МАЙ-чето не спира да играе а мама за студена бира си мечтае!

• 27 050
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • София/Варна
Лианка, честит рожден ден на патерица! Честитките на свекър ти и на Вайза не мога да ги засенча, затова - да си жива и здрава Simple Smile.

Валче,и Влади уж е стабилен,но все му се гънат краката  Laughing,та по-този повод аз съм все до него или му държа блузката ,че ако баща му види цицина или ожулено ще ме изсели  Peace

Плами, не знам как я мисли твоя мъж, но на практика е невъзможно да опазиш малко дете от "тротоарни екземи" и първи познанства с гравитацията. По добре е това да стане сега, докато са "гумени" и падат от по-ниско.

Ваня, Вайза, скоро всичко ще се оправи с малките човечета. Подобни вируси държат 3-4 дни и след това все едно нищо не е било. Много често апетитът на дечицата след подобно боледуване рязко се повишава.

# 46
  • вече Пловдив
Ваня, Вайза, скоро всичко ще се оправи с малките човечета. Подобни вируси държат 3-4 дни и след това все едно нищо не е било. Много често апетитът на дечицата след подобно боледуване рязко се повишава.
КайРен, надявам се да си права! От снощи малката най-накрая прояде хуманата, но на каша (2 дни ревеше от лъжицата)  newsm78 и дано днес вече нещата да са по-добре!  Praynig Плами, Стаситка, благодаря за съветите! За пипетата на панадола - пробвах го още първата вечер с ентерола, но както писах, детето много плака и направо ме мразеше. Иначе хидрасека просто спрях да го давам, след като тотално отказа да го пие  Crossing Arms
Вайзе, оздравяхте ли и вие?
Хубава неделя от нас!

# 47
  • София
Добър ден и от нас!
  Вчера правихме кръщене  и да се похваля вече си имаме малко християнче Hug.На Любомир му беше любопитно в църквата, естествено се разрева, както само той си може, когато попа го взе. CrazyИначе много хора бяхме поканили, половин сватба направо Crazy, но Бубо спа два пъти даже в ресторанта Laughing, после и през ноща спа добре, всичко мина доволно добре.Снимки ще пусна ,като фотографката ни ги даде, е сега вече може да дишеме спокойно и да чакаме общото Рд на 6 юни и след това да отидем за няколко дни да починем нанякъде, че ми беше бръмнала главата от организации. Crazy
Да честитя рожденните дни на всички мили дечица,които съм пропуснала, на Лианка рождения ден ,да е послушна свекърва, на Божи също!
Ваня,   Бубо,като беше с разстройство първо беше на Хумана, не я искаше въобще/а според мен меришеше вкусно/,после мина на АЛЛ100 ли беше на Нестле  и много му харесваше, и после като мина това беше ,като вълк гладен Crazy.Бързо да се оправи  малката.
Айла ,Вайзе и на всички вас бързо да оздравявате!
Честита проходила принцеса на Зайо! и Бебз!
Ей, добре че ме подсетихте за общото РД, че съм много разсеяна, направо ме е срам вече! Crazy
Хубав ден на всички! Hug

# 48
  • София
Лианка, ЧРД на патерици Hug  Да си жива и здрава  bouquet

# 49
Честит рожден ден на вчерашните рожденици!   Heart Eyes
Честит рожден ден и на Божи на патерички! Да е здрава и все така чаровна принцеса!   Heart Eyes
Честит рожден ден и на Лианка на патерички! Да си здрава, щастлива и много обичана!  Hug

Болничките бързо да оздравяват!  Hug
Плами,  душа, аз също ходя след нея, но както казва Кейрен няма начин да се предпази детето от всичко и аз имам опит с кака и, само че на това дребното проблемът му е че няма страх от нищо.  Crazy Ама здраве да е, ще го израсне някак си, а моето сърце всеки път ще подскача при всяка такава случка  ooooh!

# 50
  • София
Момичета, родиха се първите ни октомврийчета, Филип и Тайлър, близнаци, на мама Андрея и татко Нико, моля ви стискайте им палчета Praynig

# 51
  • София
стискам палци не ....ами се моля силно...много раничко, Бебз! Praynig
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig

# 52
  • София
Момичета, родиха се първите ни октомврийчета, Филип и Тайлър, близнаци, на мама Андрея и татко Нико, моля ви стискайте им палчета Praynig
Shocked
Края на май!Наистина ще им трябва много,ама много късмет на децата fingerscrossed

# 53
  • София
Да, а и тя дори не беше с термин началото на откомври, някъде по-напред..
Хубавото е, че са в Лондон, викаха специалисти от Германия за случая им, грижат се за тях и правят наистина всичко възможно!
Още си спомням разказа на една мама, която беше родила дори по-късно от нашата Андрея, но тук, в България.. Бяха го заклеймили не като "раждане", а като "аборт", докато една акушерка с ужас не беше открила, че детето е оживяло някак! И след дълги месеци инкубтори и поправка на щетите, нанесени от ненавременната неонатална помощ, от която новороденото се е нуждаело, майката имаше истинска малка фурия вкъщи... Добре че са там.. Според лекарите ако децата оживеят до понеделник имат добри шансове и занапред.. Окъпа се в сълзи темичката тази седмица, но всичко, станало досега, е все най-доброто, което можеше да се случи.. Извинявайте че си излях нещо толкова далечно от вас, за непознати за вас хора, почти и за мен, просто не мога да си поплача повече там, знам, че всяко изречение повече по темата отново ще разплаче всички други Sad

# 54
  • София
  В близнашката тема споделиха за тях. Доколкото разбрах са в 21,5 гс родени. Най-малкото бебе в света оживяло е родено малко преди 22 гс. Но риска тези бебета дори да оцелеят да са със сериозни увреждания нараства всяка г.с. по-рано родени значително... Тук е още по-утежняващо, че са били и две..., а и че са момченца. Момиченцата имат много по-голям шанс да се справят. Аз лично следя и блога на едни близначета родени 24 гс, които засега се справят много добре, особено момиченцето. Момченцето, което е и по-голямо родено, преживя тежка операция. Ето и блога, има снимки на малките, но не са за всеки, така че предупреждавам. Доколкото разбрах майката е имала някакви усложнение вследствие на катастрофа преди години.
  Стискам палци на мъниците да се преборят с така трудното начало в тяхния живот...

# 55
Здравейте и от нас със Сиана. Позагубихме се, но направихме обиколка из България да се видим с родата Laughing
Честити празник на всички малки и по-големи рожденици. Да сте винаги засмени, игриви и много послушни Hug
Бебси, много късмет на двете сладурчета. Стискам палци и се моля за тях и семейството им Praynig Praynig Praynig
Доста съм поизпуснала, така че се връщам да почета, а после ще се доразпиша Laughing

# 56
  • вече Пловдив
Боже мили, дано да оцелеят и да са здравички момченцата! Много борбеност на дечицата и много сили и смелост на родителите им!  Praynig Praynig Praynig Praynig
Тихичко да се похваля- днес Бела хапна нормално, захраних я и с други храни, повръщането и разстройството спряха и тя е доста по-добре и жизнена. Дано да се задържат нещата така!  Praynig

# 57
Ще се моля и за бебетата и за майка им...дано имат шанс Praynig.
Честит рожден ден на Just_Vania! С пожелания за сбъднати мечти, много положителни емоции и послушни и добри дечица!
Честито християнче, Оли!
Ваня, радвам се че Бела вече е по-добре, дано вирусът вече е минало.
За наш Зар не знам какво да кажа, уж е по-добре, но продължава да е разстроен...Аз си мислех, че лечебната хумана (която според мен е много вкусна, но не и според синето) и Ал110 ще го пресекат, но вече 2 дни само на тях кара, а продължава да е с разстройство, ще го почакам и утре да видим.

# 58
Моля се и аз за тези малки момченца! Дано се справят и те и родителите им  Praynig

Just_Vania Честит рожден ден! ДА си жива и здрава, щастлива и много обичана!   bouquet
Оличка, честито ти християнчеHug
Ванче, хубаво че вече Бела е добре, Вайзе дано и при Зарко нещата се нормализират  Hug

# 59
Силно стискам палци за първите октомврийчета Филип и Тайлър  fingerscrossed fingerscrossed дано въпреки ранното си раждане бъдат силни и здрави и да се преборят за живота си! На родителите им много сила и кураж да се справят с изпитанието!
Честит Рожден Ден Ваня! Бъди много здрава и щастлива и малките сладури да те правят най-добрата майка!   Е бива ли да си толкова млада?
Ваня радвам се, че Бела е по добре  Hug дано бързо да си върне предишната жизненост!
Вайза дано и вие да се оправите, че с тези болести лошо  Hug

Ние сме добре, правим бели безчет  ooooh!. Види ли някой на масата, отива и отваря една голяма уста  Mr. Green . И си хапва къде коричка хляб, от салатата домати, сиренце  Crazy , това след като вечеря  Mr. Green. Обаче майче ми преяжда и после трудно заспива - затова от утре никакви допълнителни  Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт