Лакове за нокти - тема 4

• 58 852
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София

labella страхотни са! От къде ги купи?

От едно магазинче на бул.Черни Връх.
Малко офф - и аз моя си го взех май от същото магазинче. Имат много голямо разнообразие на лакове ОПИ, обикновено по 1 бройка, не като в БЗ по много. Има и други лакове, но другите са по-скъпи отколкото в останалите магазини

Кажете къде по-точно на Черни връх е това магазинче.

# 601
Момичета,можете ли да ми препоръчате хубав топ лак,до 10 лв?Досега съм била с ОПИ,но нещо много бързо се сгъсти. TiredТа искам да опитам нещо на по-приемлива цена. Mr. Green

# 602
  • София
Момичета,можете ли да ми препоръчате хубав топ лак,до 10 лв?Досега съм била с ОПИ,но нещо много бързо се сгъсти. TiredТа искам да опитам нещо на по-приемлива цена. Mr. Green
Aз ползвам някакъв на Перфект и за топ и за основа 3 в 1 го водят и съм доволна

# 603
Noir,тези мини лакчета  на O.P.I от къде ги взе и колко струват?А дали може да се поръчат онлайн?

# 604
Noir,тези мини лакчета  на O.P.I от къде ги взе и колко струват?А дали може да се поръчат онлайн?

Могат да се поръчат от Ebay, има различни сетове Peace

# 605
  • София
Aз ползвам някакъв на Перфект и за топ и за основа 3 в 1 го водят и съм доволна

Аз също ползвам на перфект, Speed dry е моят и съм доста доволна от него Peace

# 606

на слънце има невероятен разноцветен блясък  Crazy

Хайде и аз да не остана по - назад. Whistling Mr. Green

# 607
Кажете къде по-точно на Черни връх е това магазинче.
Намира се вляво...в посока от НДК към Вапцаров....малко след супермаркет Европа има едни малки магазинчета....отсрани на магазина има реклама на Гарние. На картата се намира някъде около Черни връх 41

# 608
искам да ви попитам дали сте един саит в които го има този матиращ топ лак може ли да се поръчва от саита ето го и него http://expertafashion.com защото аз нещо немога да разбера и ако не от къде мога да го намеря от стара загора съм 

# 609
  • Плевен
здравейте момичета, от дълго време ви чета и черпя тайно идеи от вас  Simple Smile
надявам се да ме приемете да стана една от вас и вече да обменяме опит, а не само аз да се възползвам  Hug искам да попитам  от къде да си взема червения лак "Scorcher" на  MAC от лятната колекция, освен от магазините им в София.

# 610
Здравейте!

Имам един въпрос относно годноста на лаковете.

Виждам, че тук има много върли колекционерки и се чудя дали не ви притеснява да се лакирвате с лакове с изминала годност.

Аз лично много се притеснявам и за това ги отделям и ги изполвам за съвсем други цели.

# 611
  • София

Специално за Алиена - при вносителя имаха топ лака Sec`n`Dry - 29 лева струваше  Peace

Добре де, с този топ ще изсъхва ли бързо? Аз ползвам предимно евтини лакове, т.е. не са ОПИ.

опитай Куик Драй на Голдън Роуз - 3 лв. е, топ-лак за изсушаване - прекрасен е!

Mерси, ще го потърся.   bouquet

Да използвам да питам -къде в София има Мода и China Glaze? Нямам време да изчета цялата тема.  Blush

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 01:23 от bebsun

# 612
Здравейте!
Откакто започнах да ви чета, а това е от преди една седмица си купих 65 лака  Crazy Според мен няма грозен цвят. Всички цветове са много красиви  Grinning Сега ме вълнува същият въпрос, който е задала Gia Mari Carangi. Как мога да разбера, дали един лак е с изтекъл срок на годност. На моите лакове не пише нищо по този въпрос.  newsm78
Сега като имам около 70 лака, започнах да се лакирам всеки ден и последния път, след като се налакирах, започнаха да ме болят ноктите  Sad На някой от вас случвало ли ме се е подобно нещо?
За основа ползвам това:

Не съжалявам, че си го купих и съм много доволно, но аз нямам база за сравнение и не знам дали наистина е добър.
Лакочистител си купих на Astor. Отстранява много бързо и лесно лака от ноктите ми, но си мисля, че от него може би започнаха да ме болят. Преди не съм имала подобни проблеми, но и не съм се лакирала всеки ден (понякога по два пъти на ден Mr. Green

di666 е похвалила лаковете на S-he, аз също ги харесвам. От тях имам два, които съм ги купила преди 3 години и още не са се развалили (сгъстили) и мога да се лакирам с тях - моите са покривни и доста трайни.
В момента си търся лакове на Bourjois

От тях имам 3 бройки  и ги намирам за страхотни. Харесвам ги защото са покривни, а и с тази четка лакирането е изключително лесно и приятно  Grinning - става за секунди. За съжалени червеният не е много траен  Sad Също и изборът на цветове в магазина от който ги купувам е доста ограничен.
Предварително ви благодаря за отговорите!

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 03:12 от B & C

# 613
Да използвам да питам -къде в София има Мода и China Glaze? Нямам време да изчета цялата тема.  Blush

за Мода мога да ти кажа в Младост, а обяснение за Красно село имаше назад в темата
ти къде си?

# 614
  • София
На спирката на спортната палата има също в една бутка.Виждала съм в подлеза на Румънското посолство,за подлеза на окръжна болница същи май беше писал някой ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт