Днес похарчих малко, но има още и ме сърбя ръцете за утре, харесала съм няколко неща. Подновявам гардероб на Зоя, че нищо не й става, Лора пак увисва, ама така е като има от 2 деца дрехи, ще доизносва. Съдба 
Валката: страхотен е станал колажа!

Аз също съм скрита, понякога си оставям незатворени страници, та да не си мислите, че вися по цял ден тук

Рефреш: аз децата до сега не съм ги постригвала, на Зоя косата е вече до дупето. Питам я дали иска да я водя в някой салон, категорично отказва
На Чико с ултразвук имам, не взимай, голям боклук, наядоха ме с него. Като се роди каката го взехме. Ползвам Аутан, нищо че пише над 2г. имам комарници по прозорците и вратите, ако се налага машинка на Райт с течност, вредно или не, предпочитам пред това да ни изсмучат кръвта!Добре дошла на новата мама.

Криската: съчувствам ти да знаеш

Бу: страхотна торта и покана, ще обереш точките

На това за шкембето много се смях и на Цвета за автобуса също
И аз с количка не съм се качвала по автобуси, но моятя е лека, та ако ми се наложи, вдигам с две ръце и напред.Трябва да пусна тото, днес ме наака едно птиче. Преди малко казаха, че джакпота остава за неделя.

Бях си харесала някъде една рецепта за шоколадова бисквитена торта и сега не мога да се сетя къде. Нарочно не я четох много, за да не ме изкушава и сега не мога да се сетя къде я гледах
Бу, и твоята изглежда супер, но нещо по-калорично и шоколадово ми се прави 

И на мен той много ми хареса.
/обикновено се буди към 1 да цока/ Обаче толко бързо ми се видя това наспиване....като един миг...но ми хареса де...
Пазарувай по нета
Като гледам къв мрак е навън много оптимистично ми се струва, ама дано все пак познае...
Притесних се някой да не ми е залепил бележка : обществен кенеф за пернати
Тя тая тема е бистрена, но аз помня точно 5 минути, напоследък. Това за важните неща, иначе глупостите имат свойството да се загнездват в паметта ми...