Лакове за нокти - тема 4

• 58 820
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз вчера си взех един на Катрин Арли,в срок на годност е,и като се лакирах на двата палеца станаха балончета,а останалите пръсти са ок Thinking

Elitsa_z,може ли да кажеш кой е номера на Перфекта,който е копие на OPI Catch me in your net   bouquet

и на мен Перфект не ми прави балончета на абсолютно всеки пръст.. ама то е достатъчно на 2-3 да има за да ме дразни  #Cussing out  #Cussing out

а Перфекта, който според мен имитира OPI Catch me in your net е номер 74 - за съжаление не мога да намеря снимка в нета.. ще се опитам по-късно да го снимам  Peace

# 661
  • София
Иска ми се сив(харесах си нюанс на OPI, но ми идва скъп) и тъмно син хубав лак (по-напред в темата видях такъв- след него всичко бледнее:))) да си намеря, но матирани.

Аз имам сив,матиран на мода

http://media.snimka.bg/6355/018965275.jpg
Хубав е цветът,тъмничък е.
Между другото и аз си го бях харесала от някакъв ОПИ?

# 662
  • София
Винаги гледам да съм с еднакъв лак на ръцете и на краката. Рядко правя изключение ако едно от двете е с френски, но и тогава ме дразни

# 663
И аз вчера си взех един на Катрин Арли,в срок на годност е,и като се лакирах на двата палеца станаха балончета,а останалите пръсти са ок Thinking

Elitsa_z,може ли да кажеш кой е номера на Перфекта,който е копие на OPI Catch me in your net   bouquet

и на мен Перфект не ми прави балончета на абсолютно всеки пръст.. ама то е достатъчно на 2-3 да има за да ме дразни  #Cussing out  #Cussing out

а Перфекта, който според мен имитира OPI Catch me in your net е номер 74 - за съжаление не мога да намеря снимка в нета.. ще се опитам по-късно да го снимам  Peace

Мерси,ще чакам и снимчица,ако не те затруднява  bouquet

# 664
  • Габрово
И аз го имам въпросния 74 на Perfect, ето снимка Simple Smile

# 665
sun kissed, Катерина Арли има в една ия на Червения площат. Като тръгнеш от Червения, по посака Окръжно болница, по тротоара на пицария Лъки, на около 100 м от площада, на първия ъгъл, който завива към Медицинския има такива лакове/ колко чудничко го обясних само.../. Чувала съм, че и в Елитис има, но аз не съм ходила го Големия им магазин и затова не мога да споделя.

# 666
sun kissed, Катерина Арли има в една ия на Червения площат. Като тръгнеш от Червения, по посака Окръжно болница, по тротоара на пицария Лъки, на около 100 м от площада, на първия ъгъл, който завива към Медицинския има такива лакове/ колко чудничко го обясних само.../. Чувала съм, че и в Елитис има, но аз не съм ходила го Големия им магазин и затова не мога да споделя.

В Елитис имаше, за съжаление вече няма. Нито в големия, нито в този до ЖП гарата. Най-много ако е останала някоя заблудена бройка.  Tired

# 667
И аз го имам въпросния 74 на Perfect, ето снимка Simple Smile

Мерси   bouquet,като ги сравних на картинките са почти еднакви,откривам някаква лека разлика,ама като за 2,50 - толкова Grinning
Ще го търся значи  Crazy

# 668
  • София
ох тамън бях решила да не си купувам повече лакове,ама с тоя на перфект...
Покривен ли е,защото имах един такъв брокатен и хич не беше покривен,с бяло отдолу седеще що-годе добре и пак не ставаше.
Някой ако се е снимал с него да качи снимчица моля Peace

# 669
За ръцете и краката - почи винаги съм с различен; преди да си сложа гел на ноктите, на ръцете ми траеше по три, четири дни максимум, а на краката поне 2 седмици, нямаше как да съчетавам. Сега с гела на ръцете след маникюр ми трае по две седмици, колкото и на краката, но обикновено нямам същия лак като на маникюристката и се лакирам с мой - съответно - пак различен  Laughing. Като цяло изобщо не ме притеснява различието, важно ми е лака на краката да отива с цвета на обувките, а и в 99% от случайте е червен или тъмно розов, друго там не слагам  Mr. Green.

# 670
  • Габрово
ох тамън бях решила да не си купувам повече лакове,ама с тоя на перфект...
Покривен ли е,защото имах един такъв брокатен и хич не беше покривен,с бяло отдолу седеще що-годе добре и пак не ставаше.
Някой ако се е снимал с него да качи снимчица моля Peace
покривен е Simple Smile
Следобед ще си оправям ноктите, ще ви мацна на един пръст да видите как стои Simple Smile

edit: моите извинения, няма да мога, че гоня автобус и закъснявам  Blush ще се погрижа близките дни  Blush

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 15:29 от missing

# 671
Като заговорихте за тъмно синьо - и преди съм споменавала, но има един на Ейвън, много тъмно син, перлен, уникално покривен и бързо съхнещ. Трайност все още не знам, но като ефект е много як. Само си го гледам за сега, сигурно чак зимата ще се осмеля да се лакирам.

# 672
  • Варна
момичета, пристигна ми този лак
http://i691.photobucket.com/albums/vv277/luckypenny68/MODAboutYou1.jpg

Довечера ще се лакирам и ще пусна снимка  Hug

Благодаря на една мила съфорумка, която бе така добра да ме снабди с 4 броя на Мода. Яко се омацах с всичките за да ги пробвам   bouquet

# 673
  • София
Аз ви чета тайно и черпам идеики Mr. Green
почти винаги съм с различен лак на краката и ръцете Rolling Eyes
GagaMaga,какъв е този гел newsm78

аз си купих един тъмносин на seventeen(super shine-263)мнооого го харесвам,напомня ми един цвят на Манхатън,който имах като бях на 20 Rolling Eyes,но не е перлен,тъмно,убито син Peace

mari6a,много нежен Heart Eyes

# 674

Този цвят го докарва с лак на Опи Йога и матиращият топ лак на Еси. Simple Smile

Аз в това тъмно синьо се влюбих. Даже вече си представям с кои дрехи ще го нося  Laughing

Също и този на Еси, но нямах предвид такъв нюанс, когато споменах в предния си пост.

Бяхте коментирали "калните" нюанси и в един пост имаше снимка на 4-5 такива на различни марки, сред които и OPI.
Докато твоят, Pink Flower, е по-скоро студено сиво, към синьо (как само го обясних), а аз харесвам по-млечните и топли нюанси на сивото.

rumi_m2001, да не би това да е адреса - Магазин “Вишнев цвят”, ул. ”Ген.Столипин” 28 ?
Ако не е този, май ще тръгна с описанието в ръка да го търся  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт