МАЙ-чето не спира да играе а мама за студена бира си мечтае!

• 27 045
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, родиха се първите ни октомврийчета, Филип и Тайлър, близнаци, на мама Андрея и татко Нико, моля ви стискайте им палчета Praynig

Praynig Praynig

# 61
  • София
Единият мъник вече диша самостоятелно smile3501 Благодаря ви от тяхно име, и те знаят колко много значи подкрепата тук Hug Дори не са и толкова мънички! http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs323.ash1/28325_112 … 214_3533220_n.jpg

Ванче, дано това е бил краят на мъките ви и Бела е вече здравичка и хапва!

Деугото Ванче, честит рожден ден!

# 62
  • София/Варна
Честит рожден ден на юначе Ваньо!

Близначетата са наистина много малки, дано имат шансове да оцелеят, с възможно най-малко здравословни проблеми. Надявам се, че щом са в Лондон, ще има възможност за полагане на кенгуру грижи.

Ваня, браво на Бела  Hug.
Вайза, а в устата на Зарко да се очаква нов наемател? А може и да се възстановява по-бавничко чревната флора.

# 63
Честит празник на Иван! Само здраве и късмет! А на мама   bouquet

Много късмет ще е нужен и на малките близначета. Много са избързали милите.

# 64
Добро утро, мили дами! Заповядайте нещо наистина практично и здравословно:

и кафе със сладичко: - ех, че биха ни завидели хората на диета!
Мъниците изглеждат направо човеци и мисля, че където е едно, там е и друго: щом едното близначе е "прескочило", и другото по него ще се пребори. От двата близнака винаги единият върви по-крехък, това си е така, и при мен и сестра ми винаги е било така. Simple Smile Но важното е, че и двамата са получили невероятни грижи и любов, това е шанс и вярвам, че няма да го изпуснат. Simple Smile

# 65
Алоооу, госпоДжа, какви са тез закуски?
Абе вЕрно, че свърших диетата, ма холестерола ми е висок  hahaha

# 66
Честит Рожден Ден на малчовците от изминалите няколко дни и на днешните рожденици  Иван и Кристиян:) ДА са живи и здрави,много късмет и щастливо детство им желая:)
Сега прочетох и за малките Октомврийчета,милите Hug Дано имат късмет в борбата им за живот Praynig На родителите им желая кураж и много вяра  bouquet
От вчера моят юнак, по самоинициатива на свеки, е захранен със скумрия на скара, пържени тиквички, баница с праз и салата  домати със сирене  Crazy Всичко това само за час и половина, оставен без надзор от  моя страна  ooooh! Под вещото ръководство на баба си, очаквам скоро да го видя как нагъва свински пържоли и туршия Joy На въпросът ми ,защо е решила,че малкия е достатъчно пораснал за тези неща получих отговор- "Нали не повръща и не се е обринал,значи няма проблем..много му се втилясваш на това дете : Joy"

# 67
Офффффффф, аз на твое място ще въведа такса захранване с ЕВДХР - по 50 стотинки на дажба - и ще видим дали аз тях (свекита, мамита и пр.) или те-мен.  Joy

# 68
Офффффффф, аз на твое място ще въведа такса захранване с ЕВДХР - по 50 стотинки на дажба - и ще видим дали аз тях (свекита, мамита и пр.) или те-мен.  Joy
С каквоо?  Joy

# 69
Екзотични за Възрастта на Детето Хранителни Ресурси.

# 70
Екзотични за Възрастта на Детето Хранителни Ресурси.
Joy hahaha newsm62

Честит Рожден Ден на малките пораснали Иван и Кристиан! Да бъдат здрави и много щастливи деца! Лято newsm51

# 71
  • вече Пловдив
Добро утро!
Честит рожден ден на порасналите юначета Иван и Кристиян! Много здраве, късмет и попътен вятър в живота! На мамите им - весел празник и   bouquet!
Мийка, не е истина как се облизвам пред тортата  Crazy! По принцип не налитам толкова на сладко, но явно имам нужда да попълня запасите от тлъстинки  hahaha
Джени, и моята майка често пъха на Бела в устата разни нещица, които не са за нея (залче шоколадов кекс, бисквита със стафиди и т.н.) и ми излиза със същите аргументи като твоето свеки. Съответно караме се, тя се сърди, минава й и след време - пак същото. Затова вече й я оставям само във време, когато не трябва да яде  Confused.

# 72
О,Боже, ти пък - само й дай такова нещо като график за яденето, та да има още по какво да те пунтира. Simple Smile)))))))

# 73
  • Стара Загора
bebzz,стиснати палци и от мен....душици златни,дано Бог е с тях и им помага на тези беззащитни създанийца  Praynig Praynig PraynigСилна подкрепа и на родителите,че рожбите им ще са силни и ще се борят за живота си....дано скоро и другия мъник започне да диша сам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Айле, мила видях снимките,малки ангелчета ....дано Господ им помага и бди над тях.....стискам палци да се стабилизират бързо  Praynig Hug Praynig Hug Praynig
Честит рожден ден на порастналия вече Ванко ,да е жив и здрав на мама и тате много да ви радва и преизпълни живота ви с щастие Hug Hug Hug
Лято   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquetЧестит рожден ден и на Криси,щастливо и безгрижно детство  HugНа мама   bouquet

# 74
  • София
  Някога и аз се оплаквах от подобни проблеми, а сега какво ли не бих дала да мога да се оплача от това, че някои от родителите ми е направил нещо "неправилно". Моят съвет е да не обръщате внимание на тези неща, ако наистина не са сериозни и не застрашават малчовците с нещо. Ако са доказано алергични или пък нещо което може да ги задуши. С каките и аз внимавах много, но сега покрай тях Елена отдааавна е опитала всииичко буквално. Още в родилния дом се опитаха да я захранят със солетки.. А и аз захранвам ПЗ така че голяма част от изброените неща не ме притесняват.
  Домати и краставици от салатата си яде редовно. Сутринта закусва с каките с кисело мляко с овесени ядки, филирани сурови бадеми и стафиди, вчера се натъпка с череши. Опитвала е от мой домашен кекс. Риба задушена или на скара много харесва, просто внимавам да съм сигурна че няма костици и тн итн.
   За малките близначета на снимката видях, че са сложени заедно в кувъоз, наскоро от блога на една приятелка четох колко от полза може да е това - http://zabliznacite.wordpress.com/2010/05/10/spasitelna-pregradka/

Общи условия

Активация на акаунт