-малкото усилие?
Какво представлява притчата „Разстоянието между сърцата“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява обредът за привличане на пари, според Алекси Фад?
Обредът за привличане на пари, според Алекси Фад, включва използването на зелен метален съд, който се пълни с монети и се запечатва с восък. След това човек обикаля стаята, използвайки магическа формула, и представя как над него вали дъжд от монети. Този ритуал може да се повтаря 3 последователни дни и обикновено води до получаване на парични суми в много кратък период от време.
-
Какво е тълкуването на Закона за най-малкото усилие?
Законът за най-малкото усилие, според едно тълкуване, е свързан с концепцията за „вкопчване“. Това означава, че действието за постигане на желаното е необходимо, но не и превръщането му в самоцел или фикс идея. Важно е да се поставят цели, но да се поставят ограничения върху начина на тяхното постигане и да се доверяваме на интуицията, изчакване на подходящия момент и коригиране на малките стъпки, необходими за подреждане на голямата картина.
-
Какво представлява притчата „Разстоянието между сърцата“?
Притчата „Разстоянието между сърцата“ илюстрира връзката между емоциите на хората в различни ситуации. Когато възникнат разногласия, сърцата им се отдалечават, което изисква усилия за помирение. От друга страна, влюбените говорят тихо и когато любовта им се задълбочи още повече, дори спират да говорят и общуват без думи. Притчата ни учи да избягваме емоционалното разстояние между нас и нашите близки, тъй като то може да стане толкова голямо, че преодоляването му да стане невъзможно.
-
Какво е значението на сънищата и как да ги тълкувам?
-
Какви са различните видове сънища?

Благодаря Мила беше ми много интересно и полезно, при мен с еоткроиха само 2 $-доларчета- ще помисля по въпроса
Струва си да се замисля над това, наистина. Защото от доста време съм констатирала - средства имам(е) достатъчно, за да не броим стотинки и да не се притесняваме, но си стоим на същото ниво. Т.е. не мога да нарека материалното ни състояние "изобилие", макар че знам, че много хора биха ме нарекли безсрамна егоистка за тези думи (ако ги чуят
Сега като си харесам нещо, което искам и чувствам, че е моето, се настройвам
Сега знам, че е само въпрос на време, а и тя е супер вдъхновяващ пример как само и се получават нещата…