Честито на сладката Елица! Мама да вземе и по-често да ни навестява!
Честито и на Сискината Божа!
И понеже на тази дата се раждат само хубави хора, кака ви Лианка от Майската дружинка, остаря с една годинка.
Ха почерпете се:

Честито на всички роженници от тази семица, да растат здрави, щастливи и много обичани! 

Честито Ели,нека Бог е с теб навсякъде!
Как е братчето ти след тази лоша новина? А вие как сте? Дано се върнете с добри новини от немско! 

,ще се справите.Както са казали повечето мами,давай много водичка.Не я насилвай да поема ентерол,аз когато Влади беше така,даже по-зле,се консултирах с д-р Мангъров(завеждащ отделение в Инфекциозна болница) и той ми каза че няма смисъл да му давам ентерол и подобни,само хидратин алфа,а ако не иска чиста вода.За храненето също ако не иска да не насилвам,по-добре няколк дни без храна,отколкото изнервено и ревящо бебе и майка!А знаеш ли за млякото на нестле АЛ110,то също е лечебно и е единственото течно,не кашесто и гъсто!Аз давах на Влади от него понеже той не искаше на хумана и на милупа!А след това нали знаеш колко внимателно трябва да захраниш пак?! 

,Рони кажи си къде си,какво правиш?
,ще се справите.Както са казали повечето мами,давай много водичка.Не я насилвай да поема ентерол,аз когато Влади беше така,даже по-зле,се консултирах с д-р Мангъров(завеждащ отделение в Инфекциозна болница) и той ми каза че няма смисъл да му давам ентерол и подобни,само хидратин алфа,а ако не иска чиста вода.За храненето също ако не иска да не насилвам,по-добре няколк дни без храна,отколкото изнервено и ревящо бебе и майка!А знаеш ли за млякото на нестле АЛ110,то също е лечебно и е единственото течно,не кашесто и гъсто!Аз давах на Влади от него понеже той не искаше на хумана и на милупа!А след това нали знаеш колко внимателно трябва да захраниш пак?! 
! Гледам да не я насилвам, колкото - толкова, макар че първата вечер насила с пипетата на панадола й давах от хидрасека и ентерола, а тя направо ме мразеше и плачеше, щом ме види с шише или лъжица. Давам предимно вода, тя другото не го иска, стиска уста и по никакъв начин не мога да дам нещо, мляко или вода, ако тя не иска
. Иначе сега на обяд хапна 1 намачкано картофче и пак отказа хуманата.
Пак ти казвам Влади пиеше много вода,хидртиращ разтвор и АЛ110 и така много бързо се оправи.Но след това дълго време го захранвах все едно е бебе на 6 месеца. Мога да ти дам координати на доктора в частния му кабинет,но ти едва ли ще дойдеш до тук!
хайде дано вече да оздравявате! Като чета и ми настръхва косата
. Аз не мога да ти дам съвет, защото малчо не е бил така, но стискаме палци да се оправите бързо, бързо
.
А пък какво има в гащите - не е за разправяне
просто идилия...
.

Много мило ми стана!
Препоръчани теми