СЕПТЕМВРИ'09 - тема 25

• 22 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Току що ми пратиха това клипче- не бях го виждала и едната жена много ми заприлича на Бу, ама май не са българки жените  Rolling Eyes

http://www.vbox7.com/play:9111b6a2#commentTop

Редактирам се- тя е, прочетох в коментарите  Grinning

Tired
Много красиво ... Confused

# 616
  • София; Дружбето
Току що ми пратиха това клипче- не бях го виждала и едната жена много ми заприлича на Бу, ама май не са българки жените  Rolling Eyes

http://www.vbox7.com/play:9111b6a2#commentTop

Редактирам се- тя е, прочетох в коментарите  Grinning

Tired
Много красиво ... Confused
Бу, това бебе що не ми прилича на Яна newsm78

# 617
  • До хладилника, който обичам
валка, ще имам предвид Grinning

цвета, не е мое изобщо Joy взех го 'назаем' от една майка, която беше на снимачната площадка. То, горкото, хич не щеше да стои с мен  hahaha
Клипът е сниман 2008-а, тогава още нямах Яна, а Мая беше твърде голяма за целите на клипа.

# 618
  • София; Дружбето
валка, ще имам предвид Grinning

цвета, не е мое изобщо Joy взех го 'назаем' от една майка, която беше на снимачната площадка. То, горкото, хич не щеше да стои с мен  hahaha
Клипът е сниман 2008-а, тогава още нямах Яна, а Мая беше твърде голяма за целите на клипа.
А, значи грешката не е в моя телевизор. Пулих се сума време Joy Много ми хареса, идеята и изпълнението

# 619
  • Габрово
Абе аз пък зацепих, че това не е Яна, но реших, че е снимано отдавна, когато голямата й дъщеря е била бебе и викам брей тая Бу за 6 год. хич не е мръднала визуално  Joy

# 620
Еййй човек да не мръдне малко да почете за изпит и гледай к'во пак сте се разскубали и разхвърчали.
Ама и аз като Цвета и Кришка го раздавам доста подозрително към случващото се.  Thinking

Знам клипа на Бу и компания, но и аз мислех, че това е голямата щерка.........

редактирам се: Валката сложих в една тенджера вода на котлона и сложих от кремчето пулмекс бебе, не знам дали или ама му се облекчи дишането.

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 17:10 от Nadina

# 621
А, и Шаманката е там с баткото Simple Smile Има и една мама със светла чуплива коса, много позната ми изглежда...

# 622
Брех отървах  Mr. Green
Но не съм изпуснала най - важното, възможността да поздравя Бебешондел за смелостта и   bouquet Честито мила, пожелавам ти лека бременност и спокойно и спящо момиченце  Hug  bouquet
Бу клипа и песента са страхотни, дори се просълзих като го гледах. И наистина само една майка може да усети чувството от чутото и видяното. Прекрасно е   bouquet

# 623
  • София
Кикики брех...пак станало интересно....Аз се чудя защо толкова старници са изписани в това хубаво време  Rolling Eyes...И си мисля, че на всеки се случва да направи грешка, особено с такъв лидер, които е организирал Рая  Sunglasses...така че...не съм нито съм подозрителна, нито пък си мисля, че е троянски кон...Ще ми е приятно и интересно една от септемврийките, да споделя с нас преживяванията си покрай бременността...всички радости и тревоги...толкова от мен за до тук изписаното по повод връщането на Бебешондел...
Атракция...снимах се...и доста се позаиграх докато се фотна отвсякъде...баси...По-късно ще кача снимки...Отидох с намерението да се боядисам, но се и поостригах доста Sunglasses
Ще храня децата и изчезваме...до после
Ииии дали да не  да не направим едно албумче с мамите дето са влязли във форма, като Соник/в перфектна форма е/ с която днеска се видях иии направо се засрамих от себе си...Там ще качваме прическите, плоските коремчета, а може и коремчетата дето ще растат наново...дано има още септемврийке дето ще бременеят...направо и на мен ми се иска баааси и работата....
Всъщност мислех, да направя албума и там да си кача прическата...ама да не излезе нахално....имаше и други с нови прически...така че ако сте навити...като се прибера ще действам...ам?

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 17:26 от EmiR

# 624
# 625
  • София; Дружбето
Ааааааа, за албума с плоските кореми и новите прически не ща да знам паролата Crossing Arms Само ще завиждам мръсно и грозно Mr. Green
Ей, тва дете с Т си е живо наказание. А то е и мрънкащо, рогато и не знаещо какво иска Crazy А Габи кашля все едно е глътнал жаби ooooh!
Joy

# 626
# 627
 Joy
Абе все забравям да помоля някой да ми пусне паролата за албумчето ни, че не мога да видя никакви снимки  Praynig

Да се редактирам - искам паролата за вече съществуващия албум !

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 18:39 от bibo4e

# 628
Тази парола и аз не искам да я знам  Crossing Arms

Цвета  Hug бързо да се оправят децата.

# 629
  • София
Емиии направих албумчето...http://septemvri2009.snimka.bg/maternity/septevriyiski-mami-huba … 8785.19144334.big...Айде пък няма само за захранване и памперси да си говорим... Wink
Все ще има с какво да се похвалим..я нова дрешка, я прическа, я пък нещо друго...дори и да не е плоско коремче...може и надуто да е хе хе....Не съм сложила корица...че трябва да къпя Ангел...на който му се заиграва, моля да го направи... Grinning
Клипът с Бу и другите съфорумки винаги ми е харесвал...дори си спомням с какво вълнение го чаках /тогава четях и пишех основно в кърмаческия и бях в течения на организацията по клипа/
 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт