Лакове за нокти - тема 4

• 58 856
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Айде и от мен честито на Бубанка и мерси на Лу  Heart Eyes

# 511
Девойки, някой да има наблюдения върху този топ лак:
http://prettyzone.net/osnova-i-toplak/109-prolinc-diamand-dry-15-.html

# 512
  • София
Лу, невероятни лакове!!! Peace

# 513
  • София
Лу, розовото Орли е разкошнотия  Crazy

# 514
Преди малко си взех дълго мечтания лак   jumpuu Нямам търпение да се омацам Laughing.
http://i819.photobucket.com/albums/zz113/lacquerized/Lacquerized … -ds-signature.jpg

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 15:11 от Juanita_17

# 515
labella страхотни са! От къде ги купи?

От едно магазинче на бул.Черни Връх.

# 516
  • Belgium

Интересно, Mad as a Hatter не се внася в България  Thinking

# 517

Малко офф - и аз моя си го взех май от същото магазинче. Имат много голямо разнообразие на лакове ОПИ, обикновено по 1 бройка, не като в БЗ по много. Има и други лакове, но другите са по-скъпи отколкото в останалите магазини

# 518
Явно е, че магазинчето си пазарува от ибей на изгодни цени и продава тук с огромна надценка - затова и са единични бройки Wink

# 519
  • Belgium
Да, очевидно така правят, големи хитреци се извъдиха  hahaha

# 520
Не, на опи цените са си стандартно...от къде ги - купуват не знам, но обикновените са по 20лв, дизайнерските по 30...Разните там на Перфект, Флормар, Катрин Арли и т.н са по-скъпи. На голден роуз например лаковете за рисуване са им по 4.50, а на щанда в мола на Цариградско са по 2.20лв

# 521
Juanita_17 -  ОПИ в ибей ( особено американския, докато доларът беше и на други нива) се намираха на по няколко долара или с доставка на крайна цена от 8-9-10 лв. Много ясно, че като уцелиш да купиш на такива цени ( а то не е рядкост) след това, продавайки ги на "стандартните" цени от 20 лв, печалбата която остава гравитира винаги около 100%. Затова казах с огромна надценка и единични бройки - просто купени каквито има в момента на супер ниски цени в нет-а. Laughing Wink

# 522
  • София
Aurora, oт къде купи MAC?

Konkretno rozovo-prskovenoto? Kak se kazva?

# 523
  • Belgium
Да, а и както се видя, щом имат единични бройки от колекции на ОПИ, които не се внасят в България, от официалните вносители, значи купуват от Интернет и продават на двойни цени.

# 524
  • София

Специално за Алиена - при вносителя имаха топ лака Sec`n`Dry - 29 лева струваше  Peace

Добре де, с този топ ще изсъхва ли бързо? Аз ползвам предимно евтини лакове, т.е. не са ОПИ.

Общи условия

Активация на акаунт