Лакове за нокти - тема 4

• 59 159
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
...
можете ли да ми препоръчате някаква база, която изравнява цвета на нокъта без да влияе на цвета на лака, който ще сложа отгоре?
...

Препоръчвам Seche Rose. Може да се закупи от магазина им до бул. България.

благодаря!   bouquet

момичета, невероятни колекции  Heart Eyes, много вдъхновяващо-разоряващи за околните  hahaha

# 106
  • София
Лу, много ми хареса твоята колекция, искам да те питам писалката на Никол от тук ли е купувана или е поръчвана? Лесно ли се работи с нея?

bradata, много интересна колекция! Имаш лакове които не съм виждала в София, дали в Бургас няма по-голямо разнообразие? Става дума за Бари М, Сали Хенсън, Ню Йорк Колор.

Да попитам и за Мис Спорти, гледах го в ДМ ама така и не се реших, как ти се струва като качество. Мен малко странно ми се струва шишенцето, все едно четката е от друг лак.

# 107
  • Бургас
  bouquet Не съм обикаляла много тук за лакове, но където съм ходила, не е било кой знае колко заредено...Специално тези марки съм ги купувала по интернет - в тъмнозеленото на Бари М се влюбих от пръв поглед в един от блоговете за маникюр, и веднага го издирих и поръчах от Ибей Mr. Green Утре пак ще си поръчвам, но направо от официалния сайт. Другите пък са от FragranceDirect за смешни пари. Miss Sporty още не съм ги пробвала Embarassed, но ми изглеждат не особено плътни и покривни Rolling Eyes Много сполучливо е малкото сиво лакче на Depend (шведска фирма) - хубав, наситен и плътен цвят, който стои добре дори и само на един слой. Имаха май сравнително богата палитра от цветове. Peace

Препоръчай ми, моля те, плътен и покривен сребърен лак (за печати ми трябва) - виждам че имаш Mr. Green

# 108
Препоръчайте ми плътен и покривен сребърен лак (за печати ми трябва) Praynig

На Rimmel, едни по-малки лакчета имат много хубаво сребърно. Номер 239.  Heart Eyes

Намерих снимка в нета.

В моята колекция можеш да го видиш също.  Peace

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 00:28 от Анонимен

# 109
  • София
Препоръчай ми, моля те, плътен и покривен сребърен лак (за печати ми трябва) - виждам че имаш Mr. Green

Разбира се, China glaze Khrome Millennium супер покривен и много подходящ за печати, можеш да видиш тук:

dollface, не съм пробвала печати с Rimmel-а, можеш ли да покажеш как стават?

# 110
  • Бургас
Благодарности и на двете - ще видя какво и откъде ще си изровя Crazy

# 111
Ами в една от тези малки улички диагонално на Билата, не мога точно да го обясня ето карта: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=a774777b351a9892ef6f7ee103f31 … 737eac9e079451361

Топ лака е 19 лв.

Pampita, а това магазинче работи ли с обикновени клиенти, защото тъй-като ми е малко далече си направих поръчка от сайта им да ми я доставят и ми отказаха, тъй-като не съм била маникюрист, а те работели само с такива.

# 112
  • София
Те пък как разбраха, че не си маникюрист? Аз също не съм, но и никой не ме е питал. Тези лакове наистина са от висок клас, но сме свободна държава не разбирам що за оправдание е това. Единствено може би защото като не професионалист няма да си вземеш големи количества. Въпреки че има малки квартални маникюристки, които изхабяват по малко топ лак от мен, която се лакирам понякога и по 2 пъти на ден. Много тъпо ми звучи този отказ.

bradata, видях че имаш в колекцията си сребърното на Голдън роуз с тънките четки, то не ти ли върши работа за сребърни печати?

# 113
Попитаха ме, вие маникюрист ли сте и аз казах не, и те ми отковориха съжалявам неможем да ви изпълним поръчката, най-добре да си поръчате топ-лака от някой маникюрист. Явно ще трябва да се раходя дотам и да си държа езика зад зъбите  Laughing

# 114

вчера се сдобих с четири нови цвята - т. нар. коралово, което се оказа прозрачно розово  Twisted Evil , на Флормар черно-син, невероятен златен цвят за рисуване и светлосин велурен на Мода

Светло синия ,ако кажеш откъде е  Praynig Hug-  ще съм много  доволна. Laughing Flutter

ето тук е сниман този на Мода заедно с други сини, за да се ориентираш за цвета:
http://media.snimka.bg/6367/018989995.jpg - светкавицата е подсилила цветовете, на нокът е по-блед

ето моите лакове:
http://media.snimka.bg/6367/018989996.jpg
http://media.snimka.bg/6367/018989997.jpg
http://media.snimka.bg/6367/018989999.jpg
http://media.snimka.bg/6367/018990000.jpg

най-любими са ми тези на Мода с излючение на ментовия, с който не мога да се възприема  Confused
част от лаковете, които си купих последния месец, подарих след една проба на няколко ентусиазирани приятелки, решили да експериментират  Laughing

пп така подредени, изобщо не са толкова много, колкото се опасявах Simple Smile

# 115
  • Belgium
Лу, много ми хареса твоята колекция, искам да те питам писалката на Никол от тук ли е купувана или е поръчвана? Лесно ли се работи с нея?

Благодаря  Hug

Писалката на Никол си я закупих от nad_tab  Laughing
Много лесно се работи с нея, хем е тъмен червен цвят, много съм доволна.

Тази серия на Опи изобщо не я внасят в България, както обикновено.

Бубанка
, имаш още мноого накъде да разрастваш колекцията  Laughing

# 116

Бубанка
, имаш още мноого накъде да разрастваш колекцията  Laughing

от това ме е страх  hahaha

# 117
Привет набързо да попитам - не са ли вече доста неактуални рисунките, печатите и т.н. декорации по маникюра newsm78
Аз доста ги ползвах до преди година, но................вече не.  Thinking

# 118
  • София
Аз зимата си правех декорации, но тогава носех основно френски и няколко по-тъмни и неутрални цвята. Сега на тия шарении, които си плескам само една декорация им липсва и ще мога напълно да се впиша сред редиците на мургавите събратя във Факултето  Laughing

# 119
Привет набързо да попитам - не са ли вече доста неактуални рисунките, печатите и т.н. декорации по маникюра newsm78
Аз доста ги ползвах до преди година, но................вече не.  Thinking
Аз години наред съм била само с декорации, но сега не нося и според мен са вече извън модата.

Общи условия

Активация на акаунт