Лакове за нокти - тема 4

• 59 002
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Belgium
Един прекрасен цвят на Шанел  Heart Eyes

# 76
Лу, Heart Eyes Hug  bouquet невероятен е.

# 77

Отдавна съм му хвърлила око.

# 78
  • Belgium
Densi ( Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes) нали? Flutter

Ще обмисля дали да не се сдобия с него, въпреки че мисля са поспра с купуването на лакове  Whistling

# 79
  • София
Ето горе-долу как стои China Glaze Towel Boy Toy:

Най-накрая да пробвам синичкото...Харесва ми.. Mr. Green С топ лак отгоре, че иначе стои матово... На живо е по-ярко синьо.

# 80
Noir, страхотен е  Crazy

# 81
  • София
Лакът е чуден, но гривничките ме грабнаха дори повече  Crazy

# 82
Ноарче - супер е! На мен ми хваха окото лъскавите частички  Blush

А аз си купих и - 56 RIGA, на живо е много бледо млечно розово.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 20:45 от GagaMaga

# 83
  • София

Мерси  Hug

Лакът е чуден, но гривничките ме грабнаха дори повече  Crazy

Тюркоазените са от минала колекция на Манго, тях едва ли можеш да намериш, а черните и белите са комплект от 5, като зъбни колела, от колекция на Лало, която още е по магазините, аз ги купих вчера... Mr. Green

Ноарче - супер е! На мен ми хваха окото лъскавите частички  Blush

Тея частички струват няколко лева 5 големи бурканчета, които ще стигнат за цял живот - от Джъмбо. Цветовете в комплекта са син, бял, цикламен, оранж и още нещо имаше, ама... Ей тука съм с белия:

Много добра работа върши, без пари е и лесно се слага...  Mr. Green

# 84
Браво, супер стои! Мисля да си закупя и аз  Mr. Green; а как се слагат, твоите супер равномерно, много готино!

# 85
  • София
Браво, супер стои! Мисля да си закупя и аз  Mr. Green; а как се слагат, твоите супер равномерно, много готино!

Ами отсипват се малко върху кутията с цигари най-често  Mr. Green, мажеш топ лак върху нокътя, после с четката хващаш брокатите и ги подреждаш както искаш...
Лесно става  Peace

# 86
# 87
  • Бургас
Айде и моята сергийка да плясна (пък се чудех защо ми отесня като че ли  "чекмеджето за нокти" Laughing

А онзи тюркоаз на Ейвън го чакам в понеделник и ще споделя как е наживо Peace Имам, обаче, едни подозрения...  Преди бяха пуснали подобна серия и лаковете се оказаха подходящи само за декорации и за печати, тъй като при нормално лакиране ставаха моментално на черти Rolling Eyes Та може и тази серия да са такива Thinking

# 88
Браво момичета, уникални колекции и маникюри виждаме тук. Heart Eyes Hug

Лу, Heart Eyes лака на Шанел вече го планирах. Embarassed Twisted Evil Mr. Green

# 89
Гагче като се лакираш с Opi, може ли да се снимаш?  Hug мого хубави лакове си си купила.

Момичета страхотни коликции имате, браво.

Аз вчера си взех 5 лака на Перфект  Crazy и пак розовикави и оранжевикави и един лилав за цвят.   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт