Лакове за нокти - тема 4

• 58 832
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Belgium
AVON пускат имитация на Jade на Chanel, с името... Jade, колко оригинално  Laughing

# 617
  • USA, Steak State
Според мен цветовете се различават, а и не само Ейвън имитира това лято Шанел. Simple Smile Напишете Jade в Гугъл за лак за нокти и гледайте какво става Simple Smile

# 618
# 619
# 620
  • Стара Загора
AVON пускат имитация на Jade на Chanel, с името... Jade, колко оригинално  Laughing

В кой каталог го пускат, че немога да го открия.  Tired
Благодаря.   bouquet

# 621
  • Belgium
В английския им каталог за сега. Кога ще стигне до нас в БГ, нямам идея.

# 622
Момичета,можете ли да ми препоръчате хубав топ лак,до 10 лв?Досега съм била с ОПИ,но нещо много бързо се сгъсти. TiredТа искам да опитам нещо на по-приемлива цена. Mr. Green

Аз бих ти препоръчала пак да си вземеш на ОПИ; моя също се сгъсти, но съм си купила най-обикновен разредител и си го разреждам по няколко капки и си е ок  Mr. Green

# 623
Не че се хваля Mr. Green, но днес си купих от Ebay тази прелест, от доста време съм му хвърлила око Flutter

Имам и едно въпросче - някой има ли идея как се казва този лак на OPI?

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 17:17 от Шехина

# 624
Шехина,то си е за хвалене,страхотен еееее Heart Eyes

# 625
  • София
Шехина, уникален е просто  Heart Eyes как се казва цвета?  newsm78

# 626
Аз бих ти препоръчала пак да си вземеш на ОПИ; моя също се сгъсти, но съм си купила най-обикновен разредител и си го разреждам по няколко капки и си е ок  Mr. Green
Какъв е този най-обикновен разредител и от къде може да се закупи? Аз до сега не съм виждала да се продава, но и не съм търсила.

# 627
Шехина, уникален е просто  Heart Eyes как се казва цвета?  newsm78

Catch me in your net Wink
Толкова е лятен, направо... нямам търпение да го получа вече Simple Smile

# 628
Какъв е този най-обикновен разредител и от къде може да се закупи? Аз до сега не съм виждала да се продава, но и не съм търсила.

на Перфект, струва няколко лева, в евтините магазинчета го има

# 629
Момичета,можете ли да ми препоръчате хубав топ лак,до 10 лв?Досега съм била с ОПИ,но нещо много бързо се сгъсти. TiredТа искам да опитам нещо на по-приемлива цена. Mr. Green

Вероятно е коментирано, но да си кажа - дръж лакчетата в хладилника - сгъстяването се избягва за доооооста дълго време Laughing
А иначе - аз съм доволна от Топ Лака на Арт Деко ( high gloss май беше) за такава цена - около 10 лв.

И да се оплача - бях на морето за 4-5 дни и реших да си взема някакво лакче ( че не бях помъкнала с мен) понеже морската вода и пясъка видяха сметката на едно от "дизайнерските" ОПИ-та. Та влязох в първата малка парфюмерия ( все пак Созопол) и от чудене за нещо дребно и розово си взех за пръв и последен път АДОС - да, нелош цвят, сравнително добра покривност на 2 пласта ( като изключим чертите), бързо съхне , но като цяло ставаше само първия един час Crossing Arms после се матира някак и съвсем се изгуби, обели се по крайчетата на втория ден( вече без морска вода) и въобще - абе не знам аз ли съм предубедена, но лак за 3лв не бих взела отново, освен ако не се лакирам по 2 пъти на ден с него Stop

Общи условия

Активация на акаунт