Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 539
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Никак даже Hug,машала Wink!
Това интервалното ще го метна и аз!

# 616
Благодаря Ви, момичета

справих се някакси без хапчета ходихме в гората да избегнем жегите и се поразтоварих, сега пак ми е високо, но не толкова само 130/90. то това за мен май е нормалното, но главоболието и замаяността си остават.
Все пак след минути започва пълнолунието, вече се навечерях с поредната порция диня и ще чакам всички токсини да се отмият:)))

лека и очистителна вечер ви желая

# 617
Susalinda, с кръвното шега не бива. Но 130/90 е приемливо.

Има един йогистки метод за сваляне на кръвното, който лично съм видяла че действа макар да изглежда безумно тъп  Blush

Сядаш в стол с подлакътници /демек фотьоил/. Отпускаш се 5 мин. със затворени очи. С палеца на дясна ръка /ако си деснечарка/ го пъхаш в пъпа и кеко притискаш надолу, като меката част на палеца е обърната надолу. Максимума за постигане на ефект е 15 минути, но и за по-малко има подобрение. Пробвай ако ти звучи приемливо  Peace

# 618
the Дорис, много интересно звучи, а не е и сложно, нищо не пречи да пробвам.

Много благодаря и за съвета и предложението Hug

# 619
  • Варна
Имам спомен, че някой пробва детоксикация с Ги  newsm78 Я да се яви на доклад  Mr. Green

# 620
  • България
 Дайте малко инфо за интервалното хранене, моля Simple Smile!
Отчитам успешен детокс - 3 дни на анасол, много вода, малко пъпеш и мнооого диня, да не забравя - и по 2 кафета дневно /аз по толкова си пия/. Имам и две прегрешения - през 1 и 3 ден по една смокиня, но не е болка за умиране. Кантарът показва -2.3кг, вероятно ще задържа 1 от тях. За мен крайният резултат ще е ясен напролет, тъй като основната ми цел е лечебна /имам ужасна сенна хрема Sad/

# 621
  • Варна
Добро утро!

Аз май нямам резултат  Thinking Може би сините сливи не са подходящи за детоксикация. Както и да е, важното е, че издържах, чувствам се добре, пък и съм разкарала малко гадости от организма си.  Laughing

И аз се присъединявам към молбата за интервално хранене  Blush Без режим няма как да задържам резултатите от луната  ooooh!

# 622
  • Пловдив
  bouquet Минус 3 и сигурно 1 ще задържа, но пък чувството за лекота е неповторимо. Никак не съм гладна и днес ще взема да си лунувам. Мноого съм доволна от този детокс - страхотно прочистване.  Peace

# 623
  • в резерват
Дайте малко инфо за интервалното хранене, моля Simple Smile!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513525.0;topicseen

# 624
Аз да споделя какви размисли имам относно английската сол. Та значи пише, че трябва да се приеме 10-15 гр или 1 равна супена лъжица. Да ама според моите изчисления на кантарчето супената лъжица е по-малко от 10 грама. Първият път взех 1 сл и нямаше ефект, следващите дни по половин опаковка и резултата е налице.  Вие по колко англ сол взимате?

# 625
Да се отчета и аз-детокса с ансол го издьржах успешно ,само дето резултатите в кг. не ми харесват

1 ден  -1кг.
2 ден  -0,400кг.
3 ден  -0,100кг.

Защо ли се получи това,може би защото хапвах и по няколко смокини следобед newsm78
Днес мисля да лунувам,но с плодове и довечера в 8 и 35 да хапна малко варени картофи,че вече краката ми треперят.

# 626
  • София
Аз бях на пъпеш и диня, резултата ми е подобен
1 ден -1,4кг
2 ден-0,6кг
3 ден  0кг
От към кг най-ефективен ми е първия ден, може би следващият път ще мина само на лунуване по 1 ден седмично.
И аз имам сенна хрема, но незнам дали ще успея всеки месец да правя детокса.
Междудругото някой да е успял да излекува нещо?

# 627
...само дето резултатите в кг. не ми харесват...
                              Не съм правила този детокс много, но според мен нямаш място за притеснения. Първо, от 'свалените' кг дотук имаш и водичка, така че реално са по-малко. От друга страна, когато изчистваш токсини килограмите после падат полека сами. Но колко, кога... зависи от самия организъм (колко си в момента, колко токсини изчистваш, как се храниш...). Не се насилвай да 'издържаш', но хапвай плодове (и друго след захранването) често през деня. Така стимулираш метаболизма, което е по-важно, и има дълготраен ефект, вместо да се опитваш да сваляш ударно и после огранизма да си наваксва. Старай се да нямаш липса на витамини и минерали, защото тогава организма се отплаща с голям глад, само и само да си набави нещото, от което си го лишил. Избягвай храните, които не ти дават нищо. При мен няколко детоксикации имаха зашеметителен ефект. Освен, че съм ги спазвала точно, през останалото време съм се хранила доста обилно (запазена марка ми е  Tired). Остана ми само пречистване на бъбреците да направя, но като цяло дотук метаболизмът ми от ни жив, ни умрял в момента е направо плашещ. Успех, момичета   bouquet!

# 628
  • Бургас
Аз да споделя какви размисли имам относно английската сол. Та значи пише, че трябва да се приеме 10-15 гр или 1 равна супена лъжица. Да ама според моите изчисления на кантарчето супената лъжица е по-малко от 10 грама. Първият път взех 1 сл и нямаше ефект, следващите дни по половин опаковка и резултата е налице.  Вие по колко англ сол взимате?

Зависи лъжицата ти колко е голяма.  Grinning Едно пакетче (30 гр) го разделяш на три и пиеш, по принцип това е дозата.

Бамбинкамалинка, внимавай със захранването! Четири дни глад и накрая картофи - мисля, множко ще ти дойде. Виж захранването как е - малко плод, овесените, после картофче, салатка.

Аз не съм се мерила, но късно е вече, така че утре ще се отчета.

# 629
Аз издържах двата дни-понеделник и вторник,трети детокс.Чувствам се много добре,ама нямам търпение да ида на обяд да хапна една салатка:)

Общи условия

Активация на акаунт