СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • София; Дружбето
 Joy Майка ми всеки път като дойде у нас - веднъж месечно, подрежда всички шкафове с дрехи, при което успява да освободи пространство за още толкова неща Crazy Ми не мога да подреждам, уж сгъвам, но явно за всяко нещо се изисква вроден талант Mr. Green Вече поне не мрънка, че е прашно и мръсно щото видя, че 30 мин след чистене не личи Crazy И вие сега да не решите, че у нас е мръсно. не е, само разхвърляно Joy
Ние се опитахме да се разходим, но духа много гадно, ту пече и е жега, ту е студено, та реших, че у дома е по-добре

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 14:55 от tsveta

# 286
  • София
 Joy Ама много ме разсмяхте с тия свекърви и познати. Аз си мислех, че аз съм чалната на тема ред Crazy

При нас в градинката пък почти всички станаха прави на сирените. Само 2 майки останаха седнали. Ама като цяло от година на година май все по-малко хора обръщат внимание Sad Тези четници ако знаеха за какъв прост народ са се борили, щяха да си останат в чужбина сигурно Tired

# 287
  • Габрово
Абе всеки си има някви мании и аз макар да не съм голяма чистница съм вманиачена на тема простиране. Преди даже простирах дрехите по големина и щипките по двойки в тон с дрехите и даже в предната квартира имах навика да слизам пред входа и да се любувам на простора Crazy Сега вече не се втелясвам чак толкова, но неволно винаги заглеждам чуждите простори и ако някой е нахвърлял грозно дрехите ми иде да ида да ги оправя  Joy

# 288
Този

Уиш, Venilove, много ме разведрихте  Laughing

но неволно винаги заглеждам чуждите простори и ако някой е нахвърлял грозно дрехите ми иде да ида да ги оправя  Joy
И аз, и се дразня на грозно простряно пране  Wink

# 289

Хаха, картинката на парфюма е почти като аватара на Бу.  hahaha

# 290
Абе всеки си има някви мании и аз макар да не съм голяма чистница съм вманиачена на тема простиране. Преди даже простирах дрехите по големина и щипките по двойки в тон с дрехите и даже в предната квартира имах навика да слизам пред входа и да се любувам на простора Crazy Сега вече не се втелясвам чак толкова, но неволно винаги заглеждам чуждите простори и ако някой е нахвърлял грозно дрехите ми иде да ида да ги оправя  Joy

И при мен я има тази мания - простирам ги по големина, цветове, нюанси, щипките в тон естествено, абе луда работа, ама си ми е кеф Mr. Green По тоя повод всеки ден се карам с моя, нарочно ме дразни - пере си чорапите и ги мята на простора, без да ги изпъне дори, а за щипки да не говорим, все едно ги е метнал от съседната стая и случайно са се закрепили на простора, ейй избеснявам Laughing

# 291
Опаа. Значи не съм само аз маниачка на просторите. И дрехите редя, и щипките да са еднакви ... А свекървата - нахвърля ги нахвърля ... нямам думи. Затова си взех простор и си простирам отделно, да не се дразня.  Дразня се и на чуждите разхвърляни простори , ама ....
Аз съм на кафенце ... на терасата. Използвам че малкия спинка, да поотдъхна.

# 292
хаха, както се казва: Всеки си е башка луд.  Joy

На мен сега ми е забавно, ама в началото като не знаех, че е диагноза, го приемах за лична критика. Аз се събудя, оправя леглото и т.н. След мен някой отива да го оправи на ново, да изтупа чаршафа, да ми преподреди дрехите.
 Или го приемаш за забавно или се побъркваш и се изпокарвате.  Crazy

# 293
Ауу,много ме притеснихте ,аз съм много разхвърляна ,свекито - два пъти.Като си отворя гардероба ,половината пада на земята Blush.За сметка на това мъжа е подреден ,само ходи след мен и децата и подрежда.
А играчките на Мартин ,може би от седмици не са мити  Embarassed,лапа ,хвърля,то като пазих каката - та все болна ,циганетата пред блока пък - все здрави и така ,не се втелявам изобщо в чистота.
Дрехите на простора - единствено бельото крия отзад ,другото - както дойде.

# 294
Здравейте и днес.

Е, ще си седя егоистично в ъгъла Mr. Green
Детето ближе пода, за какво да му преварявам приборите?!

Абсолютно ! Приемаш ли дружка за ъгъла ???

Вода не преварявам от 3-ти месец, ако се наложи да купя навън изобщо не подбирам марката, в къщи - чешмяна или от пералнята  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не стерилизирам също от 3-ти месец, от известно време и не пасирам - абе изобщо нищо не правя както трябва ....
Баткото по същия начин - да чукам на дърво здрав е! А най - мразя да простирам, та по тоз повод имам сушилня  Peace

# 295
Е, взех го пустия изпит.  Mr. Green Още три остават.

Вода - розов Девин още от началото. Преварявах до 5-ти месец. Но Косара пие страшно много вода. Сега са пуснали една вода Сердика, на Горна баня. Пише, че е пречистена чрез обратна осмоза, та и се чудя.

Чистя когато имам време. Косара от един месец ближе пода, телефоните и всичко, което е по-лъскаво и интересно. Гладя когато мога и то само нейните дрехи. Играчките и ги пускам в пералнята. От време на време майка ми идва и оправя всичко за 5 минути. Как става тази работа, не разбирам.  newsm78

Ааа, да се "похваля". Дойде ми поръчката от АСДА. Всичко хубаво, ама поръчах размер 9-12 мес. и почти няма дреха, в която да не могат да влязат по две Косари.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 17:17 от ksantipa

# 296
А най - мразя да простирам, та по тоз повод имам сушилня  Peace

И аз имам сушилня, ама като е топло времето предпочитам да метна дрехите на простора, отколкото да ми бучи половин-един час...

Ксантипа, честито за изпита Simple Smile

Аз вода не съм преварявала изобщо, давам му всякаква слабоминерализирана, не се ограничавам само до Девин, друг е въпроса, че вода пие веднъж на две седмици, през останалото време сме на сокове Simple Smile

# 297
  • sofia
Да се отчета от консултацията: 9.700 и 72см.. Петко е качил само 200гр., което е чудесно! Честити месечинки на Аси и Сами! Честит взет изпит и на Ксантипа!

# 298
Откраднах един час за себе си и покарах колело, ходих до нашите за череши и сега съм ги нападнала  Mr. Green Няма да ви почерпя !

А момчето се е държало много добре, играело се е, лазило, изправяло се , а бе ... цвете !

Ксантипа , Честито !!! и другите да вземеш !

# 299
И аз да се отчета от консултацията - 10.800 и 78 см.

Общи условия

Активация на акаунт