МАЙ-чето не спира да играе а мама за студена бира си мечтае!

• 27 048
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Честито на вчерашните сладурковци!

Честито на сладката Елица! Мама да вземе и по-често да ни навестява!

Честито и на Сискината Божа!

И понеже на тази дата се раждат само хубави хора, кака ви Лианка от Майската дружинка, остаря с една годинка.

Ха почерпете се:

# 31
Честит рожден ден на сладката ЕЛИ и на Мартин, както и на кака Божа!!! Да са здрави, щастливи, късметлии и много обичани!!!         bouquet      bouquet   bouquet

Честит рожден ден, Лианка!!! Всичко най-хубаво и много сбъднати мечти!!!   bouquet

# 32
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЦА И МАРТИН!!!
Честит празник и на техните родители  bouquet
Честит рожден ден и на Божа!Да е все така лъчезарно дете и да помага на мама!Да ви подшушна,че днес е голямото събитие във Велико Търново Mr. Green,още не е късно да се метнем на колите и да изненадаме кака ви Сиска,знам къде е партито Laughing

А на моята дружка lianka я черпя с един коктейл "Sex on the Beach" Wink

Да си ми жива и здрава Hug

# 33
Благодаря Ели за хубавата темичка  Hug
newsm59 Честито на всички роженници от тази семица, да растат здрави, щастливи и много обичани! newsm59
Лианка, честит рожден ден, бъди все такъв позитивен човек, обичана съпруга и майка   bouquet  bouquet  bouquet
Нещо рони ми се губи по тъч линията или пък аз влизам толкова рядко, та съм я пропуснал  newsm78
Рони ка си бе душа ?

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 11:32 от Мадленка

# 34
Честито на рождениците, да са живи и здрави, а мами-то на Божа - една идея по-дипломатична. Wink

# 35
Хайде да се включа,че вече ме е срам Heart Eyes
Честит рожден ден на днешните рожденници!По-специално на Ели на Бубчето,като гледам колко в часа тя вече е християнче  Simple Smile Честито Ели,нека Бог е с теб навсякъде!
Честит рожден ден и на Божи,да слуша много мама и да расте умна и добра!
Честит да е и ражденния ден на Лианка,здрава и много обичана да си!
Честити кътници на Еви,да са й много здрави!
Честито на Дани-младши за проходилите крачета!

Танче,съжалявам и за другото починало момче Cry Как е братчето ти след тази лоша новина? А вие как сте? Дано се върнете  с добри новини от немско! Hug
Айла,скорошно оздравяване на всички ви! Hug
Ваня, и на вас силно  Hug,ще се справите.Както са казали повечето мами,давай много водичка.Не я насилвай да поема ентерол,аз когато Влади беше така,даже по-зле,се консултирах с д-р Мангъров(завеждащ отделение в Инфекциозна болница) и той ми каза че няма смисъл да му давам ентерол и подобни,само хидратин алфа,а ако не иска чиста вода.За храненето също ако не иска да не насилвам,по-добре няколк дни без храна,отколкото изнервено и ревящо бебе и майка!А знаеш ли за млякото на нестле АЛ110,то също е лечебно и е единственото течно,не кашесто и гъсто!Аз давах на Влади от него понеже той не искаше на хумана и на милупа!А след това нали знаеш колко внимателно трябва да захраниш пак?! Peace
Леле,Джени косата ми настъхна като четях историята за кучето и жената!
Валче,и Влади уж е стабилен,но все му се гънат краката  Laughing,та по-този повод аз съм все до него или му държа блузката ,че ако баща му види цицина или ожулено ще ме изсели  Peace
Маги,аз не съм Вероника,но да поклюкарствам  Mr. Green.Напоследък все майка й виждам с децата в парка,тя и г-н Каравелов сигурно правят нещо тайно  Wink,Рони кажи си къде си,какво правиш?

# 36
  • вече Пловдив
Честит първи рожден ден на Елица и на Мартин! Много здрави и щастливи да бъдат!
Честит рожден ден и на Божи, да е най-добрата кака!
Лианка, честит рожден ден и на теб! Много здраве, обич и щастие ти желая!
Ваня, и на вас силно  Hug,ще се справите.Както са казали повечето мами,давай много водичка.Не я насилвай да поема ентерол,аз когато Влади беше така,даже по-зле,се консултирах с д-р Мангъров(завеждащ отделение в Инфекциозна болница) и той ми каза че няма смисъл да му давам ентерол и подобни,само хидратин алфа,а ако не иска чиста вода.За храненето също ако не иска да не насилвам,по-добре няколк дни без храна,отколкото изнервено и ревящо бебе и майка!А знаеш ли за млякото на нестле АЛ110,то също е лечебно и е единственото течно,не кашесто и гъсто!Аз давах на Влади от него понеже той не искаше на хумана и на милупа!А след това нали знаеш колко внимателно трябва да захраниш пак?! Peace
Плами,  Hug! Гледам да не я насилвам, колкото - толкова, макар че първата вечер насила с пипетата на панадола й давах от хидрасека и ентерола, а тя направо ме мразеше и плачеше, щом ме види с шише или лъжица. Давам предимно вода,  тя другото не го иска, стиска уста и по никакъв начин не мога да дам нещо, мляко или вода, ако тя не иска  Crazy. Иначе сега на обяд хапна 1 намачкано картофче и пак отказа хуманата.  Confused
Вайзе, бързо оздравяване!  Hug

# 37
Ваня,лекаря на мен ми каза да не давам картоф докато е с разстройство.И аз бях дала по-препоръка на личната,а той каза че да дадеш картоф е все едно ти да си така и да ядеш пържоли!Така ме навика,а личната я навря на кучето в д....то  Peace Пак ти казвам Влади пиеше много вода,хидртиращ разтвор и АЛ110 и така много бързо се оправи.Но след това дълго време го захранвах все едно е бебе на 6 месеца. Мога да ти дам координати на доктора в частния му кабинет,но ти едва ли ще дойдеш до тук! newsm78

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 14:25 от plami213

# 38
  • София
Ваня пожелавам ти бързо да се възстановите!
Ако много се заинати пробвай да даваш ентерола разтворен със спринцовката от Панадол/Нурофен.Долепяш я до бузката и вкарваш,може да звучи жестоко ама това е начина,иначе ще плюе от лъжичката и все едно нищо не си дала.
А после,като мине всичко и ако имаш нерви и желание пробвай да дадеш от готовите каши на Нестле.На консистенция са като млякото не са гъсти,и ако ги приема добре ги давай.Сигурно е отслабнало малкото човече.

# 39
Ваня  Hug хайде дано вече да оздравявате! Като чета и ми настръхва косата  Cry . Аз не мога да ти дам съвет, защото малчо не е бил така, но стискаме палци да се оправите бързо, бързо  Praynig.
Честито на днешните рожденници Елица и Мартин! Честито и на каката на Мина, Божи! И на Лианка честито! Да е все с това уникално чувство за хумор!
И друго щях да пиша, ама пусти акъл изтече  Joy

П.С. Този моят от глад няма да умре  Mr. Green. Докопал щайгата със зарзавата и си чопли от едно доматче  hahaha А пък какво има в гащите - не е за разправяне  Angry просто идилия...

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 16:35 от bobito2

# 40
  • София
ЧЕСТИСТА 1 ГОДИНКА НА ЕЛИЦА И МАРТИН!ЗДАРВИ И ДОБРИ ДЕЦА ДА РАСТЕТЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИАНКА! ВСЕ ТАКАВА СИМПАТИЧНА ДА БЪДЕШ, РАЗБИРА СЕ ЗДРАВА И ЗАСМЯНА! newsm59

БОЖА СЪЩО ДА Е ЗДРАВА И ДОБРА КАКА!ЧРД
Вайзе, милият Зарко, бързо да се размине тази гадост. И ти дано издържиш. Praynig

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 18:41 от Мигла

# 41
Честит рожден ден на малката бузанка Елица! Да е все така усмихнато бонбонче, да расте здрава и лъчезарна!
ЧРД и на Божа! Да е здрава, усмихната и добра кака на Мина!
Лианке, да си жива и здрава преди всичко, да те слушат мъжете, а нервите ти да са като арматурни железа Mr. Green. Много споделени моменти с мъжо, екзотични дестинации да посетиш и дисертация да защитиш Peace.
Малкия е малко по-добре, апетит има, задницата вече по-малко го боли, но все още изглежда зле.

# 42
  • Стара Загора
Честит рожден ден на всички празнуващи днес...Лианка,Божи,Ели,Мартин  Hug Hug Hug
все нямам време да пиша,но като остана по-свободна ще се отчета...изби ни единият кътник,сега чакаме другия....чудооо е просто Т...не ядем ,но се надявам скоро и това да отмине Praynig
Честити зъбки и на Еви  Hug
Малачика,прекрасна булка си просто....честито,дълъг и щастлив семеен живот и скоро Съни да стане кака Joy Joy Joy
Танче ,много съжалявам мила за загубата ви  Sad
Хайде като мога пак  Hug

# 43
Благодаря ви, момичета!   bouquet Много мило ми стана!
Стаситке, знаеш как да разтопиш закоравялата ми душа!
Вайза, е това е пожелание от "бански старец"  Joy

Сега да ви кажа какво готино пожелание получих от свекъра:
"Да си жива и здрава много години, да отгледаш синовете, да ги ожениш и да ти доведат снахи, добри колкото тебе"  Mr. Green Crazy Joy

# 44
  • софия
Хайде да се включа и аз преди да е свършил деня! Mr. Green
Честит рожден ден на Елица и Мартин!

Честит Рожден ден на Божи! nbirthday

Лианке да си жива и здрава и и твойте мъжове на ръце да те носят!

Общи условия

Активация на акаунт