Лакове за нокти - тема 4

• 58 811
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Съвсем навреме открих темата, страхотни лакове показвате момичета  Heart Eyes
Лу щом Orly са добри ще питам моята маникюристка, която вече работи с тях, дали не мога да си взема от нея.
Аз реших да пробвам лак на GOlden Rose - много ми хареса цвят 119 от серията Ceramic и чаках 2 седмици да им дойде доставката на щанда в Мола. Накрая го дочаках, но съм много разочарована от качеството Wink Цвета е страхотен, исках точно нещо такова, но лака става на мехури. Лакирах се веднъж, стана на мехури, махнах го. Днес пробвах пак и пак същото - мехури на всеки пръст. Да не говорим, че консистенцията на лака е много странна - един такъв лепкав, като мина втори път с четчицата почват и едни конци да се влачат  ooooh! Някои ако има представа на какво се дължи  Thinking

Shocked Точно с Ceramic 119 съм в момента, даже вчера поствах снимки с него. От миналата година ми е и е малко под половината. Като консистенция е идеален- не съм го разреждала и а балончета никога не са ми ставали. Много странно newsm78
Да не би да се лакираш на открито и от слънцето.. или вятъра да става на балончета?

# 721
Или лакът е с изтекъл срок на годност!

# 722
  • София
Незнам дали е от срока, защото както казах моя е отворен преди година( а пише че срока му е 8 месеца след отварянето, т.е. изтекъл Mr. Green ) и пак е ОК и нямам нито едно от двете оплаквания.

# 723
  • София
Вчера си преглеждах колекцията от лакове, чудейки се с какво не съм се лакирала скоро. Сред всичките 76 лака ( Crazy) попаднах на един позабравен Golden rose от серия Satin - бледо розов, но матов. Страхотен цвят, но отдавна не го бях използвала. Не мога и да се сетя кога съм го купувала. В годност е до началото на другата година и реших да се лакирам с него. Но .......... ужасно гъст се оказа, невъзможно беше да се лакирам с него. Със съжаление го изхвърлих в кофата и взех да се жалвам на моя колко много ме е яд. Проблема е, че отдавна по кварталните магазини не съм срещала тази серия. Но той обеща да ми го спаси с някакъв разредител за бои, с който работи   Shocked , та надявам се скоро да се снимам с него и да ви го покажа. Ако някоя от вас намери тази серия нека пише къде, ефекта е страхотен  Peace

# 724
  • София
Има специални разредители за лакове, ползвай тях  Peace Възможно е от разредител за бои да се повреди лака - да се пресече, разслои или нещо друго. Сгъстяването на лак не е причина да се изхвърли  Party

# 725
  • София
..той обеща да ми го спаси с някакъв разредител за бои, с който работи   Shocked , та надявам се скоро да се снимам с него и да ви го покажа. Ако някоя от вас намери тази серия нека пише къде, ефекта е страхотен  Peace
Има раздредител за лакове на Перфект, който на 100% ще ти свърши работа Peace

# 726
А този разредител за бои не може ли да се окаже опасен за ноктите ти? newsm78

# 727
  • София
Не знам до колко ще е опасен, при всички случаи е ясно, че не бих си позволила да се намажа с него след това, още повече, че не знам дали изобщо ще се получи нещо след разреждането му. Чела съм тук, че продават разредители за лакове, но до момента не ми се беше случвало толкова много да ми се сгъсти лак. Ще го потърся по магазините. Иначе наистина лака е добър, сега тъкмо се опитвам да намеря снимки из нета да ви покажа как стои, но не намирам, поне за сега. А толкова много се зарадвах, че имам и аз матов лак - тук ме зарибихте вие по тази мода  Wink , но броейки вчера лаковете ми, мъжът ми отсече - "И само да съм те видял да купуваш още лакове или да се оплачеш, че няма с какво да се лакираш"  Joy Не че ако видя въпросните матови някъде няма да си купя  Laughing

# 728
  • София

Дудинка как направи тези сладки точици? Много свежо се е получило!

mari6a много е як този ОПИ! Колко пласта са на снимката?

с печати  Wink

# 729

Общи условия

Активация на акаунт