Лакове за нокти - тема 4

• 58 849
  • 729
  •   1
Отговори
# 540

57 love of pink, 29 glam girl

# 541
labella страхотни са! От къде ги купи?

От едно магазинче на бул.Черни Връх.

Интересно, Mad as a Hatter не се внася в България  Thinking

Ами той е бейби лак специално Mad as a Hatter .

Момичета да ви попитам на China Glaze  холограмната серия внася ли се в България?

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 11:00 от labella

# 542
  • Варна
Хора, никъде във Варна няма лакове на Мода  Cry Cry Cry
Ще бъде ли нахално от моя страна ако помоля някоя добра душа да ми купи три-четири лака и да ми ги прати  Praynig

# 543

Mатовият лак- модният гигант през лятото

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 11:39 от B & C

# 544
Ще бъде ли нахално от моя страна ако помоля някоя добра душа да ми купи три-четири лака и да ми ги прати  Praynig

И аз нищо не успях да открия във Варна и накрая си купих матиращ топ лак на Essie. Определено мога да кажа, че съм очарована от ефекта!  Peace

# 545

mari6a, видях миналата седмица някои от лаковете на Мода в едно магазинче на Дубровник, ще се опитам да обясня - като вървиш по " В. Левски" посока ХЕИ точно на ъгъла с " Дубровник" има една нова кооперация с кафе и голям хранителен магазин на партера. Между кафето и магазина има една малка парфюмерийка - в нея. Дори жената ми обеща да попита дистрибутора за матовата и велурената серия, но не ми е останало време да отида да проверя.
Дано си ме разбрала   bouquet

# 546

http://manicure-bg.com/
И 1 сайт за лакове...

# 547
  • Варна
Благодаря ти, Natalka , ще го прослушам това магазинче   bouquet

# 548
  • София
Aurora, oт къде купи MAC?

Konkretno rozovo-prskovenoto? Kak se kazva?

от Мол Сердика, има страхотен щанд на MAC.
Цветът е Coral red.

# 549
  • София
Мариша, провери го магазинчето и ако няма ще измислим нещо да ти пратим... Ама много си нахална  Joy hahaha

# 550
Хора, никъде във Варна няма лакове на Мода  Cry Cry Cry
Ще бъде ли нахално от моя страна ако помоля някоя добра душа да ми купи три-четири лака и да ми ги прати  Praynig

И аз нищо не успях да открия във Варна и накрая си купих матиращ топ лак на Essie. Определено мога да кажа, че съм очарована от ефекта!  Peace

A, този матиращ топ лак  на Essie, само он-лайн ли го има или се продава някъде? Конкретно за София,ако може някой да сподели! Praynig

# 551
  • Варна
Мариша, провери го магазинчето и ако няма ще измислим нещо да ти пратим... Ама много си нахална  Joy hahaha
Пффф, знам, ама пусто не ми търпи търпилото  ooooh! ooooh!
  bouquet

# 552
Пффф, знам, ама пусто не ми търпи търпилото  ooooh! ooooh!
  bouquet

Измислих начин да изкараме пари  Wink.Отиваме на Варненския плаж с една торба лакове и гледай какво става  smile3508- ще ни излезе без пари почивката.Мариша  ще измислим нещо - споко  Flutter

# 553
  • Belgium
Aurora, oт къде купи MAC?

Konkretno rozovo-prskovenoto? Kak se kazva?

от Мол Сердика, има страхотен щанд на MAC.
Цветът е Coral red.

Цветът е от новата морска колекция на MAC, но тъй като е лимитирана сигурно ще изчезне бързо.

Aurora доволна ли си от цвета? Как стои - по-скоро оранжево или по-скоро розово?

# 554

Общи условия

Активация на акаунт