СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро!
Може ли сополи от зъб бе???  newsm78
Сони, Никола ти е одрал кожата!!! Голям е сладур!!!  Heart Eyes И ти не си лоша де Wink  Joy
Кобре, добре дошла!
Мойто дете ме събуди в 6:06, пи млекце, игра, скача, накрая заспа... Аз изгледах вилма на Ани Цолова "Без думи", изказах се, коментирах, пих кафе, сега Звездев гледам и чакам... кво чакам и аз не знам... И днес ли няма да се излиза? ГомЕм студ настана! И вали, ма'ни студа...
Пари и аз нямам, а имам голяма поръчка от www.ibebe.com, но съм помолила да ме изчакат да им кажа, че съм получила майчинството и тогава да ми я доставят. Сега съм без кола и онлайн поръчката ще ми дойде дюшеш!!! Цените им са екстра, над 50 лв доставката е безпплатна, поне за София.

# 331
  • София; Дружбето
Добро утро!
Може ли сополи от зъб бе???  newsm78

Бе аз смятам, че не може, но повечето майки със сополиви чаавета по площадките твърдят, че са от зъб Mr. Green Та и аз ще почна да се правя на непросветена

Аз нямам парички още, а как ми трябват Tired

# 332
До сега бавили ли са ви майчинствто?На мен винаги ако не на 1-ви,на 2-ри са ми ги превеждали,обикновено ми пращат смс-и,ама нещо не пращат,та викам дали не са ми спряли телефона,ама не са ,а парички няма,вчера някой каза май че детските са ги превели,ама аз и тях ги нямах Sad

# 333
Пари и аз нямам, а имам голяма поръчка от www.ibebe.com, но съм помолила да ме изчакат да им кажа, че съм получила майчинството и тогава да ми я доставят. Сега съм без кола и онлайн поръчката ще ми дойде дюшеш!!! Цените им са екстра, над 50 лв доставката е безпплатна, поне за София.

От къде по-точно поръчваш? Аз като отворих, само някаква търсачка ми зарежда.

# 334
И аз имам пари  Party,зарязвам ви и изчезвам.

Трима доктори/двама от които УНГ/ ми казаха ,че не може сополи от зъб,поспорих с тях ,ама те -не,та не.

# 335
www.ibebe.bg , извинявам се!  Blush
И аз имам пари!

# 336
Добро утро и от нас!

Аз имам парички по сметката вече, привели са ми детските и майчинството Laughing
И моята госпожица вече седмица е със сополи, нещо е застинала явно, поне нямаме ваксини да правим. Все още нямаме зъбчета, даже и не се лигави. Кога ще излизат незнам?  newsm78
При нас заваля и ще си стоим вкъщи, следобед ако се пооправи времето ще излезем.
Вода не преварявам, давам розов девин, ама не го пие  Mr. Green

# 337
Добро утро и от мен!!!
Балгодаря за топлото посрещане на всички. Даже не мислех, че някой ще ми обърне внимание, защото много късно се записвам,ама се оказахте готини Wink
Ами какво да кажа за себе си. .... Боян ми е трето дете...имам и един чифт близнаци Mr. Green- Светослава и Светломира.За тях още не съм направила лентичка, защото съм новак и се уча, та бая време ми отне снощи да направя тази  Embarassed Да са ми живи и здрави-ходят на детска градина вече са на 2,5 г.
Боян има зъбки вече, гледаме се сами, баби и дядовци са по други градове, само таткото ми помага, колкото може и така...това е в общи линии.
 Парички и аз имам по картата...
Atrakcia честита придобивка...трябва да почерпиш, че да не вземе да ти се натрупа котлен камък  Mr. Green
Виждам, че има доста болнички , така че да пожелая скорошно оздравяване.

# 338
  • До хладилника, който обичам
Игнорвате ме, а? По рецептата на Уиш сега ще карам!  Mr. Green

Трябва все пак някой да ми репликира, за да ви кажа какви покани си направих за рождения ден и да ви питам за предложения за меню  Crossing Arms

# 339
обаждаш се на някоя фирма да ти донесат направо 10-ина плата с хапки, слагаш 4-5 бутилки алкохол по желание, мяташ една торта и си готова Peace

# 340
  • София; Дружбето
Игнорвате ме, а? По рецептата на Уиш сега ще карам!  Mr. Green

Трябва все пак някой да ми репликира, за да ви кажа какви покани си направих за рождения ден и да ви питам за предложения за меню  Crossing Arms
Joy Действа, хихихи. Да ти е жив и здрав бате, че се е сетил. Аз завидях, затва си замаълчах Mr. Green

# 341
обаждаш се на някоя фирма да ти донесат направо 10-ина плата с хапки, слагаш 4-5 бутилки алкохол по желание, мяташ една торта и си готова Peace
Иска ми се нещо Italian-themed, така да се каже. Мисля 'салата' от чери домати (или дребни български Mr. Green) с фета и сос песто, набодени на клечки. Може би някаква паста за предястие. Основното ме притеснява, че като съставих списък с най-близките, излязохме 17 възрастни и 10 деца Twisted Evil ако е лазаня, са поне 2 тави. Притеснявам се мъжът ми да не ме обезкости - той е бивш готвач на италианска кухня, т.е. той ще го отнесе най-вече. Хем да е вкусно, хем да е лесно...
Тортата ще е домашна бисквитена (да пльосна ли снимка?  Mr. Green) - татко изнамери рецептата и я правим вече много пъти, става много вкусна и лесна (като за мен - лакома и мързелива  hahaha)

# 342
Ти държиш да накиснеш цялата фамилия в подготовката  Twisted Evil, златна си.

# 343
Здравейте и от мен. При нас нищо ново.
Бу, направо завидях....моя бате го тресе склероза за това какво харесвам  Tired Дай рецепта и снимка Бу ....  Mr. Green
Polly ето ти линк към обяснение как стават завитите панделки http://www.ehow.com/how_4704404_make-full-korker-hair-bows.html
Някой има ли идея как точно се казват тези ленти от които се правят на български, защото аз никъде немога да намеря точно такава материя. Купих някакви по-тънки и направо ги фламбирах във фурната  Blush Ето по-близък план на лентата http://hipgirlclips.com/forums/xw-instruction-images/ribbon-kork … nstructions-1.jpg

# 344
Ти държиш да накиснеш цялата фамилия в подготовката  Twisted Evil, златна си.
Аз никога не страдам сама, против религията ми е  Naughty
Когато аз се мъча, всички в радиус половин километър също се мъчат; които са по-далеч, ги настигам по телефона.

Торта

Общи условия

Активация на акаунт