СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Аз давам кисело мляко вече. Заместила съм едно следобедно хранене с кисело мляко с бисквита от около месец вече ...

# 406
  • София; Дружбето
Ако няма алергии и яде детето му давай смело кисело мляко. На Миша предложих след годинката, Габи вече е ял пюрета с Йогурт Wink Той нали не ше да яде и се чувствам длъжна да му дам от всичко, ега хареса нещо Mr. Green

# 407
  • До хладилника, който обичам
Т'ва свекървите не са човеци. Всеки път като храня малкия с пюре застава права пред него и почва да му прави смешни физиономии. В резултат - той не отделя очи от нея, яде 30 мин., вместо 5, а тя самодоволна се хили - все едно "Виж колко ме обича детето, не отделя поглед от мен. #Cussing out И всеки път обяснявам да не го разсейва, ама все едни нищо не съм казала. Майка й и баща й - същата работа. Само дебнат да храня малкия и цял концерт му изнасят.  ooooh!

Ти пък! Толкова ли не се сещаш? Даваш й пюрето и лъжицата, връчваш бебето да го храни, заставаш пред него и почваш концерта... аз поне така бих направила Mr. Green

У нас мъжът ми храни бебето доста по-успешно от мен. Някой би се засегнал на чест, но аз се изтрепвам да го хваля и насърчавам, че ми е много удобно той да го прави това, вместо всичко - аз.

# 408
  • София; Дружбето
И аз връчвам Габи за нахранване на бате. Той хич не се справя добре, но пък се кефи Grinning
Кришка, беше ми казвала някакъв филм да гледам, хорър нещо, ама му забравих заглавието

# 409
  • sofia
Хорър ще да е бил, че съм им фен! Ей ся ще помисля.  newsm78 Ей тоя е як-http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=221573&hit=1 Той е по-скоро крими, но има готин край! А какво к. мляко да дам? От блога на Бу разбрах, че Елби и Елена са ок. Щото домашно няма откъде да намеря...Та, какво давате вие?

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 11:49 от kri6kami6ka

# 410
Здравейте  Hug
Аз не съм давала още кисело мляко, даже и жълтък не съм дала още....незнам може би малко съм закъсняла, но миналия път пидах лекарката, но тя ми препоръча да не давам и попара и глутен и жълтък накуп. Да не натоварвам организма, защото имах и няколко зеленчука за повторен опит, тъй като малко се поизринахме от тях първия път.
Ние още си се кърми. За 24ч. имаме 4кърмения и 2 тотално заместени хранения. Даже напоследък предлагам след кърменето в 3ч. плодово пюре, защото май ми е понамаляла кърмата, но то може да е от цикъла.
На диета съм от 4дена и съм -1кг, но не бях много стриктна, че трябваше да ми идва и ме тресеше такъв глад..... Whistling

# 411
Аз захранвам толкова бавно, че ще стане на 2 години докато стигнем до млякото. Баща и я храни доста успешно и не се натискам ако той е на линия.

Оциклих се, кисела съм и не искам да говоря с ММ в близките 3 седмици, поне. Оплаках се.

# 412
  • София
Баси и времето...сега пекна, а Ангел спи...няма да излизаме...седим си на терасата...и това е нещо...Ама е толкова задушно и тежко, че сигурно пак ще вали...
Глутен въведох, мисля към средата на 9 я кравешките да ги почна....
Кришка във вашия квартал се продавало някакво кисело мляко с българска закваска - за износ било и било страшно...ама по-късно ще напиша името му, че трябва да се чуя с тази приятелка дето ми го препоръча...при нас го нямаше и затова не му запомних името...

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 12:16 от EmiR

# 413
  • sofia
EmiR Hug То и мойто спинка. Днес ще въвеждам яйцето. Все отлагах...Та ври вече половин час, май е готово?  hahaha

# 414
  • София
Бе май и 20 минути са достатъчни Wink Домашно яйце или от купените...че с Кати имах домашни, ама сега няма откъде да намеря и затова отлагам жълтъка...

# 415
  • sofia
Яйцето си е от магазина. Имах домашни, но мен пък ме е страх от тях, че може да имат салмонела. Нали тя пъпли по дворните кокошки. А и не знам как са съхранявани яйцата.

# 416
Според нашата педиатърка, жълтъка много успешно може да бъде заместен от зехтин. На Пламен така и не съм му давала жълтък. Просто, когато започна да яде супички, му ги готвех със зехтин.

# 417
  • София
wish  брех, това много интересно Thinking Аз принципно също готвя със зехтин, ама не го знаех...
Това с домашните кокошки го има като проблем, ама и с купените ме е страх, че откъде да знам как са ги съхранявали...нито така, нито иначе...значи...

# 418
  • София; Дружбето
Аз сдобарах едно пюре на Гербер тиква с жълтък и да ви кажа много му се услади

# 419
Аз преди две седмици дадох жълтъка ,тази седмица сложих и  две лъжици кисело мляко с бисквитки ,та ги въведох общо взето без проблеми.

За динята съм резервирана - мама купи на Валя преди три седмици и тя се оповръща после ,само на динята го отдадохме ,друго не беше яла.Ще изчакам да станат българските юли-август,тогава ще предлагам.

Моя син го влече електричеството - само по контактите виси - затулихме ги ,сега се опитва да ги откъсне целите от стената ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт