Лакове за нокти - тема 4

• 58 828
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Та влязох в първата малка парфюмерия ( все пак Созопол) и от чудене за нещо дребно и розово си взех за пръв и последен път АДОС - да, нелош цвят, сравнително добра покривност на 2 пласта ( като изключим чертите), бързо съхне , но като цяло ставаше само първия един час Crossing Arms после се матира някак и съвсем се изгуби, обели се по крайчетата на втория ден( вече без морска вода) и въобще - абе не знам аз ли съм предубедена, но лак за 3лв не бих взела отново, освен ако не се лакирам по 2 пъти на ден с него Stop

Миналата година бях в Созопол и се потресох от цените в парфюмериите. Няма как да е по-евтино, но..... както и да е.
Реалната цена на лака едва ли е 3 лв, най-много 1,50.  Peace
Само за сравнение ще кажа, че си купих балсамче за устни на Уинкс от една аптека - струваше 4,70 лв. В една парфюмерия същото беше 7,50 лв.  Peace

# 631
  • София
Та влязох в първата малка парфюмерия ( все пак Созопол) и от чудене за нещо дребно и розово си взех за пръв и последен път АДОС - да, нелош цвят, сравнително добра покривност на 2 пласта ( като изключим чертите), бързо съхне , но като цяло ставаше само първия един час Crossing Arms после се матира някак и съвсем се изгуби, обели се по крайчетата на втория ден( вече без морска вода) и въобще - абе не знам аз ли съм предубедена, но лак за 3лв не бих взела отново, освен ако не се лакирам по 2 пъти на ден с него Stop

Миналата година бях в Созопол и се потресох от цените в парфюмериите. Няма как да е по-евтино, но..... както и да е.
Реалната цена на лака едва ли е 3 лв, най-много 1,50.  Peace
Само за сравнение ще кажа, че си купих балсамче за устни на Уинкс от една аптека - струваше 4,70 лв. В една парфюмерия същото беше 7,50 лв.  Peace

мацки, въпрос на стандарт - на морето явно живеят само милионери.. затова цените са такива.. и моите впечатления от Балчик са същите.. просто е необяснимо, все пак и там живеят нормални хора (не само тълпи туристи  hahaha hahaha).. от друга страна, при наличие на ибей, тези нормални хора едва ли пък пазаруват от тези "парфюмерии" - чак ми става смешно и тъжно едновременно като се сетя за огромния избор и често изключително компетентното обслужване от продавачките  Stop  Stop  Stop

# 632
Аз бих ти препоръчала пак да си вземеш на ОПИ; моя също се сгъсти, но съм си купила най-обикновен разредител и си го разреждам по няколко капки и си е ок  Mr. Green
Какъв е този най-обикновен разредител и от къде може да се закупи? Аз до сега не съм виждала да се продава, но и не съм търсила.

на Перфект, струва няколко лева, в евтините магазинчета го има

Моя специално го купих от Велинград докато бях на гости, но както е казала Бубанка - има го във всяко магазинче за по-евтинички лакове и козметика, моя е на Перфект, със синя капачка.

Аси - добре че каза, точно вчера ги гледах на Адос и мнооого им се чудих, заради хубавите цветове  Rolling Eyes

# 633
Адос имат чудни цветове в паралелепипедните бутилки /3.50 лв./ - имам три, но не ги нося повече от 2 дни /омръзват ми цветовете  Embarassed/ и за 2 дни са чудесни  Wink ; тези в капковидните бутилки май са по-стари колекции и с тях нямам опит

# 634
bubanka  - моят е точно в капковидна бутилка - щом е стара колекция може и самият лак да е стар newsm78
все едно - сега се отървах от остатъците ( вече у дома ) и сложих нещо свежо и приятно  Laughing Sunglasses

# 635
  • София
А пък аз да се похваля....в работата често минава разни разносвачи и продавачи на "парфюми", гащи, сутиени....та вчера мина един младеж, с 1 сак лакове на голден роуз по 0.80 лв, и боички по 1.80 лв......познайте какво му се случи. Изкупих сички розови, сини, зелени......и всякакви свежи цветове. Общо с боичките които взех = 11 бр.  Mr. Green

# 636
  • София
А пък аз да се похваля....в работата често минава разни разносвачи и продавачи на "парфюми", гащи, сутиени....та вчера мина един младеж, с 1 сак лакове на голден роуз по 0.80 лв, и боички по 1.80 лв......познайте какво му се случи. Изкупих сички розови, сини, зелени......и всякакви свежи цветове. Общо с боичките които взех = 11 бр.  Mr. Green

ако му имаш телефона, да му дадем няколко адреса  hahaha  hahaha  hahaha

# 637
  • София
Момичета, имате ли проблем с лаковете през жегите? Днес бях на маникюр, лакираха ме със страхотен цвят на ОПИ, но стана на балончета  #2gunfire Много е дразнещо, дори се колебая дали да не го изтрия! Сега се замислям дали пак да ходя за лакирване, дали си заслужава, или да се лакирвам вкъщи. Естествено резултатът няма да е същият, но... При вас получава ли се така?

# 638
Никога не ми се е случвало...да не е бил стар/развален лака?

# 639
  • Стара Загора
Момичета, имате ли проблем с лаковете през жегите? Днес бях на маникюр, лакираха ме със страхотен цвят на ОПИ, но стана на балончета  #2gunfire Много е дразнещо, дори се колебая дали да не го изтрия! Сега се замислям дали пак да ходя за лакирване, дали си заслужава, или да се лакирвам вкъщи. Естествено резултатът няма да е същият, но... При вас получава ли се така?

И при мен се е случвало, но не с Опи. Влиза въздух под лака.
Мен също вчера ме лакираха с ОПИ и днес лака е обелен отдолу.  #Cussing out

# 640
Аз пък съм от 2 дни с един оранжев на Перфект, супер си е лака, по нищо не отстъпва на Опи, а е 2-3 лева, ще си взема още със сигурност  Grinning

# 641
  • София
Аз пък съм от 2 дни с един оранжев на Перфект, супер си е лака, по нищо не отстъпва на Опи, а е 2-3 лева, ще си взема още със сигурност  Grinning

Teзи лакове Перфект всички ги хвалят, а аз съм адски недоволна. Ползвам всякакви по принцип - Флормар, Голдън Роуз, ОПИ, Манхатън- е, такова чудо като Перфект не съм имала друго. Винаги ми стои на черти, с един пласт не покрива, с два става на балончета и черти Sad Аз ли бъркам и къде? Има хубави цветове, гледам даже в някои салони лакират  с Перфект.
Два пъти съм си купувала от тях, не бяха с изтекъл срок.

# 642
  • София
illy аз ползвам Перфект от години. Такива проблеми каквито описваш не съм имала. явно просто си попаднала на такава партида.  Peace

# 643
Аз винаги нанасям 2 или 3 пласта, първият стои доста зле, но втория вече си е добре. Малко по-трудно се нанасят от Опи, Орли и други по-скъпи лакове, но с малко повече старание става добре.

# 644
  • София
да се включа и аз на тема Перфект.. и аз споделям горчивия опит на illy .. когато сложа 2 пласта става на балончета.. много ме е яд, защото си взех няколко просто убийствени цвята - един прекрасен син (копие на OPI Catch me in your net от предишната страница), едно лилаво и едно светло розово.. ами и с трите е така.. уж са си в срок, обаче не става и не става - все на балончета.. за синия му намерих цаката, печатам сребристи балончета и дефекта става ефект  smile3521
но с другите още не съм измислила как да замажа положението   newsm12 - явно фантазията ми прави сиеста в тези жеги  smile3507

Общи условия

Активация на акаунт