Лакове за нокти - тема 4

• 58 820
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Ей така горе долу си го представям малиновото...даже мааалко повече да розовее.

Али - не бързам мила  Hug (аз горе-долу до тогава трябва да издържа със сегашния лак, вчера бях на поддръжка и сега се радвам напрекрасен френски  Heart Eyes)

Похвалиха ми много един заздравител на ОПИ - Аддри, не знам дали за него говориш, но ми казаха, че този е вълшебен.

# 691
  • София
Точно за този говоря. До сега за 10 дни вълшебство не съм видяла, но не губя надежда. Преди ползвах на Мавала този в малкото шишенце и 7 месеца нямах счупен нокът. Беше нещо уникално, но 3 седмици след като го свърших ми се изпонацепиха всички нокти  #Crazy Исках пак него да си взема, но никъде не го намирах, а и чух добри отзиви за Опи и си го взех. На следващия ден си намерих случайно и Мавалата и сега като мина курса с Опи почвам да плескам от него, а Опито ще го ползвам вместо база

# 692
Хм  newsm78 ... ще чакам да споделиш като приключи курса, че се чудя какъв да препоръчам на мама, тя има като моите цепещи се нокти, но се опъва като магаре за гел  Crossing Arms

# 693
  • София
Гагче ето:

по- скоро е като на втората снимка. Извинявам се за качеството, но с този телефон- толкова.

И по темата за маникюра и педикюра:
- Уцелила съм се Wink

По принцип гледам да са сходни цветове или единя да е френски. Доста наивно е изказването, че различните цветове на краката и ръцете означава, че жената не се поддържа.

# 694
  • София
И аз го имам въпросния 74 на Perfect, ето снимка Simple Smile

Мерси   bouquet,като ги сравних на картинките са почти еднакви,откривам някаква лека разлика,ама като за 2,50 - толкова Grinning
Ще го търся значи  Crazy

да, снимката много добре показва.. аз също снимах, но моя телефон нещо си прави майтапи с цветовете и нищо не се получи, затова не ги и качих..  

иначе наистина има лека разлика в цвета в ОПИ, която обаче можеш да направиш само ако ги сложиш един до друг.. за качеството не коментираме, там е ясно.. но пък цената е такава, че няма и как да очакваме нещо друго..  

покривността е перфектна, аз слагам два слоя и топлак - нито прозира, нито е на черти.. при мен учудващо съхне много бързо.. трайност 3-4 дни.. което е ок.. все пак цветът е доста специфичен  Peace като цена-качество е ок.. всъщност ако не бяха балончетата щеше да е наистина перфектен..

за лака на Ейвън – да не би цветът да е Midnight Blue? Питам, че по описание на него ми прилича, а и съм му хвърлила око  smile3508

за съчетаването – рядко слагам един и същ цвят и на ръцете и на краката.. обикновено гледам поне да са в една гама.. невинаги, де, особено ако съм със затворени обувки на краката си слагам това, което мен ме радва Mr. Green ако съм със сандали гледам лака да отива или на цвета на обувките или на панталона, или да е нещо неутрално.. а на ръцете съответно съчетавам с горното облекло – риза, пуловер, блузка, каквото е там.. логично, цветът рядко съвпада, но така както дрехите си отиват и цветоете на ноктите не се бият.. определено нито ме дразни, нито ми прави лошо впечатление различен цвят лак на ръцете и краката.. свят широк – хора всякакви.. а теорията, че това издава лоша хигиена или че жената не се поддържа мога да я причисля към теорията, че мацките слагат черен лак за нокти, за да прикрият гъбички.. хайде, моля ви се  smile3532 smile3513

относно предположенията за балончетата - ами не го разтърсвам, само леко го разбърквам с четката.. не ще да е за това.. съхранявам го на стайна температура, както и всичките си други лакове, 99% от които не правят балончета.. не за друго, но в хладилник просто ми е непосилно.. ако трябва да си държа козметиката там (понеже съм срещала съвети там да се държат и кремовете и парфюмите).. ами - ще трябва да си купя отделен хладилник само за това - при това много вероятно двоен    smile3521 smile3521  така че това определено не е опция  newsm11 newsm11

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 16:17 от Elitsa_z

# 695
Майка зайка, много е хубав лака, но аз на това не му викам малиново  Laughing Гага, като това, което си показала е, малко по светло и по-розово, абе ще го видиш  Grinning

# 696
Майка Зайка - цвета е разкошен, все пак ще се купува, но и аз малиново си представям по-тъмно Simple Smile
Благодаря все пак за снимките, цвета е много готин за лятото!

Али - "а баш!" - точно такъв го искам  Crazy Mr. Green Party

# 697
Това за хладилника и аз си го помислих   Laughing, но купя ли си хладилни за козметиката, ще изхвърча от вкъщи заедно с хладилника  Joy
По въпроса за краката и ръцете -  Моля ви, не се карайте и не се засягайте......Всичко е въпрос на вкус! Правете се както на вас  ви харесва и бъдете щастливи. Аз лично не си лакирам ноктите на краката или ако си ги лакирам е с безцветен лак. Надявам се да не изглеждам нечистоплътна, заради това мое решение. Rolling Eyes

# 698
хахаа - аз както писах още с включването си в темата - в моя хладилник има предимно лакове и някое друго мляко........
Дори днес една позната като отвори и се хвана за главата Mr. Green
Това за парфюмите в хладилник е смешка - абсурд някакъв Naughty Stop важно е да са на тъмно и на стайна температура, така че няма страшно да си запълните хладилниците с тях. А кремове имам 7-8 и не ги държа вътре - всичко им е наред - докато ги употребя не успяват да се развалят - с лаковете обаче е друго  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

а днес пак се изкуших:

нямам търпение да го сложа, но точно се лакирах с друг оранжев ОПИ и не ми се маха веднага Confused

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 17:30 от Asinka

# 699
  • USA, Steak State
Цитат
И на мен не ми е приятно, когато видя някоя жена с различен цвят на ръцете и краката. Жени ,моля ви, поддържайте се  Praynig

Що за логика!  Shocked
Аз лично нямам време всеки ден да си сменям лака на ръцете и краката. На ръцете ми се бели по- бързо от на краката и съответно понякога се случва да съм с различни цветове на ръцете и краката.
Това по никакъв начин не значи, че не поддържам хигиена на крайниците си!
А какво да кажем за педикюра. Има жени, които дават луди пари за педикюр / включително и лак на ноктите на краката/ и обикновено винаги е различен от този на ръцете.. Какво, те са неподдържани ли. Моля ви, мислете преди да се изказвате толкова крайно.

# 700
  • София
Ето,знаех си аз,че ще ме заразите,понеже не мога да сложа снимка(незнам как) Embarassed

http://www.starnails.bg/bg/catalog/product/1343/
новата ми придобивка,даже успях и да се намажа Peaceпрекрасен е Peace

# 701
Asi - специално за твоята "оранжева" страст  Laughing да рапортувам, че намерих едно невероятно оранжево на Катрин Арлей - оранж, перла, леко преливащ на светлината към жълто и зеленикаво, съвсем нежно, разбира се. Уникален, жалко, че не нося оранжево нищичко, но смятам да го купя за мама, която е фен, тъй че ще ти кажа номера като отида до магазинчето, ако искаш.

# 702
Gaga  Hug - много мерси за загрижеността по моите оранжеви неволи, но мисля да спра с тази тоналност - имам един кафеникаво-зеленикаво-оранжев на ОПИ, който дори не съм пробвала все още  Confused

# 703
sun kissed, адреса не е Генерал Столипин, а доколкото виждам на картата е пресечката на ул. Марин Дринов и бул. Цар Освободител. Виж на картата bgmaps.com

# 704
Така, някой пита за малинов цвят.

Бих препоръчала на Флормар номер 379. Това ми е единствения лак, който си го имам от миналото лято(само лятото го ползвах) и съм го преполовила. Страхотен летен цвят.

А за превържениците на кораловия цвят имам пак на Флормар номер 377. Направо е страхотен  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 20:55 от Gia Mari Carangi

Общи условия

Активация на акаунт