Лакове за нокти - тема 4

• 58 823
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • София
При мен пък проблемът с Перфекъ е, че не съхнат. Нанасят се лесно и няма балончета, но просто не изсъхват по сума време  Confused

# 646
  • София
При мен пък проблемът с Перфекъ е, че не съхнат. Нанасят се лесно и няма балончета, но просто не изсъхват по сума време  Confused

накратко - Перфект е един, а проблемите са всякакви  smile3532 smile3532

# 647
Явно наистина си зависи и от ноктите. Аз съм много приятно изненадана от Перфект - съхнат ми доста бързо и ме впечатлиха с издръжливост дори при немалка експлоатация. Докато така хвалените тук Катрин Арли, освен, че не ми съхнат особено бързо, още на следващия ден почват да се олющват на върха. Аз не държа на някаква супер трайност, но поне два дни в перфектно състояние би било добре да издържа лакът.

# 648
И аз вчера си взех един на Катрин Арли,в срок на годност е,и като се лакирах на двата палеца станаха балончета,а останалите пръсти са ок Thinking

Elitsa_z,може ли да кажеш кой е номера на Перфекта,който е копие на OPI Catch me in your net   bouquet

# 649
Не харесвам Перфект и досега единствените по-евтини лакове от който съм горе-долу доволна са Есенс и Мейбълин от 2 лв. Матовия ментов Мода ми допада като цвят, но слагам отгоре топ-лак. Другите цветове не ми харесват. Харесвам и Ревлон, но съхнат трудно. Но пък те нямат сгъстяване много години.

# 650
А, на мен Ревлон ми съхнат супер бързо ... шашава работа  Laughing

# 651
При мен Пърфект държат по 4-5 дни и рядко стават на балончета, но май повечето им цветове са с блясък или перлени, а от такива ми писна, още повече при тая вълна на прекрасни матирани цветове..   Crazy
Иска ми се сив(харесах си нюанс на OPI, но ми идва скъп) и тъмно син хубав лак (по-напред в темата видях такъв- след него всичко бледнее:))) да си намеря, но матирани. Номерът с матирането как става - с какъв да е лак и отгоре друг - матиращ? Вторият прозрачен, имам предвид.
Че честно казано не ми се дават повече от 3лв, 3 и нещо за лак, който ще ми писне на 3-4тото лакиране, а тъкмо това сполетява повечето ми лакове  Laughing Още повече, че ми издържат дълго на ноктите и докато не забележа първи признаци на олющване, не ги трия.
Иначе последните ми придобивки са на Флормар, въпреки че ми е останал спомен, че бързо падат. Но не съм ги пробвала още, че да споделя мнение.
Единият е Selection номер 27 - учудващо покривен се оказа.
- учудващо

Вторият e третото шишенце на следващата картинка, но на мен ми идва твърде розов Simple Smile)) Та майка ще си го ползва.
http://www.flormar.com/urunresim1/Supershine_oje.jpg
На нашият обаче пише мате, а съвсем не е матиран, странно. Номер 144, SuperMatte.

И още нещо да ви питам - Катрин Арли във Варна къде да намеря? Пробвах на няколко места, но удрям на камък.

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 23:50 от sun kissed

# 652
балончетата в лака се получават при разклащането  Peace  не трябва да разклащате лака , а да го въртите м/у дланите си  Simple Smile 

# 653
Пак се получават. При някой лакове това е закон да има много мехурчета.

# 654
За трайността на лаковете и тяхното съхранение съм  чела, че не е  хубаво да се слагат в хладилника, а трябва да се държат на стайна температура и да бъдат добре затворени. Когато се сгъстят, трябва да се разреждат със специален разредител, а не с лакочистител и за това попитах от къде мога да си купя този разредител. bubanka, много благодаря за това, че ми отговори на този така важен за мен въпрос .  bouquet Ако се използва локочистител се съсипва лакът – това го знам от личен опит. Също съм чувала, че е много погрешно да се разклаща лака, а трябва да се върти между дланите (както вече е написала ЧерЕн ШокоЛад) или да се разбърка с помощта на четката.

Summer of Love - Turquoise Ocean 
Не знам колко е траен, но е покривен и съхне много бързо. За мен един лак, който трае 24 часа е траен, но този си мисля, че ще изтрае и по-дълго Laughing Аз не ходя всеки ден с едни и същи дрехи, та защо да ходя с един и същ лак.Сменя ли дрехите - сменям и лака  Mr. Green

# 655
  • USA, Steak State
Цитат
Сменя ли дрехите - сменям и лака  Mr. Green

Голямо лакиране пада значи. Напомняш ми на една позната.  Wink

# 656
Цитат
Сменя ли дрехите - сменям и лака  Mr. Green

Голямо лакиране пада значи. Напомняш ми на една позната.  Wink

Оооо това и аз го правех преди ,но сега с малкия нямам време  ooooh! Tired  и повечето крещящи цветове си седят просто така за успокоение на душата ,че ги имам Mr. Green Blush.Пък и не знам защо но с различни лакове на краката и ръцете не мога да се възприема  Sick,а на краката с ментов или тюркоазен не се престраших да тръгна. Thinking Embarassed Rolling Eyes.Може би ще трябва да ги подаря на някой по- смел в решенията. bowuu

# 657
  • В полите на Пирин планина
Аз ползвам близки нюанси за ръцете и краката, но не е еднакви. На Перфект харесвам базите и топовете, но техен лак ми съхне само с изсушителя им. не ми издържа много, особено по-тъмните цветове, на които веднага си проличават изтърканите връхчета. Аз също сменям лака често - на 2-3 дни. От евтините харесвам на Флормар.

# 658
Като сме заговорили за това: аз много рядко използвам еднакви цветове на ръце и на крака. Винаги гледам на краката да е нещо бледо, ненатрапчиво....Хич не искам да ми се набиват на очи. На ръцете слагам и ярки цветове

# 659
Като ви чета тук разбирам, че за вас лак с изтекла годност е когато му се развали качеството, а не това което пише на самия лак.

Въпреки, че качеството на някои от моите лакове не се е влошило изобщо, аз просто не ги ползвам заради изтекли срок  на годност  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт