Лакове за нокти - тема 4

• 58 824
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Аз лично никога не съм купувала лак на Шанел, но се лакирах с на приятелка бледо розово и много бързо ми се изтри, освен че бавно съхнеше...

Missing - този лилаво-бордо хамелионовия и аз го имам, откритие е на ММ доста успешно, много е хубав! Каза, че ми го харесал, защото си го представил като цвят на кола  Joy

# 16
Laughing Asi, броила ли си колко са червените  Laughing И аз така се бях затрупала миналата зима с всички нюанси на червео и само с това ходех  Crazy

Никак даже - нали споменах, че си бяха прибрани по рафтовете в хладилника и не съм се замисляла колко червени нюанса има - за съжаление на снимката цветовете са доооста далече от истинските Confused Laughing
Аз не съм много смел експериментатор пък и не ми отива на възрастта да карам със зелено, жълто и синьо, та затова все около червено-розово-оранжевата гама се мотая. Зимата доста изкарах с двата тъмни на ОПИ - отдолу най-тъмния и върху него този холограмния в лилаво-кафявата тоналност. Heart Eyes

# 17
  • София
Дайте ми идея за хубав наситено коралов цвят.  Praynig

# 18

PS.  Щях да попитам лаковете на  Chanel на каква цена са, че не съм обръщала внимание в магазините

40 лв. Не са малко като за лак. Whistling

# 19
Аз не съм много смел експериментатор пък и не ми отива на възрастта да карам със ...

Ти пък, възрастта ...  smile3555 моля ти се хората които не са те виждали какво ще си помислят! И аз не съм експериментатор, купих един мастилено тъмно синьо на Ейвън и само си го гледам...

Момичета купих си перлички, от тези съвсем мъничките топченца, но може ли някой да ми каже как се слагат  newsm78

# 20
Дайте ми идея за хубав наситено коралов цвят.  Praynig

Аз имам на Ейвън - ще потърся снимка; но съм забелязала, че възприятията за коралов на всеки са много индивидуални и е добре да избереш сама  Rolling Eyes

Ето този е:

# 21
ей, много сте бързи  Laughing

И аз съм все около розовото, с друго не се възприемам  Tired

Шанел да си ги носят, аз 40лв за лак не давам.

Последно си взех Сефора, много съм доволна, лесно се нанасят, издръжливи са, само ако и съхнеха по-бързо цена нямаше да имат.

Гагче, този на Авон има ли го в последната брошура и кой номер е? Много ми хареса. А, и в мола на цариградско май има щанд на Ейвън, на него има ли всичко, някой заглеждал ли е?

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 15:49 от Алиена

# 22
  • Бургас
Ейвънския лак е Coral Reef - в каталог 8 е на стр.43 с номер 08011 за 4,90лв  Peace

# 23
  • София
Аз не съм много смел експериментатор пък и не ми отива на възрастта да карам със ...

Ти пък, възрастта ...  smile3555 моля ти се хората които не са те виждали какво ще си помислят! И аз не съм експериментатор, купих един мастилено тъмно синьо на Ейвън и само си го гледам...

Момичета купих си перлички, от тези съвсем мъничките топченца, но може ли някой да ми каже как се слагат  newsm78

Луд на шарено се радва, а за лудостта възрастови ограничения няма  Laughing И аз не съм първа младост, но точно като ГагаМага заради работата все ходех с френски или най-много с някой телесен или бежов перлен лак и сега черпя от облагите на майчинството с пълни шепи  Laughing
Перлички и аз имам в няколко цвята ама хич не се оправям с тях.  Като ходех на маникюр мацката там направо с четчицата с топ лак взимаше от перличките и ги нанасяше на ноктите и после отгоре пак обилно минаваше с топ лак. Ако искаш пък да са в определена форма подредени с клечка за зъби топната в топ лак си взимаш една по една перли и си ги лепиш където искаш. Чакаш малко да поизсъхне за да не се разместят и пак плескаш топ лак.

# 24
Addri - много ти благодаря  Hug. Като успея да заформя нещо, ще снимам. Аз си мислех, ако искам френски с перлички, какво ще стане ако си топна нокъта докато е още неизсъхнал докъдето искам да е френския  Thinking

Ейвънския лак е Coral Reef - в каталог 8 е на стр.43 с номер 08011 за 4,90лв  Peace

Точно така!
Али, мисля обаче че на живо е с една идея по-светъл и оранжавеещ. Довечера ще погледна пак и ще потвърдя.

# 25
  • София
Али, мисля обаче че на живо е с една идея по-светъл и оранжавеещ. Довечера ще погледна пак и ще потвърдя.

............ммммммммм да.. имам го и доста оранжавенее.. Друг ще търся.

# 26
  • Belgium
Охоо, докато се обърна и нова тема - Долс   bouquet

И аз довечера ще снимам мойта колекцийка да я пльосна тук.

Аз се сдобих с маска за нотки под формата на лак. Какво ли не имислят вече  hahaha

# 27
А аз си търся нещо много свежо като цвят малиново с бляскави частици, за плажа.
Гледах в миналата тема такъв цвят и се влюбих. Лака беше на Катрин Ар., но мацката не знаеше номера на лака.

Иначе Флормар има много хубав коралов цвят, но за съжаление съм извън града, и не мога да ви кажа номера.
На Флормар имам и много хубаво малиново, въобще тази марка имат хубави цветове, но само лаковете им с quarz+ са трайни, другите не.

# 28
  • София
Супер темичка, браво   bouquet
Аз открих летния сезон с нов ярко-неоново-цикламен лак в тон с новата ми яркоцикламена блузка, толкова е светещ, че ръцете ми изглеждат с повече тен  Crazy Вече не ми се носят мрачни цветове, пък и не се замислям особено дали ми отива на възрастта  Grinning нали слънцето грее  Hug
Асинка, страхотна колекция, браво  Hug

# 29
  • Ст Загора
 ето ги моите лакчета

Gia Mari Carangi имам едно малиново с брокат на Lovie - http://nasito88.snimka.bg/other/dekoracii-na-moq-manikiur.455457.18362500 - ето как седи на ноктите http://nasito88.snimka.bg/other/dekoracii-na-moq-manikiur.455457.18362474 -  и тука
http://nasito88.snimka.bg/other/new.463503.18362106 -ето го

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 19:59 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт