Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 524
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • под дъгата

Правила ли е някоя от вас детокс на морето?  Peace Споделете, моля!
Не съм,ама като се знам...не мисля,че бих могла Embarassed Опитай само на плодове 3 дни,без ансол...макар ,че мама Зори казва,че то е 1/3 детокс...все пак е нещо Hug

# 436
  • София
Правила ли е някоя от вас детокс на морето?  Peace Споделете, моля!
Аз предния детокс го правих на морето. Пиех си солта след плажа и нямах никакъв проблем.
Да се отчета и аз - почти 3 кг минус. Правя детокс от януари и общо досега съм свалила 15 кг, нооооооо остават още 10.  newsm78 В началото бях много амбицирана и съчетавах детокса със системата минус 60, после се отпуснах и естествено веднага качих пак нагоре, но сега пак съм се амбицирала, надявам се да не е за кратко.

# 437
Благодаря ви, момичета! А какво ще кажете за 2 или даже 1 ден с ансола? И аз мисля, че без него си е едно разтоварване само... smile3535
Четох, че някой момичета почват да свалят след няколко детокса, а аз от няколко месеца съм зациклила и няма сваляне - едни 2 килограма само ги свалям и ги връщам и си тъпча на едно и също място  Close
В другата тема обаче /където така и не мога да се регистрирам, само чета, затова си позволявам да коментирам тук Peace/ имаше едно обезпокоено момиче от това нещо http://www.recipemagician.com/nashiat-opit-kato-surovoiadi/chrevno-prochistvane/ .... и аз като го прочетох се замислих... знае ли някоя какво казва др.Михайлов по въпроса?
Или наистина това е някъв вид реклама за колонтерапията... Thinking

# 438
Лично аз съм се консултирала с лекар, който извършва колонтерапия в центъра, в който работи.....Консултирах се и за английската сол преди този детокс сега, защото не бях убедена, че трябва да я пия .... Със сигурност и двата метода имат предимства, но имат и недостатъци, затова всеки сам трябва да си прецени  Peace
В крайна сметка лично аз не предприемам нито едното, нито другото, тъй като имам доста резерви, но това е личен избор и преценка  Peace. Всеки най-добре познава тялото си и ако е решил да си прави колон терапия или да пие ансол, най-вероятно е направил правилния избор за себе си  Peace

# 439
Ql4e_ZLato , аз бях намерила тази статия .Не съм лекар и не мога да взема отношение . Но реших да се поровя във френската Уикипедия и ви предлагам статия ,относно ансола на руски език .Тук може да прочетете повече ,аз лично зе затруднявам с този език .  Peace

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 17:02 от normas

# 440
но това е личен избор и преценка  Peace. Всеки най-добре познава тялото си и ако е решил да си прави колон терапия или да пие ансол, най-вероятно е направил правилния избор за себе си  Peace
Именно!  Peace

По-горе няма как да е вид реклама, а единствено и само споделен опит и от двете неща.

# 441
  • под дъгата
Мурка беше писала нещо по-въпроса,вижте малко по-назад...ДЕТОКСМАМА като се включи предполагам ще обясни най-добре
Ql4e_ZLAto може ансол само в деня на пълнолуние,но...тридневното прочистване има голяма сила Peace

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 00:27 от buba_lina

# 442
Аз да си кажа какво хапнах днес... Rolling Eyes На обяд: 2 домата /малък и среден/, 1 краставица /средна/ и малко сирене; на вечеря: картофена салата /3 големи картофа/ с малко олио и оцет + сирене /доста си хапнах, около 70-80 гр./ и диня. Как ви се струва, успешно ли се захраних? Rolling Eyes

# 443
  • под дъгата
А закуската я пропусна ли?Аз по принцип също я пропускам,ама се старая да започна с плод и 30-40 мин след него ям(ако съм гладна де)Иначе според мен е добре захранването.Само дето тая диня след вечеря не ми се вписва лично на мен,щото аз плод за десерт не ям.Ама това си е мое мнение и мой начин на хранене Peace Ето нещо,част от което "уж" се опитвам да спазвам(не се храня разделно),не че ми се получава всичко де... Embarassedама старая се http://club-rh.blogspot.com/2009/01/blog-post.html

# 444
Закуската я пропускам, защото спя до обяд. Rolling Eyes Laughing Иначе бих закусвала... А динята... Вместо сладко хапвам плод за десерт. Grinning Утре си продължавам Точковата на УУ. Wink

# 445
  • под дъгата
И аз като не съм на работа спя...до обяд Mr. Green Не закусвам,но винаги започвам с плод.Въпроса за прием на плодове преди или след хранене е...спорен и широко разпространен.Според мен е неправилно плодовете да се ядат за десерт.Ако се ядат след ядене, в стомаха плодовете се смесват с хляб, мазнини, въглехидрати, които пречат на разграждането им, в резултат се получават киселини, които предизвикват газове, подуване и разни проблеми със стомаха.....и т.н. да не изпадам в подробности.Приемът пък на плодове на гладно е едно от основните положения на разделното хранене.Не се храня разделно,но плод на гладно ми действа много добре на перисталтиката.Принципно метаболизма и усвояването на храната са доста различни при всеки човек.Така че...на кой както му е добре  Peace

# 446
И аз ще започна да ги хапвам преди хранене, а не като десерт, а и на гладно. Убеди ме... Grinning Hug

# 447
Здравейте момичета! Досега четях само, сега ще пиша. Изкарах детокса на диня и някоя друга праскова. Изобщо не вярвах, че ще устискам, но успях. Невероярно, но факт. Правихме го с една приятелка , та си давахме кураж една на друга. Аз свалих близо 2 кг, а тя малко повече към 2.6 кг. Първият ден се мъчеше да ме боли глава, но ме пропусна.  Вторият ден бях пушка, никакъв глад. Вечерта обаче ми беше студено и ми бяха лед краката. След това прочетох че е нормално.Обаче на третия ден вече ме гонеше зверски глад от следобяд.Направо не беше истина. И за капак се бях навряла в едни готварски сайтове......., но успях и не ядох. Тази сутрин изобщо не ми се ядеше, въпреки глада вчера. Позахраних се , не много добре / хапнах малко зрял фасул за вечеря/, но както и да е. Може да се каже , че днес ходих много по-често до 00, отколкото през дните , когато пих ансола, но видях и други момичета че са така, значи не съм само  аз нередовна. С  други думи, доволна съм, с вас съм и следващия път. Благодаря ви за всичките коментари и съвети в темата. Аз ще си продължавам по Зоната и другия месец отново детокс. Мъжът ми ме обяви за луда да стоя 3 дена гладна, а сина ми ме кръсти Детокси Laughing Важното е , че аз се чувствам супер. Продължавам да следя темата.

# 448
  • Пловдив
 Hug на всички! Аз съм поне -3 кг. Бях забравила да се претегля като започнах. Направих го след 1-ви ден - 61 кг. Забравих да се претегля и преди захранването, но тази сутрин съм 58 кг.   bouquet Като изключим, че въобще не ми се ядеше и хапнах 1 парченце пъпеш за закуска, малко варени картофи (но сглупих да ги "овкуся" с черен пипер и ми беше ад). Мноого тежко ми стана, имах чувството, че съм погълнала камъни и кръвното ми падна доста (а не си пих хаповете по време на детокса). Мина кризата и вечерях малко салатка и малко картофки от мусаката, която готвих за фамилията. Обиколките не съм мерила, но дънковата пола чувствително ми се разшири. И най-важното е, че се чувствам  мноого добре. Успех на всички!

# 449
Здравейте олекнали красавици!Нямах възможност известно време да пиша,но сега успях набързо да прегледам темата.
Кюлче злато тези резултати постигнах почти единствено с детокси. Опитвах на няколко пъти 90 дневната,както и някои други,но на втория ден се провалях.Опитах да анализирам защо става така,тъй като нямам проблем с мотивацията и дисциплината.И разбрах-аз съм много свободолюбива личност и всяко едно ограничение ми носи някакъв дискомфорт.Това ме изнервя и започвам да ям.Затова започнах да спазвам някои основни правила:
1.не закусвам
2.пия много вода
3.вечерям не по-късно от 19-19.30 колкото и да е трудно в началото,после се свиква
4.не смесвам киселини с въглехидрати
5.дори да се случи да ям въглехидрати с протеини,непременно гледам да ям и някакъв зеленчук,който до известна степен неутрализира лошата комбинация.
Това са моите"ограничения",ако изобщо приличат на ограничения. С времето това се превръща в начин на живот и не е нито досадно,нито трудно.

Мурка,радвам се за теб,звучиш по-добре.Включи 2 разтоварващи дни в седмицата за да провокираш отслабването.така ще отприщиш процеса и после е по-лесно.Мило Охлювче,споко,с теб съм и ще помагам с кавото мога! Hug

Гледам,че масово пропускате ансола и за мен е непонятно какво толкова ви спира-физиологичното неудобство или психологична бариера.Аз на няколко пъти пускам подробна информация за англ. сол.Приемате я в ниски дози,което си е напълно безопасно.Освен това доктора,често я препоръчва( пак в ниски дози) при магнезиев дефицит,при стрес,проблеми с нервите,с костната система и т.н. Нали не мислите,че лекар от ранга на д-р Михайлов,който непрестанно чете,рови се в най-новите изследвания и проучвания ще ви предпише нещо опасно?! В крайна сметка аз все още съм жива,макар всеки божи месец да пия англ. сол,понякога дори и по-често заради някои здравословни проблеми.
По въпроса за хидроколонтерапията,мисля,че Мурка много добре е го е казала.Чистите дебелото черво,а какво става с останалите тъкани? Някакси не го приемам този метод.Всички статии са с рекламна и комерсиална цел според мен и именно затова англ.сол се оказва неудобна и именно затова се пускат негативи по неин адрес.Самият факт ,че в детоксикацията няма никаква реклама,никакви задни цели-това е показателно.Печелите само вие.В крайна сметка всеки има право на избор,но ви съветвам хубаво да прецените всички плюсове и минуси и да се опитате да туширате рекламата,за да отсеете основния принцип на хидроколконтерапията и да прецените найната степен на ефикасност.
За протокола и статистиката,ако някой смята,аз не съм се теглила,защото вече не гоня сваляне,но като цяло се чувствам леко и хвърковато.Ето това чувство ме кара да продължавам да детоксикирам толкова месеци подред.

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 09:25 от DETOXMAMA

Общи условия

Активация на акаунт