СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Eeee, от хойкане нямам време да поседна. Mr. Green Бате замина за София на концерт, пратих Зоя при баба й да я води на нагревки и инхалации и двете с Лора по цял ден сме по МОЛ-овете, че е валящо за разходки Wink Днес похарчих малко, но има още и ме сърбя ръцете за утре, харесала съм няколко неща. Подновявам гардероб на Зоя, че нищо не й става, Лора пак увисва, ама така е като има от 2 деца дрехи, ще доизносва. Съдба Whistling
Валката: страхотен е станал колажа! smile3501
Аз също съм скрита, понякога си оставям незатворени страници, та да не си мислите, че вися по цял ден тук  Joy
Рефреш: аз децата до сега не съм ги постригвала, на Зоя косата е вече до дупето. Питам я дали иска да я водя в някой салон, категорично отказва Naughty На Чико с ултразвук имам, не взимай, голям боклук, наядоха ме с  него. Като се роди каката го взехме. Ползвам Аутан, нищо че пише над 2г. имам комарници по прозорците и вратите, ако се налага машинка на Райт с течност, вредно или не, предпочитам пред това да ни изсмучат кръвта!
Добре дошла на новата мама. Hug
Криската: съчувствам ти да знаеш Sad Hug
Бу: страхотна торта и покана, ще обереш точките Wink
На това за шкембето много се смях и на Цвета за автобуса също Joy Joy И аз с количка не съм се качвала по автобуси, но моятя е лека, та ако ми се наложи, вдигам с две ръце и напред.
Трябва да пусна тото, днес ме наака едно птиче. Преди малко казаха, че джакпота остава за неделя.

# 391
Страхотен колаж, Валка! Брависимо!   bouquet

# 392
Браво Влака! Страшен колаж си спретнала   bouquet

Следобед нещата бяха по-добре и дори успях да поуча. Баба и бебе бяха на разходка и се прибраха чак в 19ч. Пак имаше дразнения, но май се поусети за какво е дошла. Е не ме кефи, че учи детето да си играе в леглото. Аз поне мисля, че леглото е за спане, но тя 1000 пъти ми обясни колко хубаво се изправя в леглото и много добре и се изпъвала гръбнака  Crazy
Абе лудница!

За комарниците-аз писах за тези за легло, но съм го купила още преди да родим. Хубавото е, че покрива количката отвсякъде.

Ще се изям от яд #Cussing out Бях си харесала някъде една рецепта за шоколадова бисквитена торта и сега не мога да се сетя къде. Нарочно не я четох много, за да не ме изкушава и сега не мога да се сетя къде я гледах  ooooh! Бу, и твоята изглежда супер, но нещо по-калорично и шоколадово ми се прави Blush

Много се смях на "третата гърда" и на методите за използване на градски транспорт Mr. Green

# 393
Добро утроо !
Много спите !
Мъжо започна работа ... та  станахме рано. Оставихме малкия да си спи ... на спалнята и .. пак падна. Та .. пак сме скарани с мъжо. иска да махаме креватчето ... щом така и така спи при нас ... Абе ...  ooooh!

Айде да не ви развалям сутринта, слагам кафенцето и бягам

# 394
  • До хладилника, който обичам
Ще се изям от яд #Cussing out Бях си харесала някъде една рецепта за шоколадова бисквитена торта и сега не мога да се сетя къде. Нарочно не я четох много, за да не ме изкушава и сега не мога да се сетя къде я гледах  ooooh! Бу, и твоята изглежда супер, но нещо по-калорично и шоколадово ми се прави Blush
Идвам да те спася.
Орехово-смокиново-шоколадова торта - снимките са изчезнали, но е много вкусна. И разбира се, Death by chocolate - по-шоколадово от това няма накъде.

Бу как се казва парфюма ти? И покана и тортата ми харесаха...но жеста на мъжа ти най-много Grinning
Шанел Шанс Simple Smile

# 395
  • sofia
Добрютро!  ivilda , мерси за кафенце! Много кубински мирише! Тук отново вали. А ми се излиза! Пепи стана в 7...Валка, мерси за колажа!   bouquet Покахонтас, точно вчера ползвах градския с Попо. Не се притеснявай, ако няма ниска платформа за качване, все някой ще помогне. Хора сме, все пак. Ако не стане, ползвай метода на Цвета.  hahaha И на мен той много ми хареса.

# 396
Бу, що така постъпи и пльосна рецептата за това смокиново нещо  ooooh!  Иначе ореховата платка съм я правила за друга торта-много е добре.

До сега не съм возила Свилен по тролеи, той няма и да разбере. Оня ден качих Божидар, беше цяло преживяване за него,че и билетче му дадоха Laughing

# 397
  • София
Добро утро мацки!
ivilda мерси за кафето...
Легнах си в 22 и кърмих чак в 4 часа bowuu/обикновено се буди към 1 да цока/ Обаче толко бързо ми се видя това наспиване....като един миг...но ми хареса де...
Бу хъъмм и аз съм му метнала око...този който е бледо зелен /Chance Eau Fraiche/ ообчаааа нещо не ми се дават тия пари...но ще видим до кога ще се стискам Sunglasses
Днес няма излизане...хем студено, хем вали...омръзна ми това време..да вземе да се оправи най-накрая...вчера един тон кал си внесох в къщи...

# 398
Как ви вали по софийско,а и дремете вътре  Sunglasses при нас капка не е паднала от 1.06-цели 4 дни Mr. Green За сметка на това утре няма начин да не завали,щото съм решила да ходя по магазините,че на Бужи всички панталонки са му къси и тесни.

# 399
  • София
Абе то вали по няколко пъти на ден....но като има слънце става за излизане все пак...На всичкото отгоре са разкопали парка - слагат лампи и калта е навсякъде, смърди на канал и въобще прекрасно за разходка...Дъжда окончателно дооформя пейзажа... Sick Пазарувай по нета  Wink, там времето винаги е хубаво Sunglasses http://www.dunstarltd.com/ тоя сайт много го уважавам...

# 400
  • София
Дoбро утро!
Хмм, допреди малко Емил Чолаков обещаваше днес да е по-топло и да вали по-малко от вчера Thinking Като гледам къв мрак е навън много оптимистично ми се струва, ама дано все пак познае...

# 401
  • До хладилника, който обичам
Бу, що така постъпи и пльосна рецептата за това смокиново нещо  ooooh!  

Е, що, що, няма само аз да съм дебела, я! Mr. Green

# 402
Добро утро Hug.
При нас времето днес пак е страхотно за разходки, жалко че с тази дипломна работа не ми остава много време за шлаене, но и се вижда края вече.
Бу страхотна торта си изтупкала да му мислят диетуващите, аз определено все още не съм от тях, все се оправдавам че кърмя ама до кога ще се самозалъгвам не знам.
Отивам да се приготвям за разходка, лек ден на всички мами и дечковци.

# 403
Смокиновото чудо се прави с 9 яйца  Shocked - като знам, че сама мога да си я изям, добре ще ми дойдат за фигурата.  Wink

Трябва да пусна тото, днес ме наака едно птиче. Преди малко казаха, че джакпота остава за неделя.

Такъв ли бил номера - ми и аз да пусна тогава, че в рамките на 1 седмица ме наакаха 5 пъти птичета.  #Crazy Притесних се някой да не ми е залепил бележка : обществен кенеф за пернати  Sick

Т'ва свекървите не са човеци. Всеки път като храня малкия с пюре застава права пред него и почва да му прави смешни физиономии. В резултат - той не отделя очи от нея, яде 30 мин., вместо 5, а тя самодоволна се хили - все едно "Виж колко ме обича детето, не отделя поглед от мен. #Cussing out И всеки път обяснявам да не го разсейва, ама все едни нищо не съм казала. Майка й и баща й - същата работа. Само дебнат да храня малкия и цял концерт му изнасят.  ooooh!

# 404
  • sofia
Venilove, не мога да не се съглася с констатацията ти относно свекървите. Аз затова моята я отбягвам.  hahaha Ние пък се разходихме, мама си взе закусчица, а бебо пообщува с обществото. Купих диня и мисля после да го черпя малко. Чудя се и за киселото мляко, откога е удачно да дам, ако по-късно, що?!  newsm78Тя тая тема е бистрена, но аз помня точно 5 минути, напоследък. Това за важните неща, иначе глупостите имат свойството да се загнездват в паметта ми... Joy

Общи условия

Активация на акаунт