СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
  • София
По колко време ги оставяте в проходилките? Никола имам чувството, че може 2 часа да вилнее из къщи, ама едва ли е удачно.

Качих няколко нови снимки: http://septemvri2009.snimka.bg/baby/nikola-na-s0nic.431070.19037045

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 19:31 от s0nic

# 301
Развеселихте ми с темата за чистниците, аз определено не съм от тях, виж за простирането и аз съм маниачка обичам всичко де ми е подредено на простора, но шкафовете в къщи падат. От време на време ги подреждам, но точно след седмица отново са същите, няма начин да се оправя може би.
Вода давам само розов Девин, преварявах до 5 месец, оттогава не преварявам, не изварявам шишета, мия с гореща вода.

# 302
Ксантипа, честито за изпита! И другите така да минават!
И аз не съм от маниачките на тема чистота-гледам горе-долу да е подредено и почистено, но в крайности не изпадам. Ако трябва да избирам между чистене и готвене-ще избера второто, но за сега и двете дейности са си мой ангажимент.Venilove, евала, че имаш чувство за хумор и търпение и успяваш да се справиш с финес със свеки.

# 303
Sonik,много е хубав Никола  Heart Eyes

Ксантипа,честито  Peace

Честито на Аси и Сами   bouquet

Свилен седи малко в проходилката - колкото да ида до тоалетната или да се оправя за излизане, по се кефи на бънджито.

# 304
  • София; Дружбето
Къде е албума със снимките за колажа Rolling Eyes

Аз се опитвам да приспивам Габи и дано тази нощ поне малко да ме остави да спя

# 305
Къде е албума със снимките за колажа Rolling Eyes
Там си е  Peace

# 306
  • София
Хе хе...бате бързо се е справил с компа....
За чистотата - еми не съм стигала до крайности, но може да се каже, че понякога прекалявах...щом гладех и чаршафите. Като родих Кати...позапуснах нещата, а втория път докато бременях може да се каже, че ги и изпуснах. Почнах да пускам прахосмукачка през ден...и ей такива неща...Но гладя редовно...е без чаршафите де/на Ангел ги гладя де/...Бате не обича да ходи негладен, а и за децата ми е по-хубаво като си е изгладено...не от друга гледна точка...Играчките на Ангел ги бърша с мокри кърпички, като паднат...От време на време ги мия....Гардеробите са ми що годе подредени...но има какво още да се желае..То всъщност винаги има какво още да се желае...проблема е, че съм максималистка, но покрай отглеждането на две деца се научих на разни неща дето преди неможех да приема... Rolling Eyes В крайна с/ка и аз съм човек и немога да се разкъсам...това е положението...За простирането...не простирам на балкона...но си подреждам дрехите, нищо, че никой не ги вижда....
Кашата я правя с преварена чешмяна вода, такава  и предлагам, но той отказва...
Честит изпит на Ксантипа и на месечинките ни...
Днеска ходих до банката да си правя интернет банкиране и разни други нещица и понеже съм служител 2 часа неможаха да ме обслужат....то ме прехвърляха, то се чудиха какво да правят...и това, че при условие, че  знам какво искам и съм колежка...направо не им завиждам на клиентите...
Имаше и още нещо...но като се присетя...
А да Атракция http://www.get.bg/catalog/index.php?language=bg от тук поръчвам тестери - оригинални са си парфюмите, досега не съм имала оплаквания...Описанието на  парфюма ми ти хареса - невинна и целеустремена... Sunglasses Wink
Соник - Никола е синеок пич...На последната снимка ми прилича много на теб...

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 21:00 от EmiR

# 307
Здравейте момичета...отдавна влизам в този форум (не само в тази тема разбира се) Mr. Green и все се чудя кога да се запиша и как точно. Защото малко късно се вписвам, ама ще ми е приятно да споделяме как растат децата ни.
Аз родих на 22-ри септември моя прекрасен син Боян!!! 4,300 и 54 см.
Ако решите, че мога да бъда една от вас, много ще ми е приятно. Wink

# 308
  • София
Соник - Никола е синеок пич...На последната снимка ми прилича много на теб...
Мда, предимно на мен прилича Mr. Green

Ти пък какво каза, пускала прахосмукачка през ден. Аз чистя веднъж седмично, през останалото време само забърсвам по шкафовете, ако ми се види прашно някъде.

rusa kobra, добре дошла! Готин ник имаш Mr. Green

# 309
  • София
Какви са тези размери почвам да си притеснявам 9, 10кг. да са ви живи и здрави дечицата мойте са от дребничките надявах се поне младежа да върви по едричък ама не днес се храним направо насила.

За чистенето кога имам време, от известно време започнах и да готвя също само ако имам време да ме извинят ама е по важно да обърна внимание на трите хлапета около мен, само някое да се почувства пренебрегнато и ела виж какво става вкъщи. София подивява за да привлече внимание, Дани се преструва на болна, а Димитър само да ме види до входната врата облечена и ако не е и той в количката за излизане изпада в истерия все по трудно преживява липсата ми.

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 23:00 от villi

# 310
Честити месечинки и взети изпити!
Относно чистенето-живеем заедно с майка ми,а тя за чистенето не ми помага-хич не чисти,за гладене да не говорим,досега съм гладила на Дани дрешките,а каква мърла е,само чистя,а тя дори не се старае да пази чисто.
Отивам да измия чиниите,че тя пък е сготвила,ще и дойде в повече #2gunfire

# 311
Леле девойки, днес да не съм отървала конкурса "Най-добре простряно пране/сгънато",  Twisted Evil
Къде ви остава време за подбор по цветове и големина и сие....и аз като Емир, след първото преразгледах някои от приоритетите, а след второто съвсем  Joy, и аз така чисто е, но не е подредено, ето днес пак беше подредено точно 20 минути, Бобиня мина с паяка и навсякъде наръси играчки. Ми аз пък да не съм от желязо, нямам кръст вече, само да се навеждам, но пък съм маниачка на тема доместос и тоалет, това сигурно е най-лъскавото място в къщи, не понасям кранове с петна от варовик, ама едва ли има как да ме разберете. Просто наш'та вода е супер варовита и най-много през два дни трябва да лъскам кранове.

Вили, споко бе жена и мойто минава във фаза на манекен, само че късичък  hahaha 70см -8 кила, ама това всяка лъжица при нас си е бой, отделно май и зъбите съвсем и още по-трудно.

Кобрата добре дошла  Hug, мойто син ще си има адашче, че и само 2 дни по-голям от него. Пиши повече за теб - виж какви теми се бистрят тука, коя как и го простряли  hahaha, включвай се.
Айде момичета отцепвам се, лека и спокойна.

# 312
Айде и аз да се включа по никое време.

Ксантипа честит изпит! Честити месечинки на Аси и Сами!

Добре дошла на новата мама!

От тази вечер свекървището е у нас!  Crazy Е аз си я поканих де, халал да ми е  Tired Настаних в ателието на тавана де  Mr. Green Не мога да се пречупя и през нощта да ми се мота из къщата.
Имам по-малко от седмица до изпита и трябва да сядам да уча  ooooh!
Да видим колко ще помогне. Сега се опита да приспи превъзбуденото бебе, което вечер заспива след цокане...оставих я да се помъчи и си го приспах накрая както си знам  Whistling

Гледам тука за мании си говорите. Аз също си подбирах щипките като простирам, НО вече не простирам! За чистенето не съм маниачка, но обичам да няма разхвърляни неща из къщата, особено, ако са на видимо място. Но съм се попречупила откакто Катето разхвърля непрекъснато играчки.

# 313
  • София
Добро утро! Много спите, не ви е срам Mr. Green

# 314
  • sofia
Добрютро! Спим, ма друг път! Мерси за кафето! Нещо мрачничко ми се вижда навън...Уф, чак ся ви изчетах от вчера, че бате ми беше окупирал компа. Намерил е някакъв сайт с мачове и не мож го отлепи...По темата- не съм добра домакиня, чистница и пр., уви...Когато не ми се чисти и подрежда,  игнорирам.

Общи условия

Активация на акаунт