Лакове за нокти - тема 4

• 58 871
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И на мен ми е любопитен холограмния. Ще чакаме снимки като го пробваш  Grinning
И аз да питам - ще има ли лачена среща с мазане, плескане и очудени погледи от съседните маси  Laughing Трябва да е някъде на открито, че да не издушим околните  hahaha

# 586
Аз пък да ви се оплача от лакчето на Мавала в бледо розово, което ви бях показала - никаква покривност  Sad започнах да се лакирвам с него, но като видях, че не покрива изобщо и реших да сложа "малиновия" на ОПИ (и него показах с Мавалата) - еми да ама, малинов само в шишето...на ноктите - ярко оранжево/червен  Confused много тъпичко ми стана...

пп: и на мен ми е любопитен холограмния, а черния на Арлей мисля да го взимам  Mr. Green - само да попитам тези, които го имат - много "дарк" ли стои или... (мога да го нося в офиса  Blush)?

# 587
  • София
Ами аз никога не съм харесвала черни лакове, но този беше любов от първо намацване  Laughing На светлината блести във всякакви цветове и изобщо не изглежда като ноктите на див хеви метъл  както нормалните черсни лакове ми изглеждат на мен Laughing

# 588
А - точно това исках да знам!
Адри - много благодаря!  Hug

# 589
Ами аз никога не съм харесвала черни лакове, но този беше любов от първо намацване  Laughing На светлината блести във всякакви цветове и изобщо не изглежда като ноктите на див хеви метъл  както нормалните черсни лакове ми изглеждат на мен Laughing

Аз също много го харесвам,но честно мен ме гледаха малко странно на работа с него,въпреки,че тя не е кой знае колко " официална". Но това беше първите 5 мин, някак са ме свикнали, с моите ноктички! hahaha
Ще се опитам да направя по-късно вечерта снимка на холограмни , но да ви кажа, 4е може и нищо да не се получи с моят фотоапарат!

# 590

на слънце има невероятен разноцветен блясък  Crazy

# 591
  • София
Така си е Simple Smile

# 592
Страхотна тема!!!
Изтекоха ми очите по лаковете ви Crazy
При първа възможност ще покажа и моята колекция.
Pampita,много хубав лак!

# 593
  • Някъде тук

ПП. Пропуснах да кажа,че тези лакове бяха на промоция за 25 лв - 2 броя.  с някакво мини топ лакче!
А има промоция на матиращ топ и лак, но може да с еизбира само м/у два цвята. Мисля,че всичко това , го има в сайта!
[/quote]

LV, случайно да знаеш тази промоция с матиращия топ и лака на каква цена е?

# 594
  • Belgium
Essie Resort Collection

# 595
Lady Flirt на 25 лв.
Лу, страхотни лакове!
направо ми изтекоха очите по лаковете там, разни стелажи,с толкова много лакове.
http://www.chinaglaze.com/seasonalcoll/poolside/palette.shtml
Ей,тез бяха много сладки!Само,че ги продават в комлект!

# 596
  • София
Този тюркоазения на Essie Turquoise & Caicos от Resort Collection, го носи Кристен Стюърт (Бела от Здрач) на филмовите награди на MTV тази година.

Сега ги гледам наградите и виждам друга зезда от Здрач - Есме е с Новата вълна на Шанел, а Кати Пери е първоначално (на червения килим) с Yellow Polka Dot, а после на изпълнението си с Pool Party от колекцията Poolside на China glaze.

# 597
Да се похваля и аз с моя скромен матов лак на Мода - 107 номер, цветът е кремав, леко жълтее, пробвах го на палеца, радва ме Simple Smile Снимки скоро Wink

# 598
  • София
Аз от днес имам тези:

- тези са ми минита от Шрек колекцията, егати сладките малки лакчета... Heart Eyes А и цветовете много ми харесват.. Heart Eyes
- този и още два на Ревлон, на които не мога да намеря хубави снимки... И този на OPI:

nad_tab,   bouquet Hug

# 599
  • София
Аз искам да похваля S'HE някаква марка на магазин DM  e предполагам,ако не аз от там си ги набавям,има ги със сигурност.Съхнат много бързо,покривни са и има доста интересни
(този ми е един от любимите,седи уникално на светлина)

Общи условия

Активация на акаунт