СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Готина е поканата, ма аз предпочитам тортата Mr. Green

Успяхме да поизлезем, наваля ме порядъчно и се прибрах Crazy Навън как гръмна преди малко, Никола чак подскочи милия Mr. Green
Не сме го подстригвали още, мъжът ми не дава. Да сме му пуснели дълга коса Crazy

# 361
Такааа почти всичко е похарчено .

Марти го минах с машинката ,че беше като проскубана кокошка и сега е равен от всякъде bowuu.

Бу,и поканите и тортата са страхотни .Ще препиша рецептата и някога като отслабна ще я направя.

# 362
Ех, че готина торта Бу! Ма голяма изкусителка си! В случая и аз се замисля да взема да дойда! Пък ако се съберем, направо ново колело да ти купим  Mr. Green
Парички и аз получих, но не съм доволна от сумата  Embarassed

# 363
  • sofia
Ехе, какъв хубав ден, само! И аз рязко се замогнах днес. Уви, за кратко. Сутринта се поразходихме из махалата. После, към 12, ходихме  до "града",  да изненадаме бате на работа. Естествено заваля, после спря, поразходихме се, пихме кафенце и...пак заваля, та се прибрахме. За съжаление/или не?!/, Петко нищо не разбра от пътешествието, щото заспа още на отиване в тролея и се събуди преди малко у нас. Де факто, сякъш не е напускал квартала...Глупчо. Преди малко яде за сефте риба-някаква моруна с домати на Семпер. Хареса му. По темите- и ние ще пускаме косата; поканите са страшни, ма нема да мога да дода  Laughing; Руса кобра, сестро  Hug; мммм, торта; Криската, за колко време е Дзверо у вас?! Горкичката ти! Аз не бих могла да уча с туй мойто изчадие наоколо. Акъла ми постоянно ще е зает да мисли по какъв мъчителен начин да я отрепя, или, кога ЩЕ СИ ХОДИ, ЗА БОГА! 

# 364
ние се разходихме добре,бяхме сутринта с Емир в парка,ама аз реших,че няма да вали...и такъв дъжд ни пра,тоя мрънка само,след малко ще изляза да похарча майчинството и ако продължи да реве ще го изхвърля някъде Mr. Green
А относно свекитата-радвам се,че не контактувам с моята Simple Smile

# 365
Аз профуках ученето днес. Пих кафе с приятелка, получих смс, че имам пари, ходих по магазини в квартала, ами то стана тъмно...

Тия торти са мноого изкусителни, ще си запазя рецептите за по-свободни дни.

Рефреш, сори за игнора. И на нас ни е дилема. Искам да я острижа да е еднаква, че косата и капеше доста избирателно, но ММ иска само това което и влиза в очите. Не сме се разбрали още, така че ходи чорлава.

Криската, само ще кажа, че това което човек сам си направи...  Mr. Green Аз това и сама да съм денонощно пак няма да си го причиня. После ще ме затворят за убийство.   Twisted Evil

И нас почти ни наваля, но се прибрахме. Даже и с Цвета се видях.

Абе пълен ден, само да има кой да учи...

Бу, да паля ли колата за Пловдив? Имам едно колело, което не карам, ако тачиш втората употреба...

Едит: Тия ленти, не знам за какво става въпрос, но страшно ми приличат на такива които се използват при скално катерене. Има ги в алпийските магазини, но са скъпи. В разни кинкалерии, галантерии няма ли?

Едит2: Искам комарник за легло. Кой си беше купил? От къде?

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 16:04 от ksantipa

# 366
Привет !!!
Много сте активни днес.
Бу, много оригинална покана. И тортата ще се пробва тези дни. Пък нека си мислят че чакам второ ....
Рефреш, извинявай мила, но съм пропуснала въпроса ти. Ние преди две седмици го фризирахме за първи път, аз държа , а мъжа ми с машинката. Много добре се държа малкия, от време на време се въртеше да види машинката  Laughing.
Кобра, да са ти живи и здрави дечицата. За лентите или нещо друго ако ти трябва помощ, свиркай !
Кришка, не ти завиждам. И аз няма да издържа.
Уиш споделям мнението ти за РД и гостите.

Следобяда бяхме на гости на комшийката, много добре си изкарахме, налюля се малкия на аванта, даже и кремче хапна . То като гледаше снахата как го хапваа ... а вкъщи го гоня с лъжицата ...
Опа ... събуди се ... айде до после .

# 367
Ха така ви обичам, мерси много на всички за отговорите за подстригването.  Peace

Бу, с тая торта ми развали дисциплината. Цял следобяд си мисля за нея и поръчах на ММ преди да се прибере, да набави провизиите. Тази вечер ще правя торта, то се е видяло.  Blush

Днес съм рахат. Майка гледа Вико, а аз поработвам. Е, и тук се подвизавам.
Валката, качих снимка за колажа.

Ксантипа, и аз ще следя отговорите за комарниците. Още се чудя мрежа ли, ултразвуково устройство или билково. Както се е научил човекът да спи между нас, ще трябва мрежа за цялата спалня да търся.  Mr. Green

На мен ми пращат СМС за майчинските, ама днес нищо не са пратили. Та съм в чуденка има ли пари, няма ли...

# 368
  • София
И аз имам/имах майчинство, ама нещо е малко този месец  Whistling
Аз се занимавах с банки, не очаквах да е толкова трудно да си откриеш сметка и да подадеш заявление за интернет банкиране. Къде ги намерят тия кокошки дето работят на гишетата  Tired А въпросната днес тръгна и на ти да ми говори  Close След това (явно съм мазохист) отидох и до Глобул да подписвам нов договор. Там пак друга ми обяснява едва ли не как 5 дена да гледам да не говоря, щото щели да ме таксуват, при което аз й казах много любезно, че ще си ползвам безплатните минути за този месец, по старият договор, за което съм платила и да смеят само да ме таксуват, ще ги съдя. А мадамата се опита да ми крещи  Close ама май й излезне през носа, извиках управителя  Twisted Evil, който й обясни, че аз съм права  Mr. Green И така, днес не ми е ден за такива работи.
Криска, истински ти съчувствам  Hug
Рефреш, ние два пъти подстригахме малката, първия път аз сама с ножицата  Mr. Green ама беше на 5 месеца и я бях сложила в проходилката и не можа да избяга  Joy втория път с баща й с машинката. Тази вечер ще й е за трети път, пак с машинката. Нещо ме е страх да я заведа при фризьор, не знам...все още фонтанелата й е доста отворена  Rolling Eyes
И сега да питам аз как се качвате с количките в градския транспорт? Подробно обяснение ако може, като за идиоти  Mr. Green Че тати ни напуска за известно време в събота и ще сме пешеходци вече, поне докато ще се престрашавам да изкарам книжка.
Бу, тука има хора на диета, знаеш ли? Не е честно  Crossing Arms  Mr. Green

# 369
Аз вчера се реших да чистя и днес ходя сгъната на две  ooooh!
И на мен не ми допада сумата от майчинските  Whistling
Ние не сме се подстригвали. И без това е малко плешивичка и има два косъма за перчем на главата  hahaha
Аз количка не смея да качвам в градския, ако се налага ще моля някой за помощ  Peace
Бу, тортата е разкошна, не си уточнила кой двор  Wink

# 370
Започнали са строежа на ИКЕА в София!!!  newsm44

# 371
  • Габрово
refresh, направо хвана последния влак щото тъкмо направих колажа Grinning
И преди да си помислите, че понеже аз правя колажа затова има две снимки на мойте деца да уточня, че ми трябваха 30 снимки за този колаж, а бяха 29 та да запълня бройката  Wink

Вчера си купих масло от чаено дърво по препоръка на една позната и тя каза, че миризмата му гонила всякакви насекоми и отделно лекува много неща та мисля в някаква капачка да капна малко и да седи зад леглото, че да бягат и комари и бълхи. И понеже Рая беше бая подсечена го пробвах като капнах няколко капки в судокрема и след едно мазане нямаше вече нищо и общо взето май си действа.

# 372
  • София; Дружбето
Сички да се мятат на първа страница да видят каква красота е сътворила Валката
ПС: Опааа 2-ма скрити се метнаха на клона. Еййй, следят ни изкъсо

# 373
Браво! Супер е!!!!  newsm51

# 374
Тенкс  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт