СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Моя мъж заспа най-накрая,аз нещо уж чистя,ама май повече пуша,а утре ще идват да ни сменят интернет-доставчика,а навсякъде е разхвърляно,в коридора са столчета,проходилки,бънджита и ....
Намерих нещо готино-поздрав за прекрасните ви дечица! Упс,не мога да го кача,ама нищо,де ,пак са поздравени!

# 226
Момичета колко работни дни беше месец Май,19 или 20  newsm78,че нещо се бъркам ,какво се отработваше ,какво не?

# 227
Честит празник на нашите деца и лееееееек спомен за нашето детство : http://vbox7.com/play:9fe327aa

Ще се повторя сигурно, но моята девойка спи цяла нощ от 22.00ч. до 8.00 без събуждане. От първия ден си е сама в леглото в другата стая и на 10-я ден се отказа да ме буди по нощите  Peace Такива екстри като вода, чай, цокане и т.н.т. няма Twisted Evil

Зъби - няма
майчинство - тоже  bowuu
Айде със здраве.............за днес

# 228
Момичета колко работни дни беше месец Май,19 или 20  newsm78,че нещо се бъркам ,какво се отработваше ,какво не?
Мисля че са 19 .6 и 24 са официални празници , а 7-ми се отработваше.

# 229
  • София
shammi а ти откъде знаеш, че не се събужда, като не си в стаята и ако спиш по-дълбоко не означава че бебето не е будно или не си мрънка...Кати като беше болна и спях в нейната стая...не чувах Ангел като мрънка...ако го оставя да си помрънка може и да си заспи...Или просто си имаш 1 от 10000000000 незнам си колко бебета дето наистина всеки ден спят от 22 до 8 часа...

# 230
EmiR, моите и двете се "1 от 10000000000 незнам си колко бебета", които спят от 22 до към 7 ... Не спят единствено, когато са болни или вадят зъби. Иначе и двамата са ми спящи красавци от първия месец още. Пу-пу да не ги урочасам. Wink
Ние направихме една хубава разходка, видяхме концерта за празника, не го харесахме и се прибрахме ! Simple Smile

# 231
shammi а ти откъде знаеш, че

Знам, знам - имам бебефон до ухото и там се чува дори дишането им. Сина ми го чувам когато си говори на сън )))))) от другото легло.

Пу - пу и аз да не ги урочасам моите спят, а бебочката, дори и купон да правим стане ли 22.00 и да не е легнала - познай  Mr. Green тогава е сериозен рев. Легне ли си манифестации да правиш в нас няма да разбере.

# 232
  • София
Легне ли си манифестации да правиш в нас няма да разбере.
Завидях Twisted Evil Никола си спи в повечето случаи, ама ако има разни шумове се буди. На горния етаж има едни деца, дето си лягат по-късно и от мен, та те обикновено го будят като търчат и викат. Иначе не мога да се оплача - спи си детето с редки изключения. Лошото е, че като влезе в неспяща фаза продължава 2-3 нощи подред. Добре, че се случва рядко Crazy
Като се замисля първия месец като се будеше да яде и посред нощ не ми тежеше безсънието. А сега - веднъж да се събуди през нощта и на сутринта съм като пребита Crazy На хубавото бързо се свиква Blush

# 233
Ходих да пусна тото, шестицата гоня  Naughty . А дано !!!

Ма така се е намръщило, ще гърми и трещи май .

# 234
  • София; Дружбето
Ходих да пусна тото, шестицата гоня  Naughty . А дано !!!

Ма така се е намръщило, ще гърми и трещи май .
Ако спечелиш да почерпиш Mr. Green Аз спрях да пускам, само наливам към печалбата на другите Crazy

Стискайте ми палци, ще подготвям Миша за утре и ми се е свило сърцето. Дано лесно приеме промяната

# 235
  • Габрово
Преведоха детските най-сетне  Grinning

Къде ще ходи Миша, не разбрах?

# 236
  • София; Дружбето
От ясла преминава в детска градина - нови лели, нови деца, нови правила
Аз детски и тоя месец нямам. Преведоха ми 3,50 ooooh!

# 237
Честит празник на мъниците
Стискам, Цвета  Peace.
Моля за паса за албума...да метна снимка на малката за колажа...ако не  е късно .
Гледам не съм единствена която няма майчинство  Thinking...а ММ вчера ме пращаше за извлечение в банката.....че според него от края на април не сме теглили пари от картата  Rolling Eyes....
За преванара - аз мислех да слагам на Мони, но личната ме разубеди с довода че за 3г и половина няма как да не се е сблъсква с тези вируси - та напълно се обезмисляли нещата - и аз се отказах  Peace.
Виждам почти всички бебоци са на нощни фиести  Laughing...и ние сме така - няма как - зъби, може да не се виждат че ще избиват, но си работят те там и ги дразни милите,  и това ще мине, няма как.

Бибонче, спок - те може да идват за често и за по дълго , но и ние не сме малко, бе ...я ни виж колко сме- на всички за по два дни да дойдеш и хе на - минал месеца  Joy.
Тичам...гладни сме .

# 238
Честит празник на всички дечица. Нека имат едно безкрайно щастливо и безгрижно детство и винаги да са живи и здрави  Heart Eyes
Ние се разходихме с бебка и бате. Ходихме до мола на Стамболийски и после до южния парк. Купих на Адичка 2 шапки от fox и лових патета в южния за една дрънкалка Simple Smile Това й беше по случай празника. Сега ще видим бабите какво са взели.
Да споделя че в момента в fox има акция купуваш 2, плащаш 1. Има интересни неща и за момченца и за момиченца  Peace
Цвета стискам палци за Миша. Ти подготвила ли си я по някакъв начин? Тя как прие идеята?

# 239
Боряна е на аугментин Tired Странно, но го изпи.
И празник нямаше и тя реве, а аз мрънкам тук.
Отивам да приспивам беба.

Общи условия

Активация на акаунт