Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 544
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, на 24-ти и аз ще съм с вас. За пръв път ще ми е, но наистина имам нужда да го направя, най вече поради здравословни причини.

# 76
  • София
Много искам да се присъединя и аз този месец! Бях болна дълго време, изпих сума и маса антибиотици, имам голямо желание да си пре4иста организма Confused Но много ме притесняват тези два работни дни...На мене английската сол много силно ми действа, а и в комбинация с диня или 4ереши, ще стане... ooooh! Не знам дали ще успея сутринта да стигна до работа Laughing

# 77
  • под дъгата
Oxi11 -ха добре си ни дошла!
belinda-радвам се да те видя отново сред нас Hug Изкарай само деня на пълнолуние с ансолче,а предните два само на плодове и вода- и това е вариант,макар че 3-дневното пречистване си е друга работа.Имаш време,помисли Peace

# 78
                              Аз не знам какво точно ще правя този път: от днес съм на плодове, после два дни с вас и солта, и после си продължавам пак с черното дробче. Успех на всички   bouquet!

# 79
  • Бургас
И аз отново...  Peace Само не съм решила какви ще са плодовете този път. Аз гледам да не ги смесвам, един ден - един вид плод, че иначе му изтървам края.  Embarassed На всичкото отгоре, в събота сме на рожден ден. Ще го мисля някак...

Белинда, добре дошла отново!   bouquet Нали последния ден е най-важен, пий само тогава солта.

Добре дошли и на другите!   bouquet

# 80
Викито, как ще продължиш с черното дробче?
Аз ще се пробвам със сок от ябълки и трите дена. За пръв път ми е, ще видим какво ще направя Simple Smile

# 81
Викито, как ще продължиш с черното дробче?...
                            http://www.zemianazaem.com/archives/94  
                            http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=rak&Number=194974 … ollapsed&sb=5
                            Миналият месец го правих за пръв път, отрази ми се чудесно  Peace. Сега мисля да повторя. И да ви кажа момичета: английската сол си е екстра. Ако знаете как се пие зехтин....  Sick Sick Sick

# 82
Това със зехтина е изпитана рецепта,аз знам че се жабури сутрин на гладно докато не побелее ! Една лъжица зехтин с няколко капки лимон, много е неприятно (поне за мен) ,но влияе чудесно! Правила съм го,не със цел пречистване на черния дроб,а просто за освобождаване на токсините и по лицето ми съдех,че има голям ефект!

# 83
пак съм с вас и този път  Hug Hug не съм си върнала никакви килограми от мин път въпреки че не съм спазвала никаква диета или нещо такова, единственно гледам да не ям преди 12 и след 20 това е, сега съм любопитна какво ще стане, дали ще има пак същият резултат  newsm78
може ли вече да я направя с пъпеши и диня, или само едно от двете..

# 84
  • под дъгата
Може,ето цитирам отново отговори на д-р Михайлов от другия форум:
"...може ли първите два дена на цитруси, а последния на ягоди или череши???
И ягодите съответно колко кг са?Аз си измислих едни 2кг и другите мацки в групата са на тази доза, но все пак да питам...
"
отговор - "Напълно се вписва в принципите на детокса, а и количеството за ягодите не ми се вижда голямо. Ягодите са доста по -малко калорични от черешите."

"...И един въпрос - може ли на едно ядене череши , на друго ягоди?"
отговор - "Според мен няма проблем"
На същия принцип може да сменяш приема на пъпеш и диня  Peace
Хайде мацки,започнахме да се преброяваме,и нови попълнения има-чудничко!Не остана Laughing

# 85
Тук съм, с вас съм  smile3508 Надявам се и вие с мен ....

# 86
  • София
И аз ще съм пак с вас.  Hug
Не съм решила на какви плодове, вероятно ще е диня. Тя си е сладичка, та май ще трябва да внимавам с количеството.

# 87
  • в резерват
Аз пак съм си наумила да изкарам  тридневен детокс. Ще се подкрепяме отново, нали?

bouquet

# 88
записвам се за 3 дни , че се поизложих на предните 2 детокса  Blush  веднага си пролича  Cry

# 89
За пръв ще ми е. Записвам се. Снабдих се и с английската сол, да видим ...  Hug

Дайте съвет за по-лесно приемане на анг.сол  Hug

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 09:06 от Асса

Общи условия

Активация на акаунт