Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 576
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
И аз се записвам, за пръв път ще правя детокса - причини - здравословни. Не, че няма нужда и теглото, но него го боря с друг режим. Приготвила съм англ.сол  Crazy Утре ще я карам на дини. Може ли да се смесват в рамките на един ден диня и пъпеш, на отделни хранения? И друго да питам - в момента пия хранителни добавки - витамини и микроелемент, трябва ли да ги спра за времето на детокса според вас?
Успех на всички, и най-вече да бъдем по-здрави, по-свежи, по-красиви, по-слаби... Laughing на финала и след това!
Редактирам се, за да добавя още едно въпросче, и то е, когато ще сме на фаза захранване, т.е. 4-тия ден - 25 август, ще е все още пълнолуние, и то до 20 ч. вечерта, а ще трябва да се хапват овесени ядки, още в 10 ч. сутринта, наобяд картофи, ориз...няма ли да обърка това нещата? Ако може правилите повече детокса да споделят, когато фазата на пълнолунието настъпва през деня, или вечерта, както е в случая, как се процедира.

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 23:04 от martin4e

# 541
  • Варна
Оф аз се оплетох тотално с тия добавки, а са само 2  Crazy Как се приема Вит. С на таблетки? Много ми се вижда 1-2 гр.  newsm78

Калкареа-та съвсем ме хвърли в оркестъра ... сутринта ще се чудя кое-как, да пия ли кафе, да си мия ли зъбите  Shocked  Mr. Green Crazy

# 542
Хехехе
изпий си кафето измий си зъбите и след половин час си смучкай гранулките  Grinning
Аз сега съм с един чай под ръка и 3 резена пъпеш.
Успех на всички  Hug

# 543
  • Варна
 Joy
Щък   bouquet тъкмо навреме го виждам това  Mr. Green слагам кафето!

Айде започна! На всички - успех!

# 544
       Добро утро на всички и успешен детокс!
Мартинче, добавките е най-добре въобще да не ги пиеш, а по време на детокса в никакъв случай. Целта е пречистване, а никога не може да си сигурна какво съдържат точно.  На 25,08  до 20,35 ч. може да си на сокове или плод, а след това е много късно за захранване. Захранването почва на 26,08 сутринта.

# 545
Добро утро и от мен, вече си изпих ансола и след половин час ще си пийна кафенцето, днес смятам да съм на круши, утре на диня а последния ден на ягоди. Относно захранването, аз не обичам овесени трици и не ги ям, на обяд хапвам варено картофче и салатка от моркови овкусена със съвсем малко зехтин и лимонов сок, а вечерта пак картоф и салатка и малко сиренце. Не знам дали е правилно но се чувствам добре, нека имащите повече опит да си дадат мнението. Лек и успешен детокс на всички!

# 546
Добро утро  Hug 
аз току що се "преборих" със солчицата  Scream  след 30 мин. започвам с чай, след това кафенце , мнооого вода и диня  Simple Smile Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 547
Момичета, вие английската сол и трите дни ли ще я пиете?? Sick  По-отвратително нещо не бях пила. В момента ми е толкова гадно и имам чувството, че ще повърна. Не може ли детокса да се прави без нея?

# 548
  • България
 Аз си пия анасола и трите дни, защото той допринася за очистващия ефект. И за мен това е най-гадната част от детокса, но... няма пълно щастие Simple Smile

# 549
За по-сигурно изпих ансола в тоалетната/щото много лесно поврьщам/-еее,много гадно ,но мина.Сега пия зелен чай,обаче вече сьм с главоболие и световьртеж  newsm78.Дали е вьзможно от ансола да пада крьвното ? Още нямам осмици и осмози в корема дето водят до вецето.
Дано устискам 3 дни/то като гледам даже 4 трябва/

# 550
  • Бургас
И аз съм на линия днес.
Приготвила съм се за тридневката! Изпих си солта с малко сокче, сега кафето е пред мен, а пък най вероятно днес ще съм на праскови. За утре - не съм решила още.

Мартинче, добавките е най-добре въобще да не ги пиеш, а по време на детокса в никакъв случай. Целта е пречистване, а никога не може да си сигурна какво съдържат точно.  На 25,08  до 20,35 ч. може да си на сокове или плод, а след това е много късно за захранване. Захранването почва на 26,08 сутринта.

Детоксикацията не е свързана толкова силно с часовете на пълнолунието както лунната диета! При положение, че сте гладували 3 дни, на четвъртия се прави захранване. Значи сок или плодове на 22, 23 и 24, а захранване (внимателно) на 25ти!

# 551
  • Пловдив
  bouquet Успех на всички! С вас съм - ансол и само чай и кафе  Simple Smile

# 552
  • под дъгата
Привет мацки!Аз без ансол...за сега-ще видя утре как ще ми тръгне деня.Само диня и водичка до сега.Пожелавам успешен детокс на всички-след 3 дни по-леки,пречистени и красиви Hug
Bambinkamalinka световъртежа и главоболието са нормални по време на детоксикация-от чистенето на токсини се получава,появява се и студ(колкото и да е топло).Пий много чай,топла вода и фреш.Ще устискаш разбира се,я не се предавай на старта още!Само 3 дни са-ние да не сме се гътнали... Hug
Не забравяйте да приемате течности! Иначе рискувате да си докарате голяма беля!
Mojito английската сол се пие 3 дни,иначе детоксикацията е на 50%.Стискай носа и я пий-после като се видиш в огледалото....мисли за това,не за гадния вкус Wink
 vanche02 ако ти си решила 4 дена да гладуваш-ок,ама не заблуждавай другите Peace Захранването е на 4-ия ден!След пълнолуние не се прави детоксикация освен в изкл. случаи!Калинка Малинка вече е обяснила за часовете на лунните фази-при детокс не се съобразяваме с тях-3 дни детокс,на 4-ия захранване. Моля всички,които са решили да правят детоксикация да не си правят експиременти,а преди това хубаво да изчетат инфото на 1 стр. и най-вече тук http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=12596 където се вкл.д-р Михайлов Peace
Успешен детокс на всички!

# 553
Здравейте видни дами JoyИ аз се включвам в детокса!За пети път ми е!До тука съм само на кафе,вода и чай HugОще не съм огладняла,но съм се запасила с дини GrinningУспех на всички и по-малко изкушения Embarassed

# 554
  bouquet Поздрав за всички детоксиканти! Аз вчера вдигнах температура и днес на обяд съм вече добре. През нощта пих сминдух с водичка и се обтривах с ракия, оцет и малко коняк. Не ме питайте за съотношение, защото бях с над 38 градуса и не помня точно , но помага. Сутринта си изпих чинно ансола и чаша сок от цитруси, а сега съм заредила 4 чаши димящ чай и една кафенце. Днес ще полежа повече и няма да се натягам-работата не е заек и няма да избяга в гората. Laughing За утре си мисля да съм на диня, но първо трябва да си я купя, така че ще импровизирам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт