СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Познайте кой спа седнал от 12 до към 4-5ч  Tired Това си не е работа, днес съм на мнение,че е по-добре да става в 5,30.

mam_ma, да минава на Борянката  Hug

Криска, това много кофти  Rolling Eyes

Какъв слънчев ден е днес, а вчера подгизнахме с детето  Crazy

Цвета, и Миша кво, подготвянето даде ли резултат? Бе  това си е голям стрес за децата-нова среда, с нови хора...

Отивам да гледам Катето...

# 256
Добро утро и от нас !

Емир, мерси за кафетоо!
Криската, много сладко е това Кате ! Да ти е жива и здрава !
Мам_ma дано бързо мине  Hug !
Цвета, дано свикне бързо. Е няма ли да се премести цялата група.... за да им е по лесно да свикнат.
Ксантипа, ще го вземеш, разбира се  Hug!

Аз май ще отложа моя /той е последен/, за догодина. Вчера отварях ... ми и понятие си нямам. Как ще го взема, просто незнам. Бих отишла да видя какво дава, но нямам излишни 200лв. в момента. Ще търся да ходя на уроци лятото.

Вчера малкото ме побърка. Не иска нищо да яде. То лесно да го оставя на кърма, но все ми се струва че трябва и друго да хапва, ама неще ...

При нас досега слънце, а сега стана черно небето  ooooh!. Ще седим вкъщи явно.

# 257
Добро утро и един бърз въпрос!
Тази сутрин, поради "технически причини", Борис остана без преварена вода. (вчера водата спира, заради смяна на тръба, съответно половин ден теча кафява и не съм преварила от нея, а имахме точно за попарата сутринта, но ... абе наложи се да правим нова попара, а вода нямаше)... Та, на въпроса. Умиращото от глад човече, не ми остави време да преваря нова и му дадох попарата с вода  Девин с розов етикет. Пламен започна да пие такава вода след година и половина, та още тогава се коментираше, че има деца, които от самото начало вместо преварена пият такава вода.
Дали официално да не минем на Девин, че ме поблазни идеята да спирам да преварявам?  newsm78

# 258
Уиш,аз такава давам,на Девин. На Божидар му преварявах до година и половина  Crazy, а Свилката го подкарах преди 2 месеца на розов етикет  Peace

Ксантипа, успех  Peace

Поли,много сладка Сиси  Flutter

Леле, туй Кате  Heart Eyes Много е красива с цицината Laughing

Ей,за такива синини,цицини..купете си Арника-през 15 мин по 5 гранулки, после на всеки час - действа като с магическа пръчка. На мен ми е настолно за Божидар, той все се лупа някъде.

# 259
  • София
Добро утро, Емир, мерси за кафето!
Аз спах до 9ч, тати взе малката сутрин и ме оставиха да спа  Party Сега трябва на бързо да се изнесем двете, че в 10:30ч. идват тия да пръскат за хлебарките (Соник   :bouquet ). Дано да има ефект  Rolling Eyes
Криска,не мога да не отбележа колко напред с материала е Катето, направо нямам думи! Да ти е жива и здрава и по-малко контузии пожелавам  Mr. Green
мам–ма, ние от Аугментина се изринахме, все още й давам лекарство за алергии  Tired Дано при вас да не се случва това.

# 260
Бравос на Катето и от мен - да са живи и здрави мама и тати, да тичат след нея.  Wink

Wish не се тревожи за водата. И аз от 1-2 месеца давам розов етикет - като сме навън и забравя да му взема или не ми се преварява точно преди да тръгна. Иначе и газирана вода михалково е пробвал 2 глътки.  Crazy
 Според мен голямото пазене и стерилност трябва да са до 6-тия месец. Е, не после да ги натикаме в мръсотия, ама по-смело да ги запознаваме с разни микроби, да си изградят антитела.  Blush

# 261
Според мен голямото пазене и стерилност трябва да са до 6-тия месец. Е, не после да ги натикаме в мръсотия, ама по-смело да ги запознаваме с разни микроби, да си изградят антитела.  Blush
Абсолютно съм съгласна - аз преварявам и лъскам , той смуче колана на количката, мърля си бибата навсякъде и после я лапа...Колкото и да ми се ще да го овардя, не се получава.

Сега проверих-майчинството ще ми преведат утре-за 19 дни, пфууу, дразня се,когато работните дни са под 22  Whistling

# 262
Според мен голямото пазене и стерилност трябва да са до 6-тия месец. Е, не после да ги натикаме в мръсотия, ама по-смело да ги запознаваме с разни микроби, да си изградят антитела.  Blush
Абсолютно съм съгласна - аз преварявам и лъскам , той смуче колана на количката, мърля си бибата навсякъде и после я лапа...Колкото и да ми се ще да го овардя, не се получава.

и ние сме така. Това дето не трябва това хапе, то не са столовете, то не са телефоните ...

И аз давам розов девин.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 09:59 от ivilda

# 263
  • София
И аз давам понякога розовия Девин. Като пътуваме някъде не ми се мъкне електрическа кана, а и вкъщи винаги държа една бутилка под ръка, за да имам ако случайно решат да ни спрат водата без предупреждение Crazy
Покахонтас, дано ви отърват от бубите, че са страшна напаст Twisted Evil

# 264
  • До хладилника, който обичам
Сега проверих-майчинството ще ми преведат утре-за 19 дни, пфууу, дразня се,когато работните дни са под 22  Whistling
Ау, за всички ни ли важи?

И добър ден Simple Smile

Вода не преварявам. Или розов Девин, или от чешмата. Стерилно не пазя - не до 6м, ами хич. Добре й понася. С каката пазех, кел файда, същия резултат дава.

# 265
Най ми е гот да прочета точно това, което искам да прочета!  Peace

Ако бяхте писали, че е абсурда да не давам преварена вода веднага щях да  си потърся друга (удобна за мен информация) и да ви обявя за "вманиачени на тема стерилност", но щях да си имам едно на ум! Simple Smile

МерсаЖ за мненията. Приключих с преваряването на води! Simple Smile

# 266
  • София; Дружбето
Вода не преварявам, давам чешмяна. Той не че се е разбил да пие, но кашите правя с чешмяна. Ми той облизва всичко наред, че водата ли ще му е проблема Crazy
Миша е влязла като мъж, ще видим довечера как е минало. Бате не е харесал госпожата Laughing каза че била кокошка, щот не се представила
Габи ми е сополив, пак ooooh! Цяла нощ не сме спали, о беше мрнкане, цица, ръчичка, направо ми идеше да го утрепя. Сутринта се нацупи, че му сменям памперса и такър рев му удари, все едно го колят. За награда получи седене в кошарата, докато аз се успокоявах с кафе в кухнята Mr. Green

# 267
Добро утро!
Днес ставаме на 9 месеца, почерпете се!
Честита месечинка и на Сами!

Сега гледах клипчето с Катето - страшна сладурана е, пу-пу Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 10:27 от Вecитa

# 268
  • София
Eхо да се разпишем и ние да не ни забравите, ама наистина нямам време за форума. Добре че мама дойде вчера и сега са с Дими на разходка и вижте малкото свободно време за вас да ви досадя  Twisted Evil

Ние от неделя вече имаме 5 зъбчета голямо хапане пада, захранвам много усилено напоследък когато не сме в криза на глад заради растежа на зъбите иначе не надаваме все още сме под 8 кг. В неделя живот и здраве на месечинката ще правим кръщене и докато и него организирам доста се поозорих каките приключиха вчера с  балета, а миналата седмица с английския малко ми поолекна програмата. Днес сме на фризьор да намалим големите коси, че и без това само мрънкат сутрин като грабна гребена надявам се до концерта на Коледа да пораснат да има за кок. И Дими го чака същото но след кръщенето, аз го водих на фризьор преди месец и толкова бързо му порастна косата, че все едно не е подстригван.

Е да не забравя ЧЕСТИТО на празнуващите днес!  bouquet

# 269
ОО да, забравихме месечинките ! да са живи здрави момчетата Сами и Аси !

Бу, как мина конференцията?

Общи условия

Активация на акаунт