Лакове за нокти - тема 4

• 58 874
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Belgium
Нямам идея, в темата някой много го хвалеше този топ лак и Алена ме беше помолила да проверя колко струва.

Аз самата не съм го ползвала.

# 526
bebsun, не би трябвало да има значение марката на лака  Peace Аз съм ползвала изсушител на перфект с лак на Орли, няма проблем, съхне си. Марта го препоръча,  дано се включи и тя да пише.
Аз си поръчах Сеше вите при маникюристката ми, до другото ходене ще карам с CDN, и изсушителя на перфект ако ми се наложи да бързам.

# 527

Специално за Алиена - при вносителя имаха топ лака Sec`n`Dry - 29 лева струваше  Peace

Добре де, с този топ ще изсъхва ли бързо? Аз ползвам предимно евтини лакове, т.е. не са ОПИ.

опитай Куик Драй на Голдън Роуз - 3 лв. е, топ-лак за изсушаване - прекрасен е!

# 528
  • USA, Steak State

Аз го имам, страхотен цвят е и като покривност и издръжливост много ми допада.
По назад в темата попитах за ментовото зелено на марката, но никой не ми отговори.Sad

# 529
Аз за ментов на тази марка не знам, но показания е жесток. Crazy

# 530
Синьо-зелен
 Heart Eyes

# 531
  • София
Аз го имам, страхотен цвят е и като покривност и издръжливост много ми допада.
По назад в темата попитах за ментовото зелено на марката, но никой не ми отговори.Sad

а къде я има тази марка, не съм я срещала? този цвят много ми хареса Simple Smile

# 532
  • USA, Steak State
Само онлайн съм я засичала. Този тюркоазения и сега вече ментовия / преди малко го купих/ ги поръчах от Ибей.
Това е ментовия:

Сякаш някъде назад някой спомена, че във Варна ги има Чайна Глейз..

# 533
  • Belgium
Aurora China Glaze можеш да купиш в салоните, които работят с тях или директно от вносителя им за България - Експерта фешън.

Другият вариант е e-bay.

# 534
  • София
Момичета, а какво мислите за френския педикюр? Аз страхотно много го харесвам, но напоследък не виждам никъде жени с такъв. Да не би да е излязъл от мода и аз да си ходя демоде?  Laughing

# 535
Аз също много го харесвам,но когато е на къси нокти.Някои жени си ги пускат по-дълги и става.. SickКато по-малка доста си правех,сега наблягам на щуравите цветове,че като завърша университета ще трябва да ставам сериозна. Tired

# 536
  • София
Оооо, и мен много ме отвращават дълги нокти на краката  Sick За разлика от на ръцете тези на краката когато са дълги изглеждат по-скоро запуснати неподдържани отколкото обратното  Rolling Eyes

# 537
  • София
Скренджи е показала новата розова колекция на OPI, ето я:

http://www.scrangie.com/2010/06/opi-soft-shades-for-2010.html

Днес като ходих до офиса им на Нишава едва се удържах да не си взема, ама имам толкова много розови ...
Ето какво си взех за проба, ама не съм много доволна. Трудно се работи с нея, тук са 2 слоя и пак прозира леко, доста се нацапах, а и цвета нещо не ме кефи. Пробвах да го направя като Strawberry Fields ама не стана много:

BTW: Aurora, моля те кажи ми за прасковено - розовия лак на МАС, как се казва и от къде си го купила?

# 538
  • USA, Steak State
Преди време бях споделила в една друга тема, че изобщо не съм доволна от тези писалки. Бях си купила такава преди около година. Когато я ползвах за първи път иди- ела.. Обаче четката колкото и да я почисъваш точно на върха на писалката преди да изкочи самия лак на четката, засъхва и изобщо не можеш да се лакираш 2-3-4 път.

# 539
Здравейте!
Поздравления за темата!   bouquet
А сега ще ви покажа последните два лака, които си закупих Grinning

19 rock n roll, 29 glam girl

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 10:46 от B & C

Общи условия

Активация на акаунт