Лакове за нокти - тема 4

• 58 820
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, исках да ви попитам може ли да се поръчва на дребно от сайта на Стар Нейлз, ако не съм "професионалист", както пише на сайта Simple Smile И дали някой е бил в софийския им офис, могат ли да се купуват лакове направо от там? В момента има намалени лакове на OPI и ме сърбят ръчичките. Мерси!  Hug

# 706
Може да се поръчва на дребно, може да се купува и директно от офиса. Не е нужно да си "професионалист" (и аз това ги питах като отидох първия път).
Аз съм от Пловдив и си ходя до офиса, когато имам нужда от нещо.  Simple Smile

# 707
  • Варна
Обещах да кача снимка с MOD ABOUT YOU
http://media.snimka.bg/6497/019249765.jpg

малко ми става на черти като че ли, ама ... ще видим следващия път  Simple Smile

# 708

Най-новият ми лак. Simple Smile

Тъмен малинов крем. Колекция South Beach 2009.  - нямам го, но ми харесва  Heart Eyes

# 709
  • София
А някой ползвал ли е лакове на ISADORA?
харесва ми новата им лятна колекция
http://www.olcombg.com/isadora/Isadora_Spring_2010_Nostalgia.php

но не ми се рискува. newsm78
качествени ли са, трайни, бързо ли съхнат?

# 710
  • София
Имам някакъв спомен, че Лу се оплакваше от ИсаДора, но може и да съм в грешка  Rolling Eyes

# 711
  • София
и нещо от мен с лятно настроение

# 712

миналото лято  купих за пръв и последен път Исадора - идеален цвят, но с много кофти трайност - не помня за съхненето, само помня, че ме разочарова  Crossing Arms

# 713
Аз си направих невероятно коралово, след няколко неуспешни опита с покупка, като все излизаше оранжево. Смесих оранжев лак на Флор мар с малко червен на Манхатън и се получи приказно коралово, точно каквото трябва, коралово-към червено. Много съм доволна, ще пробвам да снимам, но не знам дали ще се предаде цвета какъвто е.

Дудинка как направи тези сладки точици? Много свежо се е получило!

mari6a много е як този ОПИ! Колко пласта са на снимката?

# 714
  • Варна

mari6a много е як този ОПИ! Колко пласта са на снимката?
Два, но с повече старание ще стане супер. Два са напълно достатъчни.

# 715
  • София
Благодаря ви момичета  Peace ще се пазарува ORLY , значи.

Всъщност имам един ярко червен на CND - като си правих Ши-лака,
още не съм го пробвала, но маникюристака ми каза, че сега CND - не са това което беше преди 2 години. Защото аз си купих един техен лак навремето - и да ви кажа по голям боклук от него не съм имала.

# 716
  • Belgium
А някой ползвал ли е лакове на ISADORA?
харесва ми новата им лятна колекция
http://www.olcombg.com/isadora/Isadora_Spring_2010_Nostalgia.php

Хич и не рискувай. Имам ментово зеления - хубав цвят, но се бели на цели люспи на втория ден, а на цена е колкото ОПИ  Crossing Arms

Да похваля Orly - страхотна издържливост при мен - 5 дена, 3 от които на море  Crazy

# 717
  • София
Съвсем навреме открих темата, страхотни лакове показвате момичета  Heart Eyes
Лу щом Orly са добри ще питам моята маникюристка, която вече работи с тях, дали немога да си взема от нея.
Аз реших да пробвам лак на GOlden Rose - много ми хареса цвят 119 от серията Ceramic и чаках 2 седмици да им дойде доставката на щанда в Мола. Накрая го дочаках, но съм много разочарована от качеството Wink Цвета е страхотен, исках точно нещо такова, но лака става на мехури. Лакирах се веднъж, стана на мехури, махнах го. Днес пробвах пак и пак същото - мехури на всеки пръст. Да не говорим, че консистенцията на лака е много странна - един такъв лепкав, като мина втори път с четчицата почват и едни конци да се влачат  ooooh! Някои ако има представа на какво се дължи  Thinking

# 718
Като споменахте ORLY - момичета - онзи искрящ цвят, който показах тук, че си взех преди 10-на дни нещо ми идва твърде сигнален. Та ако някой има друг, с който да го заменим или го иска да ми пише ( днес в Дъглас нямаше точно този цвят, мацките щаха да ми го сменят, но не си пазех касовата бележка Sad  )

Oh Caban boy

# 719
  • София
Много странно  Thinking Аз имам два лака Керамик и са чудесни. Съвсем са течни и никакви мехури не ми правят. Съхнат бързо и седят на ноктите със стъклен блясък. Много си ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт