Лакове за нокти - тема 4

• 58 890
  • 729
  •   2
Отговори
# 45
момичета, имам проблем - на ноктите ми, с изключение на палците  Twisted Evil, бялата част е много наситена и се вижда през повечето лакове  Twisted Evil , т. е. получавам естествен френски маникюр, но не на всички пръсти  Laughing
ако лакът е тъмен - ок, няма проблем, не се вижда
но с ярките светли лакове не постигам достатъчно плътност с две нанасяние /не искам да слагам по три слоя/ и това ме трови много
можете ли да ми препоръчате някаква база, която изравнява цвета на нокъта без да влияе на цвета на лака, който ще сложа отгоре?

вчера се сдобих с четири нови цвята - т. нар. коралово, което се оказа прозрачно розово  Twisted Evil , на Флормар черно-син, невероятен златен цвят за рисуване и светлосин велурен на Мода

# 46

вчера се сдобих с четири нови цвята - т. нар. коралово, което се оказа прозрачно розово  Twisted Evil , на Флормар черно-син, невероятен златен цвят за рисуване и светлосин велурен на Мода

Светло синия ,ако кажеш откъде е  Praynig Hug-  ще съм много  доволна. Laughing Flutter

# 47
подлеза на Окръжна болница - има три козметични магазина, два са един до друг, а този, от който пазарувам е през 2-3 магазина от тях и лаковете на Мода се виждат на витрината

пп по-скоро е средно-син, не е съвсем светъл, млечно-син

ще снимам в понеделник, ако искаш изчакай до тогава, за да го видиш  Wink

# 48
подлеза на Окръжна болница - има три козметични магазина, два са един до друг, а този, от който пазарувам е през 2-3 магазина от тях и лаковете на Мода се виждат на витрината

пп по-скоро е средно-син, не е съвсем светъл, млечно-син

ще снимам в понеделник, ако искаш изчакай до тогава, за да го видиш  Wink

Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 49
  • София
...
можете ли да ми препоръчате някаква база, която изравнява цвета на нокъта без да влияе на цвета на лака, който ще сложа отгоре?
...

Препоръчвам Seche Rose. Може да се закупи от магазина им до бул. България.

# 50
noir-че, кажи малко повечко за China glaze - от къде ги купи, за колко време дойдоха? Първият и третият са много МОИ цветове Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 51
  • Belgium
Пампита, къде е този магазин на бул. България?

# 52
  • София
Ето и лилавия лак с декорация за разкош  Mr. Green

Пампита и аз да питам за магазина, не знаех че имат  newsm78

Аз преди почти месец си поръчах 10ина лака на Чайна глейз, но още си ги чакам, взех да се притеснявам  Sick

Ей този съм му хвърлила око от доста време, дано да пристигне скоро  Praynig

Strawberry Fields

# 53
  • София
noir-че, кажи малко повечко за China glaze - от къде ги купи, за колко време дойдоха? Първият и третият са много МОИ цветове Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да кажа само, че в действителност са малко по-ярки... Mr. Green
От Ибей ги купих, цялата колекция накуп. Нанасям по три пласта (от въпросните два лака, от жълтия примерно може би ще трябвт четири) и става супер... Те по принцип са почти матови, ако искаш блясък - слагаш топ отгоре. И съхнат много бързо.
Дойдоха за две седмици моите...

nad_tab, какво стана с лампата...?

# 54
  • София

Лампата дойде, ама Топ-а го чакам с Чайна Глейз лаковете  Mr. Green

# 55
  • София

Лампата дойде, ама Топ-а го чакам с Чайна Глейз лаковете  Mr. Green

Бе тъкмо се бях сетила преди няколко дни и мислех да те питам, нали гледам, че нищо не споменаваш в темата и си мислех да не би да си разочарована от покупката... Thinking Grinning
Дано дойдат скоро, да разказваш и показваш...  bouquet

# 56
  • София
nad_tab, като луд фен на China glaze го имам този - страхотен е, може като се видим да ти дам да го пробваш, ако искаш.

Лу, магазинчето (то е нещо като салон по скоро) се намира до бул. България, на ул.Синанишко езеро 7 в Манастирски ливади. Там се продават продуктите на Seche, включително и уникалния топ лак Seche Vite.

# 57
  • Belgium
Pampita, благодаря за информацията, обаче това ми е ужааасно далече  Laughing

# 58
Лу, магазинчето (то е нещо като салон по скоро) се намира до бул. България, на ул.Синанишко езеро 7 в Манастирски ливади. Там се продават продуктите на Seche, включително и уникалния топ лак Seche Vite.

Каква хубава съботна новина!!!   bouquet На мен ми е много удобно, може ли малко рзяснение къде по-точно е магазина?А там на каква цена е топ лака?

# 59
  • София
Ами в една от тези малки улички диагонално на Билата, не мога точно да го обясня ето карта: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=a774777b351a9892ef6f7ee103f31 … 737eac9e079451361

Топ лака е 19 лв.

Общи условия

Активация на акаунт