Лакове за нокти - тема 4

• 59 167
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София
И аз забелязах Радиант-а при nad_tab Hug Hug
Бях им луд фен още в началото, когато за пръв път ги видях в Бонжура - имаше 7-8 цвята и все хубави, после обогатиха колекцията, че и палитра с гримове сложиха, доколкото помня. Сега ми е останал само един ( за цените помня бяха между 10 и 12 лв преди 2-3 години), но при мен не бяха толкова трайни, колкото ми се искаше. Даже с една приятелка ги показахме на общата ни маникюристка и тя зареди цветове, но получи доста оплаквания от клиентки, че падат много бързо  Confused

Напълно възможност, аз съм с гел и не мога да преценя доколко е траен.

Над таб, много хубава колекция  Hug и на мен ми станаха интересни Радиант, какви са им цените и къде ги има?

Виждала съм ги само в Бонжур с цена 11лв.

# 212
Nad_tab чудесна колекция!
Този ментов на Ревлон много ми хареса, много приятен летен цвят, но не знам дали бих се осмелила да го нося...листенцата на цветчетата от сегашната ми декорация са в ментово зелено и много ме радват всеки път като ги погледна  Grinning
Ревлон обаче много бавно ми съхнеше преди, затова и отдавна не съм купувала, при вас как е?

Уау!  Crazy Къде го намери?

# 213
Gaga - не знам дали е от там, но вчера в Дъглас се замаях от цветовете на ОПИ и замалко да си взема нещо подобно, но се въздържах само с един - онзи на Орли също от там. Обаче утре пак имам ходене към Карфура и май ще отнеса още едно ОПИ - прекрасни цветове има както винаги Heart Eyes Heart Eyes

# 214
  • Belgium
Хайде малко да оплакнем очи  Laughing

# 215
Лу - красота, а Юни 2009 - все едно гледам моята ръка - често съм в тази гама, а маникюрът ми е 95% същия Simple Smile

# 216
  • Belgium
А най-интересното е, че на всички снимки е един и същи маникюр. Илюстрират как добрите грижи за ноктите сеотплащат във времето с красив маникюр.  Laughing

На мен ужасно ми харесва формата и дължината от феврурари 2010  Heart Eyes

# 217
Лу, юли 2009 знаеш ли кой е номера на лака? Такова розово искам.

# 218
Браво - на мен всички други ми изглеждат еднакви освен юнския Wink явно е ракурс
Аз също харесвам по-дълъг, но не обичам да го нося така, а формата.....моите нокти са оста твърди и крайчетата ако са правоъгълни става страшно - малкият като беше бебе все се страхувах да не го дера и от тогава предпочитам заоблени крайчета  Wink

# 219
Марката е GELISH. Преди няколко месеца са излезли на пазара. Но мисля че не стават за домашна употреба, защото се свалят с ацетон и ти трябва пекарна за за изсъхването.

# 220
  • Варна
От Ибей! Дойде за една седмица  Party

# 221
  • Belgium
Лу, юли 2009 знаеш ли кой е номера на лака? Такова розово искам.

Нещо не го намирам в блога, откъдето са снимките  Thinking

Ако много те интересува, ако искаш да питам блогърката? Laughing

# 222
Лу, ако имаш възможност ще ме зарадваш много  Heart Eyes

# 223
  • Варна
И мен! И мен ще зарадваш!  Hug

# 224
  • Belgium
Добре, веднага ще питам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт