Бибо4е, идвай когато си искаш, само да се приберем и ние от Румъния...
Аз още преварявам вода, нямам вяра на тукашната вода...

Еднократно повръщане брои ли се за реакция към него? Педи не вдига телефона. Ще тормозя пак.
а Катето е такава фурия 

, болните деца да оздравяват.
Ако зависеше само от мен, аз и доста други неща не бих правила. Обаче си имам едно свеки (лекар), 'дето е вманиачена на тема стерилност. Глади чорапи, прашки, чаршафи, пере парцалите за пода и после ги глади
Като са били малки нейните деца, карала е всеки, който иска да ги види да влиза с маска в стаята.
На мойто чаве сега не дава да му се диша от близо, а пък ако някой си позволи да го целуне - тича до банята да го измие и коментира лошите хигиенни навици на човека и ниската култура. На всеки 2 часа сменя на малкия дрехите и ги пере ръчно. 

Добре, че остава още само месец да съм с нея, докато си взема държавните изпити. После се прибираме в чужбинско - далече и щастливи. 

Като я срещнеш на улицата е една съвсем любезна, усмихната и спретната жена!

Кошче за боклук няма вкъщи. (да не мирише) Ако има нещо за хвърляне - в торбичка на терасата и при първа възможност (т.е. в следващите 30 мин. ) се излиза да се хвърли в казана навън.
Като ида на гости някъде и гледам подозрително и все ми се струва мръсно. Ужас........
". И още много много мога да флуудя.
Сега да не си помислите, че не си сгъвам дрехите, но им липсва пирамидалната структура