Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 487
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за напътствията. Ще се опитам да се придържам към схемата. До следващото пълнолуние има почти месец. Доста време за една ентусиазирана 40-годишна жена. Решила съм да почна от днес зелевата супа, както и борбата с целулита Praynig #2gunfire.
От това което успях да попия като информация от форума, стигнах до извода, че няма да навреди. Но, човек никога не може да бъде докрай сигурен. Затова съм  отворена към всички ваши съвети и препоръки. Разчитам на опита ви, за което предварително благодаря.

# 466
Всеки организъм е различен,и това което е добро за един не понася на друг Rolling Eyes.Например мога да кажа,че след 3 дена на зелева супа щях да умра от болки в корема,и от тогава не мога да гладувам...получавам нещо като колит(дори и само от плодове...трябва да поне една салатка да вкарвам newsm78)...Така че слушайте тялото  си.Ние другата седмица заминаваме за БГ и ще се върнем точно ден, преди детокса.Тук не можах да намеря английска сол,та ще си купя от там,и ще пробвам.Казвам пробвам,защото ако ме хване силно корема,минавам на салати  Peace

# 467
  • под дъгата
shana66 до следващия детокс можеш да правиш по един разтоварващ ден,който може да е съобразен с лунните фази(но може и да не е) Виж тук за лунната диета  http://www.bg-mamma.com/index.php?action=unreadreplies
ДЕТОКСМАМА го е казала много простичко:
Цитат
Затова започнах да спазвам някои основни правила:
1.не закусвам
2.пия много вода
3.вечерям не по-късно от 19-19.30 колкото и да е трудно в началото,после се свиква
4.не смесвам киселини с въглехидрати
5.дори да се случи да ям въглехидрати с протеини,непременно гледам да ям и някакъв зеленчук,който до известна степен неутрализира лошата комбинация.

Това са моите"ограничения",ако изобщо приличат на ограничения. С времето това се превръща в начин на живот и не е нито досадно,нито трудно.
Успех! Hug

# 468
Хей,къде изчезнахте всички?  newsm78

# 469
  • под дъгата
Ооо,маме- Hug Привет!Изгуби се народа...и аз надничам от време на време,ама....Лято е!

# 470
Ето ме и мен.
Мислих и реших че ще опитам отново с всички вас на следващото пълнолуние, пада се точно преди да заминем на почивка, така че ще съм чистак нова и "изчистена" JoyСамо се чудя как ще го съчетая с приготвянето на багажа че там са едни нерви както знаете ...

# 471
Абе тук съм си, ама нямах интернет 4 дни...  Weary ... сърцето ми направо спира
Успявам да задържа едни 500-700гр от сваленото засега, ама искам повечееее newsm48
Накупила съм всичките там неща по препоръка на доктора, ама още не мога да се организирам съвсем и не съм много стриктна...
Например купих си сминдуха, ама още не съм го пила...Вие пиете ли го и какъв му е вкуса... newsm12

# 472
Аз като видях за първи път тази тема, толкова се ентусиазирах, че чела-недочела, почнах детоксикация още на следващия ден. Солта не ми донесе очаквания ефект, на който всъщност много се надявах  Rolling Eyes  Пък и сериозно ме заболя глава, не знам дали има връзка...

Сега съм доста по-информирана, и съответно - мотивирана и днес съм на лунна диета. С вас съм за следващата детоксикация  Peace

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 16:23 от Orchid-bg

# 473
следващия детокс е на 22, 23, и 24.08
                            Дозаписвам се  Blush. Нямах нет и не писах този път, но следващия сигурно съм тук (то къде ли да ходя  Whistling).

# 474
  • Бургас
Например купих си сминдуха, ама още не съм го пила...Вие пиете ли го и какъв му е вкуса... newsm12

Аз го купих като подправка. Ръся от време на време, слагам по манджи, аз го и харесвам на вкус. НО май това не е достатъчно...

# 475
Момичета,сминдуха е между другото.Основните и важни неща са пчелен прашец, калкарея карбоника,вит.С и чай 11. И много вода.Това е основата.Върху нея може да градите с другите допълнителни неща.

# 476
# 477
Аз пия пробиотици и се чудя,трябва ли да ги спра по време на детокса!?А кога се пада този месец?Благодаря предварително!

# 478
следващия детокс е на 22, 23, и 24.08
  bouquet

# 479
  • под дъгата
А кога се пада този месец?Благодаря предварително!
Детокса е на 22,23 и 24.08. За пробиотиците не знам... Hug

Общи условия

Активация на акаунт