СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро.
Честит празник на малките ни съкровища да са ни живи и здрави.
Въобще не съм в час с темите, подготвям се защита на дипломна работа и съчетано с разходки и грижи за малката не ми остава и секунда свободно време. Обещавам след като всичко свърши да има една голяма почерпка и да наваксам пропуснатото.
Лек ден на всички.

# 211
Честит празник на малки и големи дечица!

КришкаHug  Как е Петко със зъбите? Да не би пък това да го тормози детенцето, а вие да го нарочите за чепат характер?
Аз не съм измислила нищо по-специално за празника, то и времето е едно......

# 212
Честит празник на всички сладурковци, да растат здрави и щастливи!  Heart Eyes

Аз да подхвърля един въпрос, майчинство някой да има днес? Че и в страницата на НОИ нямам нищо написано за този месец...  newsm78

# 213
На мен обикновено ми пращат смс,но още не съм получила,а детски получихте ли?

# 214
  • София
Малта и нейната малка Зара искат да честитят празника на всички септемврийчета! Те са в провинцията и нямат интернет.
Соник, мерси за телефона, ще им се обадя, че аз много мразя всичките насекоми, особено гадните Simple Smile

# 215
Честит празник на всички малки и големи дечица  Hug
Майчинство - йок!
И аз се присъединявам към нощната фиеста  Crazy
И сега пак мрънка  ooooh!

# 216
Честит празник !

Майчинство няма Crossing Arms.

# 217
Честито на дечковците и на всички, в които е останало нещо по-така шашаво Simple Smile

мене нощните фиести вече ще ме довършат.. събират ми се за последните 2-3 седмици по 4-5 часа сън, а за мен това е пагобно - понеже пия фетбърнъри и само това ме спасява.. кофеин и ефедрин Simple Smile

не знам вече какво да я правя..... заспива към 9, буди се в 1.... до към 4 се буди доста на често, в 4 става голямата пачанга, в която ако не стана да давам биба, водичка, сокче, мляко.. става  голяма истерия Simple Smile

после към 5 заспива и става към 8:30-9........

пробвах да не й е топло, да не й е студено, гладна, жадна.. няма батко..... все едно и също......
баща и заминава в събота за една седмица та ще я сложа на кански режим и няма да се мръдна през нощта.... да видим до кога ще реве.
сега я оставям.. ама като стане мн зле тати я гушка успокоява се и ми я дава да се приспиваме Simple Smile........

newsm78 какво да правя? няква хомеопатия? нещо?

на мен ми прилича на лиготия, а не на зъби... Thinking

# 218
Има едно Дормикинд, като Дентокинд, но за сън.

# 219
  • София
Майчинство и аз нямам или поне не са ми заверили онлайн банкирането още. По-късно ще видя и на банкомат.

# 220
  • София
Майчинство - нямам още...
Соник - благодарности от приятелката ми за телефона, вече се е свързала...
За нощните купони - ами понякога се буди често да цока...но поне бързо заспива, дори си цока насън според мен...а понякога дори и не цока, само си се успокоява.....
За ваксините... за преванара бях писала...че е хубаво да си се постави от  рано- тази единичната доза почти никаква работа не вършела...Ако се следва логиката.. би трябвало и при другите да е така...след като има 4 приема, няма как 1 прием след 2рата годинка да се равнява на 4те...така си мисля де...Бях решила да слагам на Кати...преванар...сега нещос е колебая...за Ангел също не съм решила какво да правя...ама то време не остана...
Кришка хубаво сайтче...

# 221
Привет на всички! Честит празник на всички малки и пораснали деца   bouquet
Относно спането и ние не сме цвете -  вечер се буди поне по 2 пъти и от вчера почна едно постоянно мрънкане през деня -  направо изперквам като я слушам  Crazy И аз мисля, че не е от зъби, защото скоро се показа второто зъбче и в момента венците и са спокойни ( като че ли).
Искам да ви се оплача, че в момента няма на кого друг да кажа, а ще се пръсна. Днес свекър ми се обади да честити празника на Софи и сподели, че отново щели да идват на гости следващия месец. А като бяха тук предния път и ги питахме дали свекито ще може да си вземе отпуска да гледа малко Софи след годинката, че аз трябва да се връщам на работа. Тя съответно категорично отказа, защото нямала отпуска, а явно има за почивка  (самогъзници)#2gunfire На всичкото отгоре днес ми се заяви, че и брата на мъжа ми, заедно с приятелката си щели да идват и те, но не били решили още кога  #2gunfire  #2gunfire Направо ще откача, цялата се разтреперих от яд  #Cussing out мен никой не ме е питал нищо!!! Онези сами си правят сметките и после само ми се заявява - това е за пореден път! Направо вече не знам какво да казвам - хем не ми се кара с мъжо, хем ми писна да изпълнявам функция на хотел!
Ох оплаках се  Cry
И аз нямам майчинство.

# 222
Здравейте!
Аз днес на мойто Еличе му свалих нивото на кошарата за спане, че като се изправи и й стигаше до корема и много лесно може да тупне. Изправя се права от около седмица.
Да честитя и дъждовния първи юни на всички деца! Да са живи и здрави, да растат усмихнати и весели!
Аз мислех Ина на езда да водя, но с това време... и Елица н съм извеждала навън... аз в тая кал няма да мога да карам и количката...

# 223
  • Варна
Bibo4e, Hug напусни демонстративно къщата и ми ела на гости за 1 седмица, докато те са тук...Ще ходим по разходки, на плаж...На бира по женски Party

# 224
 Grinning *Elesta* успя да ме разсмееш  Heart Eyes Но внимавай какво ми предлагаш, че те взеха да идват често и за дългооо #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт