СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Честити месечинки на Аси и Сами!   bigdance2
Бибо4е, идвай когато си искаш, само да се приберем и ние от Румъния... Crazy
Аз още преварявам вода, нямам вяра на тукашната вода...

# 271
Мерси момичета Hug
Днес уж изглежда по свежа, но пък повърна - предполагам от антибиотика  Thinking Еднократно повръщане брои ли се за реакция към него? Педи не вдига телефона. Ще тормозя пак.
Веси, честита месечинка, също и на Сами  Hug
Страхотни хлапета са нашите  Heart Eyes а Катето е такава фурия  Grinning
Аз майчинство още нямам, дано поне утре ги пуснат.
За преваряването на водата мисля, че моето преваряване ще трае до края на месеца, т.е докато отидем на морето. Иначе само вечер изплаквам с вряла вода бибероните.

# 272
  • До хладилника, който обичам
Бу, как мина конференцията?
Беше много интересна! Жалко само, че много от присъстващите родни акушерки и лекари гледаха недоверчиво и дори леко надменно на нещата, които чуждите лектори казваха... Един вид, абе, не ни ги разправяйте на нас тези, в чужбина това може да работи (хаха, сигурно!), но тук си имаме наши традиции...

# 273
Изказвам възмущението си,че в 12ч. не спря нито една кола и само 3-4 души заковахме на сирените. майки с подрастващи дъщери вървяха и се смееха, тийнейджър каза, говорейки по телефона и подминавайки ме :"баси и сирените,кво са ги надули". Мале, мале, кво расте  ooooh!

Искам парфюм на Макс мара - ейй,полудях,отакто се наръсих с един тестер, това е моята миризма. Ма ми е скъп, много даже - към 125лв. Някой преди беше пускал сайтове за тестери....

Сега проверих-майчинството ще ми преведат утре-за 19 дни, пфууу, дразня се,когато работните дни са под 22  Whistling
Ау, за всички ни ли важи?
Ахъ  Mr. Green Бу, до Плевен няма ли да идвате,дее? Мястото за срещи още ни чака...

# 274
Имам много за мрънкане, таткото, бебето, липса на сън, ама няма ви казвам подробности.
Само да честитя празника днес на малките пораснали деца, да кажа, че Катето е страшна  Heart Eyes, болните деца да оздравяват.
Вода само розов етикет -откакто наскоро пропи вода, а преди това кашите, ако има вода в каната преварена, ако не от розов етикет.
Аз пък си станах днес на обяд - бебето ме погледа малко аха да се възмути, че му спрах подаването на манджа, ама се укроти. Вярвам, че и Коко в градината са уважили днешния ден  Peace

# 275
Атракция, не знам Rolling Eyes ако има, ще свирна...
Аз стърчах с бебето на терасата. Някои спряха, много - не...
Кой Макс Мара?

# 276
Вода не преварявам. Или розов Девин, или от чешмата. Стерилно не пазя - не до 6м, ами хич. Добре й понася. С каката пазех, кел файда, същия резултат дава.

Peace  Ако зависеше само от мен, аз и доста други неща не бих правила. Обаче си имам едно свеки (лекар), 'дето е вманиачена на тема стерилност. Глади чорапи, прашки, чаршафи, пере парцалите за пода и после ги глади  Crazy Като са били малки нейните деца, карала е всеки, който иска да ги види да влиза с маска в стаята.  Sick На мойто чаве сега не дава да му се диша от близо, а пък ако някой си позволи да го целуне - тича до банята да го измие и коментира лошите хигиенни навици на човека и ниската култура. На всеки 2 часа сменя на малкия дрехите и ги пере ръчно.  Shocked (Да не прозвучи като оплакване, супер е жената, просто е болна на тая тема. Всеки си има някоя лудост. Аз например колекционирам химикали  Mr. Green)
 В резултат на нейните хигиенни навици - децата й са с липсващи имунни системи. Само някой да му кихне на мъжа ми и се е разболял. Да не говорим колко алергии от всичко има.
 Значи държиш го под похлупак детето и като проходи и нагази в мръсотията навън - няма антитела, не е срещал жив микроб досега и следва алергия направо.
 Та, голяма борба водя. И е много гадно, 'щото излиза, че аз съм супер мърла и искам да ми е по-лесно, да го бутна в мръсотията, да не му гладя, да не преварявам на всеки 3 часа приборите му  Embarassed Shocked Shocked

Та, така. Уж не се оплаквам, ама май така стана. Съжалявам, ако съм досадила.
(Не съм се изпокарала, за да не поставям мъжа си в неудобно положение.)

Аааа...и да знаете: Който не прави такива работи, е лоша лоша майка - егоист.  Mr. Green

# 277
Здравейте, да не ме забравите.  Simple Smile

Честити месечинки на Аси и Сами. Simple Smile
Ние вчера навършихме 8 месеца.  Party

Браво на малкото Кате-Пате. Вико също атакува уокъра, но още само го катери и го преобръща, няма му доверие да го подкара като хората.

И аз давам розова Девин(не че пие много вода), биберони и шишета мия с гореща вода, не изварявам.  Peace
Срам-несрам, ама и да му гладя дрехи престанах. Което не изглежда много намачкано направо го обличам. Къде ти време и за гладене...  Blush

Споделете, моля къде подстригвате бебешоците - в къщи или на фризьор? Чудя се дали да не му е вече време за подстригване на моето човече, има разни кичури, които му влизат в очите.  newsm78

Цяла епидемия се явява неспането нощем, виждам. И ние сме така.  ooooh!

Atrakcia, може да попиташ във ФБ за парфюмите http://www.facebook.com/#!/krasi.nedeva

# 278
Е, ще си седя егоистично в ъгъла Mr. Green
Детето ближе пода, за какво да му преварявам приборите?!

# 279
Е, ще си седя егоистично в ъгъла Mr. Green
Детето ближе пода, за какво да му преварявам приборите?!

Ближе, ама подът се мие 2 пъти на ден с вряла вода.  ooooh! Добре, че остава още само месец да съм с нея, докато си взема държавните изпити. После се прибираме в чужбинско - далече и щастливи.
 Аз и казвам: "Не се престаравай толкова, аз нарочно му давам мръсотии да ближе.". - да има баланс.  Wink

А, тя: " Едно дете трябва да се гледа със стил!"  Joy

# 280
Аз и казвам: "Не се престаравай толкова, аз нарочно му давам мръсотии да ближе.". - да има баланс.  Wink

А, тя: " Едно дете трябва да се гледа със стил!"  Joy

Добре поне, че жената има чувство за хумор, и че се разбирате.   Joy Peace

# 281
Това ми напомня за майката на моя позната, която си има отделни чехли за всяка стая в къщи. Мъже у тях не пикаят, защото го правят прави и пръскат, съответно и гости не идват. Преди да се изперат дрехите в пералнята първо се изтупват от праха ппрез терасата, после се изплакват с чиста вода и чак тогава в пералнята. Съдовете - чинии, чаши, вилици и т.н.задължително се мият с веро преди употреба (извадени чисти от шкафа преди това, разбира се)...
Всеки си има своята лудост и всъщност жената е наистина много свястна. По никакъв начин не дава вид, че у дома изплува тъмната и половинка. Simple Smile Като я срещнеш на улицата е една съвсем любезна, усмихната и спретната жена! Simple Smile

# 282
  • Габрово
Мале Катето как се е подредила  Grinning
Аз винаги носех в количката с Алекс в едно шишенце олио и веднага щом се удареше я мазвах и после никакви цицини не изникваха.
А за манията за чистота направо е ужас да живееш с такива хора.
На сестра ми бившата й секърва беше такава и много мразех да ходя у тях.
От малки беше научила децата си(момчета) да пикаят седнали за да не пръскат.
След къпане банята се подсушаваше веднага със суха кърпа и още и още подобни дивотии, но лошото е, че донякъде е заразно и сега сестра ми е станала почти същата маниачка  Crazy

# 283
 Ако мине ония със сливите за смет, гладни ще си останем.  Crazy Кошче за боклук няма вкъщи. (да не мирише) Ако има нещо за хвърляне - в торбичка на терасата и при първа възможност (т.е. в следващите 30 мин. ) се излиза да се хвърли в казана навън.
 Тя няма подобни проблеми, ама аз като съм неразположена се чудя в какви хартии и торбички да си завивам "нещата" докато ида до терасата да ги изхвърля в "коша".
 Ама айде да не задълбавам, че стана срамно вече.  Embarassed

Както Валката е обобщила - много е трудно да живееш с такива хора и наистина е заразно.  Tired Като ида на гости някъде и гледам подозрително и все ми се струва мръсно. Ужас........ Close Close Close

Редактирам се, да добавя за Бибоче, за да не пускам 100 поста.

Гардеробът е аптека - това е ясно.
Малкият като минава с проходилката и пипа масата или витрината на шкафа - следва крива физиономия и с много любов се казва: " Ох, бабеее.....ако знаеш как обичам отпечатъци от пръсти."  Laughing
А, мъжът ми вика: " Еее, баба ти сигурно много те обича, щом е разместила масата в хола заради теб, да можеш да си играеш на килима.  Crazy". И още много много мога да флуудя.  hahaha

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 13:53 от Venilove

# 284
Venilove ще ме умориш с твоята свеки, а wish направо ме разби. Аз пък имам една позната, чиято мания е сгъването на дрехи - всичко от чаршафа до бикините е сгънато и подредено по големина под формата на пирамида и съответно подредено по цветове. Имало е моменти, в които съм я засичала да сгъва един чаршаф 10 минути, тъй като не е сгънат съразмерно с останалите  Shocked Ако види нашия гардероб и скрин и сигурно ще припадне  Crazy Сега да не си помислите, че не си сгъвам дрехите, но им липсва пирамидалната структура  Crazy
Относно водата давам Натурална минерална вода Бебе. И аз спрях да стерилизирам.
А малкото Кате е направо голяма фога. Дано повече няма такива цицини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт