Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 937
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • TX
Аз смятам да правя всяка седмица по един разтоварващ плодов ден като го съчетая с лунните фази. Ще се опитам да забравя за сладките и тестени неща... И ще наблегна на риба зеленчуци , плодове и тук там пилешко...

Пиша го, че като обещая после да има на кого да дам отчет Laughing
Надявам се да задържа кг и ако може да посмъкна още до следващия път Hug
Много добре си го замислила откъм храненето, ако намесиш и спорт е си пушка  Mr. Green

Успех в задържането на постигнатото на всички

# 211
Ql4e_ZLAto -аз лунувам всяка седмица.Д-р Михайлов препоръчва да се прави по един разтоварващ плодово-оризов ден седмично(виж в неговата тема или тук в 1-пост май има инфо).Аз ориза така както той препоръчва не мога да ям,но на всяка фаза си плодувам.Виж темата за Лунната диета Peace
  newsm10 newsm51 buba_lina ! Мисля и аз да се присъединя...  Peace

# 212
  • Пловдив
Дъщеря ми е -3, а аз се издъних  Embarassed

# 213
  • София
Ето ме и мен. Вече съм -3кг и се надявам поне двата да запазя. Много ми беше трудно този път, не изпитвах толкова глад, колкото ме цепеше адски главата, а мъжа ми само повтаряше, че си вредя, ще се разболея и подобни като никак не ми помагаше, но устоях. Днес изядох един банан сутринта, по- късно изпих кафе с малко мляко, на обяд- домати и краставици, вечерях с домати с ориз и малко салата, чувствам се преяла... Забравих да се похваля, че ми мина и главата като си хапнах.  Wink

# 214
buba lina отново благодаря. Ще опитам така, а на следващия детокс съм с вас Laughing

# 215
 офф ooooh! аз малко прецаках захранването днес мъжа има рожден ден..ние сме се подердили всеки месец почти на една и съща дата с малко разлика цялото сем... цяло лято празници ама зле за детокса.. цял ден готвих и не съм яла облизвах лъжици пробвах това онова... накрая хапнах .. и торта ядох, много съм зле и така ме е яд.. сега съм се подула като кобила и ме боли стомаха Tired ама това мойто си е направо за бой бива ли 3 дена глад и после... doh Banghead

# 216
  • Малка къщичка - близо до морето!
  И аз се издъних на пълнолунието в 10ч. вечерта ядох салата...просто не издържах, но пък вчера се захраних както трябва. Надявам се , че трите дни все пак малко съм се попрочистила.
Иначе съм -1.5кг. - предполагам заради издънката, но може и да е  , защото от 38-9 дни съм на Дюкан и организма е свикнал с ограниченията.

# 217
Моят отчет - килата са между едно и едно и половина. Не е много, но са ми важни. Сега усилията ще са
откъм задържане и продължаване надолу.
Изводите ми са подобно на повечето в темата - трябва да се кара на фрешове цитрусови. Защото проб-
вах и с тях и определено усещането е много по-добро. Много по-добро. И прималяването (световъртежа)
е по-малко, и силите са повече. Ако правя друг път, ще е само на цитруси.
Захранването го направих вчера, както е препоръчано. Днес мисля да карам на домати с елда и магданоз.
Единствено може някое яйце за вечеря, но не съм решила още. Има време.
Ами това е. Едва ли ще се явя скоро тук. Пожелавам на всички да задържат постигнатото!  Hug

# 218
  • Варна Моретооо...
Ето и аз съм готова с отчета.3-кг минус.По време на детокса бях на фрешове.От предното пълнолуние също смъкнах 3 кг.но за жалост върнах 2. Да си кажа честно не съм спазвала плодово оризовия ден а да вечерям до 19 часа ми е невъзможно.Като цяло се чувствам по тонизирана.Определено следващото пълнолудие Joy съм с вас  Hug Hug Hug
Мисля че дните са: 24;25;26 юли.
Успех на всички със захранването и внимавайте с преяждането newsm10

# 219
...Има ли някоя от вас да прави еднодневни детокси на другите фази на луната?
                            За какво става дума? Аз този път се наложи да ви напусна, затова ми се иска да понаправя все пак нещо (като някаква компенсация), преди следващото пълнолуние.

# 220
Както писах голяма мъка беше този детокс и естествено  само 1 килограм свалих  Sad Така че, само цитрусови фрешове   и край на експериментите с разни плодове  в моя случей диня  Wink

# 221
                            За какво става дума? Аз този път се наложи да ви напусна, затова ми се иска да понаправя все пак нещо (като някаква компенсация), преди следващото пълнолуние.
Ами според същото като по пълнолуние, но за един ден по време на всяка друга лунна фаза.... Peace

# 222
  • под дъгата
Ами според същото като по пълнолуние, но за един ден по време на всяка друга лунна фаза.... Peace
И без английска сол-виж темата за лунната диета Peace

# 223
Ама тогава няма ли да си е лунна диета, щом без английска сол... newsm78
А как ще се получи извличането на токсините?  Thinking
Питам просто, не помня къде вече, но съм чела, че такъв детокс може да се прави на всички фази на луната....
но все пак всяка седмица по три дни ми се виждат много...  Peace

# 224
  • под дъгата
Не,не-всяка седмица не се прави детокс по 3 дни!Абсурд!Поне аз не съм чувала
Ето това има предвид "1. Един път седмично е добре да се прави плодово-оризов разтоварващ ден - 1 кг плодове (ябълки, киви, грейпфрути, портокали) се разделя на 5 порции. Ограничаваме храната до варен ориз - около 50 гр. ориз се сварява в 1 литър вода (като супа). Може да се добави копър или магданоз. Да се пие поне 2 литра димяща вода или чай."
Значи това може да го съчетаваш със лунните фази-т.е. да го правиш 1 път седмично.Лунната диета е течна диета-тя се основава на цикличността на лунните фази и регулира по естествен начин състоянието на течностите в организма. Течностите оказват многостранно и благотворно влияние върху тонуса, самочувствието и здравето - стимулира се бъбречната дейност, изчиства се организма, а имунната система укрепва.По време на лунната диета от организма се освобождават задържаната вода и токсините, натрупани при нездравословни диети, лошо храносмилане и стрес.Т.е. пак става пречистване
Все пак влез тук и изчети всичко,ако е необходимо питай- http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=12596  Peace

Общи условия

Активация на акаунт