СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
  • София; Дружбето
що на аугументин ooooh!

Миша уж е подготвено, то ще си проличи утре. ГАби не ще да заспива Crossing Arms

# 241
Честит празник на малки и големи сладурковци!

Днес по случай празника така ни се обърка деня, че направо ужас! Сутринта отидохме до мола да се видим с една приятелка. Катето заспа по пътя и се събуди като стигнахме (към 10:30, а е станала в 9 ooooh!), после заспа към 12 и нещо и един час се мотах в мола сама, за да поспи. Прибрахме се и докато беше кофти времето си играхме у нас. Тамън се пооправи времето и пак й се доспа ooooh! само че заспа в 17 часа! Изпуснахме цялото слънце. Посъбудих я в 19. Взеха да си играят с бате и тя като се засилила и пълзи с 200км/ч, хлъзна и си удар главундера на мястото на старата цицина и сега е с нова  ooooh!

Катето вече се научи да ползва уокъра по предназначение Mr. Green Ще кача някой клип тия дни.

Днес приятелката ми, на която откриха рак, беше съсипана заради егати глупостта! Оказа се, че е объркала  и е попълнила грешно бележката за отсъствия на детето от детската градина през лятото. Вместо датите на присъствие е попълнила датите на отсъствие и сега не приемат детето на градина! А на нея й предстои операция, да не говорим, че повръща яко заради химиотерапиите, горкичката Sick Директорката на детската градина им вдигнала скандал и ги изгонила! Представяте ли си! И това на 1 юни!

# 242
  • София
Лелеее Криска стана ми жал за приятелката ти. Егати, няма ли поне капка човещина в тази директорка?

# 243
Просто не знам какви са тези коравосърдечно хора! Аз чак си мислех за репортаж по телевизията та белким нещо направят  Thinking

Ето и клипчето което обещах http://www.youtube.com/watch?v=m8DbeEJKBFM

# 244
Много пъргаво това Кате!
А за директорката нямам думи! #2gunfire

# 245
Дано й мине бързичко на Боряна. Жалко че така сте прекарали празника.
Криска съчувствам на приятелката ти. Голяма мъка....с тази диагноза и егати отношението. Тази директорка няма сърце  #2gunfire
Катето се справя перфектно  Grinning ама цицината е огромна  Mr. Green

# 246
Леле, това Кате направо ме удивява. Дали след един месец и ние ще ходим така, едва ли. Simple Smile

Колкото до приятелката ти, такива като тая директорка трябва да ги отстрелват директно.  #Cussing out Няма ли вариант да се оправят нещата?

Забелязва се завидна активност сред Скритите и Гостите. Ей, толкова сме лоши тук, че постоянно някой трябва да ни наблюдава.  Mr. Green

Стискайте палци, утре пак съм на изпит, а имах само един ден за четене... Дано уцеля тотото.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 22:45 от ksantipa

# 247
  • София; Дружбето
4 скрити + 2 гости  - сигурно гледат Катето и завиждат Mr. Green Пършинг е тя кат Миша

# 248
Катето просто е страхотна. Мойта мързелана нито пълзи, нито се изправя сама. Голям мързел е Laughing Сигурно ще минат 3-4 месеца да почне да прави това, което прави Катето. Тя сега започна да се обръща чак.

# 249
  • София
Добрах се до компа...
Цвета стискам палци утре за Миша...
Криската - Катето е страшна...цицините знам с олио се мажат и лед в/у тях...За директорката - направо си е за репортаж...егаааати отношението..
ksantipa - и на теб ще стикам палци утре...
mam_ma - толкова ли е зле положението, че на антибиотик?
Кати днеска ми стопи нервите и никакъв празник не изкарахме - реши, че няма да спи следобяда, обаче й се спеше, прави се на интересна, лигава се,  правеше ми напук...и въобще беше наказана на деня на детето  Crossing Arms...Естествено вече в 20 часа беше невъзможна и беше сложена да спи. Уж голяма, ама ей на ако не си вземе дневния сън става ужасна. Не сме излизали...до вчера беше с къс ръкав, днеска трябва да го навличам....най-мразя такива резки промени във времето...

# 250
  • София
Аз успях да открадна 2 часа привечер, за да разходя дребния из квартала, много беше приятно, само дето трябваше да го облека по-дебело. Дано и останалите дни от тая дъждовна седмица да има по някой час за разходка.

Криска, страхотна е Катето! Ама и каква цицина е докарала Mr. Green
За тая директорка нямам думи... Но вече нищо в тая държава не може да ме учуди. Дано все пак намерят начин да решат проблема.
mam_ma, дано се оправи бързо Борянка Hug

# 251
Аз съм едната скрита  Mr. Green...днес цял следобяд си вися горе на жицата  Embarassed.
Цвета- стискам палци утре на Миша  fingerscrossed.
Уф,  mam_ma , аугоментин  ooooh!....лооош АБ, Момчил миналата година така се изрина от него ....чак до инфекциозно ни пращаха...със  съмнения за морбили,така беше пъпчасал, много деца правят реакция от него...
Ихаааа Криска, браво на Катето , а  цицината ви е огромна  Confused.
Мажи с олио....веднага след падането.
Никой не пожела да ми метне паса за албума.....ето една снимка на малката клик към фб ....ако Валката реши, може да я прибави към колажа .
На мен пък не са ми дали игнор във ФБ, фук  Laughing.

# 252
  • София
Добро утро мацки!

polly метнах ти палората...Хубави деца си имаш... Grinning
Тук грее слънце...явно ще има разходка днес...
Може да остана без комп, че Кати нещо прецака едното  cd и бате ще носи компа, да го оправят...Настройвам се психически, че няма да имам достъп до нета...

# 253
  • София
Добро утро!
Ранобудстването на Никола взе да става трайно явление и хич не ми харесва Confused Къв е тоя зор да се облещи в 6 не мога да разбера ooooh!
И при нас грее слънце, дано така и да си остане...

# 254
  • sofia
Добрютро! Емир, мерси за кафетата! Дано за кратко си лишена от нета...Ще липсваш! mam_maДано бързо се оправя детенце! ksantipa и tsveta 

, стискам палци /и на краката/! Криската, браво на  Катето!                                              Аз преживях подобна на миналата нощ. Точно заспах и айде рев. Предполагам е от зъбите. Сдоби се и с хрема. Вчера нослето му течеше, като чешма. Капах вит.С и сега ситуацията е по-добра. По едно време ми се стори и топъл, та дадох панадол. Поспа няколко часа и пак рев. Миличкия. Много жално плаче, на сън...Та вън пече, ма гледам, че е 8 градуса. Може да не го извеждам. На консултация сме след обяд, ще споделя резултатите, ъфкорс!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт