СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Хихи, за така модерните клечки със забити на тях грозде и синьо сирене и крекер  newsm78 или в тези кошнички, които се използват за петифури, да забъркаш някакъв млечен пастет, украсен отново с крекери и грозде и.... не знам просто идея.

# 346
Бу, чак се изпотявам от ентусиазма ти!
Моите разбирания за РД са: този ден е специален само за мен, хубаво ще е да получа подарък, но задължително трябва да е необичаен, да съм на необичайно място и да правя необичайно нещо! Тази година си поръчах "изненада" кратка почивчица извън Бг за РД. За мен събирането на рода, приятели, слагането на софра, обслужването на гостите, забавляването им не  свързано търсената емоция за Моя празник! Simple Smile
Гости - може всеки ден. Маса слагам и вдигам също всеки ден!
Тъй, че ще продължа да те игнорирам по този повод, освен ако не ме поканиш, защото италианската кухня ми е сред най-любимите! Wink
В неделя няма да забравя да ти честитя!  Peace

А, да! Покажи поканите де! Simple Smile

====
А, да! И още.
Ако помниш пингвините от крема сирене и маслини на ЛаДиДа - разкошни! Simple Smile
http://s52.radikal.ru/i135/0811/77/8c0d071ddf39.jpg

# 347
Тъй като никой не пожела да ми отговори за подстригването на бебешоците - кога, как, къде, ще се включа в разговора около РД на Бу, тъй като тортата ми хвана окото.
Бу, дай рецептата. Баш такива торти обичам - големи, за наяждане.  Peace

Не знам дали ще се впише в италианската тематика, но може на скара да се пекнат лентички от тиквички и моркови, да се мариноват с олио(зехтин), сол, оцет и копър, и после да се навият на малки рулца - тиквичката отвън, морковът - вътре.

Пингвините на ЛаДиДа са много сладурски, ама голяма играчка, бре. Аз ако направя такива, сигурно ще бия през ръцете онези, които се осмелят да им посегнат. ooooh!

Мен ме боли ухо вече втори ден. Нещо ми се е надуло отвътре, чак ми е заглъхнало и трудно дъвча.  Sick

# 348
  • Габрово
руса кобра , добре дошла!
Бу, дай и рецептата на тази торта.
Аз правих ето тази лесна торта тези дни и не беше никак зле
http://leo-bgmamma.blogspot.com/2009/04/blog-post_2914.html

Някой още ще качва ли снимка за колажа, че днес мисля да го направя ако няма други желаещи ...

# 349
Бу, малко са ти емотиконите,затова не те отразихме сначале Laughing Тортата изглежда много приятна за ядене,  върви с рецепта,нали? Дай я Simple Smile
Пингвините са хубави, но си е врътня, поне за мен. Шъ помисля и пак ще се разпиша с предложения.

Разходих дзверо, мрънка и през двата часа разходка  ooooh!
Намаах се с таратор сега в беса си и забравих,че ще излизам за Божидар.Дано не ме целува някоя от госпожите Wink

Atrakcia честита придобивка...трябва да почерпиш, че да не вземе да ти се натрупа котлен камък  Mr. Green
Ще Peace Ти от къде си?

# 350
Такам! Ще си жертвам малко от времето за учене, но не мога да се въздържа!  Twisted Evil

Ей това, за да станеш свекърва изпит за недосетливост ли караш??? Това чудо дойде снощи и вече съм бясна и не се побирам в кожата си!

Цяла сутрин се занимава с чистене на общото помещение пред ателието на СИНА й, което е затрупано от 1 година със строителни материали, но на никой не му пречат явно! Само на нея! И нали е за синчето!

Качих се да и кажа, че детето скоро ще се събуди и те ми вика: "Ооо ами аз дали ще съм свършила до тогава newsm78 Аз тука това и това ще направя и ще дойда да се изкъпя." Викам и: Ами то бебето като стане трябва да идем да го разходим" (имайки предвид да й покажа къде се разхожда детето, за да ходи после сама), а тя: "Искаш и аз да дойда с вас ли?"  #Crazy

Викам й: Да видим за обяд какво да приготВИМ, а тя: Ти мен не ме мисли. Само за бате ти каквото трябва приготВИ.....

Абе ма.. му стара, аз ли нещо не бях ясна като я помолих да дойде да МИ ПОМАГА, за да мога да уча или тя по друг начин ги разбира нещата???

Сега ще приключи безценната си дейност, която 1 циганин за 10 лева щеше да свърши, и ще дойде да се къпе точно когато АЗ ще храня бебето и АЗ ще до обличам/преобувам и т.н. Все неща, които би трябвало тТЯ да разбере как се правят  ooooh!

Извинявам се за дългият пост, но ще се пръсна!

Бу, страхотен бате си имаш! Моя ни готви, ни се сеща какво да ми подари! Явно на майка си се е метнал  Joy Завидях ти!

За менюто: предястие антипасти от запечен патладжан, моцарела и домат на кръгчета поръсени обилно с пресен босилек, паста със сос от спанак, домати, гъби и кедрови ядки (ако искаш ще пратя рецепта), салата айсберг с рукола, прошуто, пармезан и може и малкнов балсамов дресинг. Мога да продължавам с идеи  Mr. Green

Рефреш, аз сама й кръцнах малко отпред косата, но не съм я подстригвала сериозно.

# 351
  • София; Дружбето
ето, знаех че нещо съм забравил а вчера. Refresh ние си купихме машинка да подстигваме Габи. Правим го веднъж месечно, че много му расте косата. Аз държа, бате стриже и така
Криската Mr. Green такива са и аз ще съм така, нарочну Mr. Green Мойта като дойде само пуши по терасата, а после се сърди, че не и обръщам внимание. И като дойде да ме пита колко точно ситно да нареже лука........предпочитам да не идва да "помага"

# 352
Криска,наслаждавай се Whistling

Свилен още не съм го стригала, той лекинко плешив върви,за разлика от брат си. Ще му режа бретона тия дни,че е като свинска опашка и му влиза в очите.

Аз още нямам пари,чак след 5ч ще е сигурно.

# 353
Слезе, звънна на звънеца (има ключ), ако може да събуди детето, каза ми, че навън вали, тоест няма да излизаме и че тя има още 20 минути и после ще се къпе! Не издържах и й казах, че е по-важно да види как се храни детето и как се оправя, а не тъпия таван! #2gunfire #Cussing out

# 354
  • До хладилника, който обичам
Wish, аз обичам да готвя, но спорадично. И спорадично приготвям по-сложни неща (като първо+второ+трето Mr. Green), затова и - за РД обичам да го правя. Рода не, приятели събирам.
Написах и рецептата на тортата  Grinning само си изрязах замечтаната муцуна от снимката.

Вижте поканите, а, а, а? Ааааа!  Mr. Green

# 355
браво, Криска!  Hug
Рефреш, ми ние си я подстригахме с машинката  - мъж ми държа, аз стригах Simple Smile
Бу, все баби си турила на твойто бъдещо колело Wink Цял живот ли мислиш да го караш (според поканата) Wink
Получих си и поръчката от ибебе.бг! Супер са! И подарък играчка имаше за Еличка Simple Smile

# 356
Само една баба е бре! И да, ще остареем заедно Mr. Green като стана много дърта, ще го карам с помощни колела.

# 357

Ш'дойдЪ! Mr. Green
Фар, стоп или звънче предпочитате?  Crazy

А за празнуването - супер щом ти е кеф. Човек на рожденния си ден трябва да прави само това, което му е кеф. Или нищо да не прави... Миналата година, безкрайно бременна, пуфтяща от адската августвска жега, просто проспах рожденния си ден. Буквално го проспах. Целия ден и цялата нощ! Simple Smile
Просто казах що те игнорирам! Wink

# 358
Миналата година пак така празнувах - с кани с Мохито Mr. Green на двора на трева, ехехе.

# 359
Бу,много е яка поканата  Peace дай адрес, дворове много  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт