1-ви юни ще посрещнат, засмяните АПРИЛчета за първи път - 2

• 28 978
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • София
някои знае ли дали столчето за кола може да се монтира на предната седалка в гръб към движението - в случай , че се налага родителя да е сам в колата с бебето ?
да , ако деактириваш еър бега, аз засега се боря неуспешно и докато се преборя и двете ще свикнем тя да се вози отзад.

# 406
Аз също преди време се опитах да влезна в албумите но не успях и засега само слушам за прекрасните дечица без да им се любувам, а и време нямам, за да се занимавам с борене на снимка.бг  Mr. Green

Таня миии как решиха  newsm78 Понатиска му коремчето, задава ми няколко въпроса, слуша го със слушалка, мери го колко килца е, после му гледа дупето... с пръсти го поразтвори  newsm78 Аз си мислих, че ще направи една ехография, но може би ако забележи нещо и тогава  Rolling Eyes
Това беше горе долу... ходихме в детска клиника по ГЕ... консултативните прегледи са в медицински център детски болести... май така се казваше  newsm78 Ходихме с направление 51 май.. за детски ГЕ... http://kpgh.blogspot.com/

Косьо пък точно тази на Чико не ще да я помирише дори  Laughing с на Авент сме, но скоро ще минаваме на babynova Simple Smile Dentistar серята им е номер 1... Виждаше ми се обаче голяма бибероната за новородено... а иначе той като цяло не е фен на бибероните. Каката се влюби в тази си биба, когато баща ми ми донесе от Германия... сега ги видях и в София и съм много щастлива Simple Smile Ако ви интересува http://www.baby-nova.de/de/produkte/dentistar/index.html

# 407
Благодаря, Еличка Hug

# 408
 PeaceЕличка,линковете в подписа ти са върха!
 Peace

# 409
добре де мацки - какво става , че не мога да вляза в албума ?
 потребител - априлки2010
 паролата я копирам директно както ми я давате ( а и аз я имам от преди и преди влизах , а сега не мога )
да не съм изперкала нещо с тези дечурлига ( едно болно , друго реве ) вече се чудя на себе си
не , че ми е важно , о много си възбудих любопитството - защо не мога да вляза в албума ?
reniris, нали пишеш aprilki2010, а не същото, но на кирилица? И ако и паролата я изписваш правилно, тогава не разбирам защо не можеш да влезеш!
Еличка, а какво се предприема ако бебето има рефлукс? Теа определено не повръща, както в началото, но по-малко си връща след хранене. И само повръщането ли е симптома на рефлукса?
И моята мома има плаващ график, които отива на кино, ако сме навън. Обикновено лека закуска в 5.30-6, после се събужда да си хапне добре около 8 и след това към 8.30 пак заспива, за да може и мама да се подготви за деня! Спи около час /сега спи час и 1/2 вече, но е изключние/ и се събужда озверяла от глад. Едва я прилъгвам докъм 10.45 да се изцедя, за да знам какво поглъща и после пак спи след 11.30, примерно. Следобедите обаче са хаос...Затова след обядът към 14 гледам да излезем, че да дремне навън. Аз още я храня по 8 пъти /имаше проблясък два дена по 7/ и не знам как да ги намаля. Кърмата ми драстично изчезва, а си мисля, че тя вече се поуспокоява от коремните неразположения и може би ще суче по-спокойно, а аз няма какво да й дам. Днес ще купувам бирена мая, да видим....
Бумеранг, ако спра да се цедя тя няма да изяжда 120гр. /които едва й стигат! Confused/, а ще трябва да дохранвам на всяко хранене. Как е по-добре да процедирам: да се цедя и на 4-5 хранения да яде само кърма, а на 2-3 само АМ или да й давам да суче каквото има на всяко хранене и после да дохранвам? Но пък с колко грама АМ да дохранвам като не знам колко е изяла? Знам, че тя ще ме стимулира най-добре да повъзстановя производителността, но как да преценя колко АМ да давам?! newsm78
milli_vanilli, ще я водиш ли да видят дали наистина са гъбички? Защото то вЕрно се мъчи детето - хем е гладно, хем го боли като яде! Четох обаче, че ако наистина е млечница, трябва да си мажеш и твоите зърна, защото и там можело да има гъбички и само да си прехвърляте с дребната! Дано се оправи скоро и да се успокоиш! Hug
Хубав ден и не се припичайте много! Sunglasses

# 410
PeaceЕличка,линковете в подписа ти са върха!
 Peace
Особено второто клипче ми е любимооо Simple Smile редовно си го гледам  Laughing

Марини даде ни прахчета Мутилиум... май така бяха  newsm78 Абе мозъка ми съвсем закърня Sad Мързи ме да влезна да погледна, че сме на терасата с малката  Sunglasses Каза че така се пооправяло нещото там... не мога да ти кажа точно как помагат  Embarassed Алекс точно в този момента започна да мрънка и да обикаля кабинета и следователно аз нищо не разбрах  Embarassed Каза че помага и за изхождането, освен това ми даде и дуфалак току виж малкия вземе да я върши по-редовно таз работа Simple Smile
Иначе според мен е по-хубаво на всяко хранене да я храниш и само ако видиш че е гладна да дохранваш  Rolling Eyes аз се цедих един път.. сравнително скоро преди ядене и изцедих само 80 мл. Но той не ми е ревал, че е гладен, а и добре си наддава, а като сметнеш, че поне 1/3 повръща... сега като се мисля той нищо не яде  Mr. Green Той е от качващите от въздуха  Joy Сега сериозно... една нощ го оставихме при майка ми и баща ми, че бяхме на РД в заведение и пак едва е изяждал 100 мл.. Така че при нас кърмата си е съвсем регулирана, което според мен е другата причина за рядкото пълнене на памперси.

# 411
  • Düsseldorf
Само че навремето нямаше специални столчета, затова беше опасно за дете отпред. Сега като е вързано стабилно няма проблем... Някои родители обаче само формално слагат детето в столче и го оставят да излиза от коланчетата, тогава е ужасно опасно!!! Виждала съм ги такива и ми се изправя косата! Така и не се научи народът, че не е номрът да излъжеш КАТ, а да си осигуриш безопасност на детето....
А, и за еърбега бях пропуснала да кажа, че задължително се изключва.
А посоката обратна на движението важи само за бебешките кошници така или иначе, при нас каката седи отпред и си седи нормално, и се кефи много! Simple Smile

предната седалка в гръб към движението
В моето детство предната седалка си беше забранена за дребуси; в КАТ регламента не се променя често.
Хубав ден   bouquet Mr. Green

# 412
  • София

reniris, нали пишеш aprilki2010, а не същото, но на кирилица? И ако и паролата я изписваш правилно, тогава не разбирам защо не можеш да влезеш!
[/quote

ДААААААААА   bouquet  bouquet  bouquet ВЛЯЗОХ bibi  ме "светна" на лични ( точно това бърках априлки с кирилица )
п.п. даже качих и снимка
целувки

# 413
  • София

ДААААААААА   bouquet  bouquet  bouquet ВЛЯЗОХ bibi  ме "светна" на лични ( точно това бърках априлки с кирилица )
п.п. даже качих и снимка
целувки

сега с цитата зациклих , но ще се оправя  Mr. Green

# 414
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
milli_vanilli, и ние имаме гъбички в устата, но при нас се изчистват и да забравя веднъж да дам на Ани вода или чайче да си измие устата и пак се появяват
махам ги като на показалеца си сложа една марля, върху нея малко Дактрин и го размазвам хубаво, след това там където са й гъбичките търкам с пръст, за да се изстържат, и те падат, първият път беше много трудно, но сега веднага падат; на Ани явно после се оказва, че й допада вкуса на лекарството - той е леко ментов и почва да си смуче нещо в устата и гледа блажено, трябва да постои 20-тина минути без да яде и пие нещо после, и след това като я кърмя измивам зърната на гърдата и понякога слагам малко от Дактрина и на зърното - но съвсем малко; има случаи, в които явно за това се е дърпала да не яде от гърдата, защото след тази манипулация си хапва добре

да ви питам вие как си обличате бебчетата вече, ние още сме с дълго ръкавче

# 415
Здравейте момичета!Като ви чета направо завиждам на тези,чиито деца спят или тези които поне в количките спят.Моето изобщо неиска да спи.Нормално ли е това според вас?Преди заспиваше на гардата,а сега като ч накармя и като ококори очите и край,а на всичкото отгоре иска само на раце.Нали на месец и половина е още малко бебето за да свиква на ръце????Или поне вси1ки така казват.А моята в мига в който я оставя в кошарата или където и да е и се започва истерията.Какво да правя?Има ли някоя от вас същия проблем?Вече 10 мин реве истерично и няма намерение да спре.

# 416
Петрааа, гушкай си детето! няма да го свикнеш, няма да го разглезиш... бебетата има нужда от топлина, от ласка... щом плаче давай ги!
Децата толкова бързо растат... малката на моменти ми отказва да я гушкам, а само на година и 8 месеца Sad Проявява си характер... ако сега не го гушкаш и не го целуваш, кога? Когато то си има деца ли? Рано е за режими, възпитание и стрес за детето.... за да ни е лесно на нас после (което хич не е сигурно) сме склонни да тормозим децата си по всякакъв начин... време е да сме малко по-малко егоистични и по-отдадени на децата си...
Не го оставяй да реве толкова време само, да се чувства изоставено Sad

Да добавя... Алекс спеше при нас всяка вечер, това беше в един ревлив нейн период... а сега си спи сама в стаята, чувства се добре, не се буди или много рядко... Гушкала съм я и я гушкам постоянно, на моменти се лигави, но тя е дете все пак, в момента е в детски пубертет и се ослушва, но е много послушна... не съм забелязала да съм я разглезила.
За мен не е нормално едно дете да седи лепнато за полата на мама и да не смее да си поиграе с децата защото ще се изцапа (постоянно му се опява на главата да си пази дрехите чисти), да не падне ("къде гледаш", "виж колко си спънат", "пак ли се преби"...) и т.н.
Това са деца, имат нужда от своето детство, от любов и разбиране...

Сама дотегнах на себе си... простете ми... от вчера не спрях да се включвам... ама с лаптопа съм подвижна и докато Алекс си играе в пясъчника (който е без пясък в момента) аз релаксирам Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 13:28 от Elichka_mama

# 417
Еличка,толкова успокоително ми подействаха думите ти.Благодаря ти!Наистина бях я оставила цели 10 мин да  пплаче миличката и като я взех веднага се успокои,оригна се 2 пъти и заспа моментално.

# 418
Напълно съм съгласна с поста на Elichka_mama трябва да си гушкаме бебета и да им се радваме докато можем , а пък и казват ,че до 3 месец не се разглезват.  Laughing
petra84 моят мишок също не спи в кошарата си , а като го сложа реве , така че аз почнах да го слагам на нашата спалня да спинка , какво да се прави  Simple Smile бебе си е.

# 419
Да тя в момента спи на спалнята,макар че и там неиска да е сама.Просто ако е будна не може да е сама(на мама детето Simple Smile )мама трябва да е до нея винаги.Даже и по разходки се поносваме от време на време Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт