Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 836
  • 715
  •   1
Отговори
# 60
В Елица много ли са тесни стаите? Знам,че питам задаван много пъти въпрос,ама нещо не мога да си съставя мнение колко са тесни-една потребителка беше писала,че едва ли не изпадала в клаустрофобия-чак пък толкова...Ако не са ужасно тесни и има къде да спи детето-мисля,че ще се насоча натам.
Аз обещавам където и да съм да снимам и стаите, и навсякъде, и да публикувам снимките, за да имат другите възможност да гледат и да избират.

# 61
И още един въпрос за храненията.... newsm78
Настаняване от 14 ч, ...значи обяд пропускаме, вечеря чак в 18-30.
Ако няма да има междини хранения ?
Преди бяхме в Вита Парк и
Ралица, там нямаше този "проблем", ами сега се замислям.
Дааааааааааааа, май ще има голяма разлика между "ултра Ол" и просто "Ол"
Може би ще ни настанят поне малко преди 14ч, тогава добре Rolling Eyes

# 62
И още един въпрос за храненията.... newsm78
Настаняване от 14 ч, ...значи обяд пропускаме, вечеря чак в 18-30.
Ако няма да има междини хранения ?
Преди бяхме в Вита Парк и
Ралица, там нямаше този "проблем", ами сега се замислям.
Дааааааааааааа, май ще има голяма разлика между "ултра Ол" и просто "Ол"
Може би ще ни настанят поне малко преди 14ч, тогава добре Rolling Eyes

Веднъж пътувахме с автобус и пристигнахме в Албена към 6 часа, а към 7 бяхме в хотела . Не ни настаниха - нямало свободни стаи . Към 11 часа вече успяха да ни настанят .
 Друг случай : Отиваме към 12 часа в хотела и чакаме доста да се освободи място за колата . Към 12,30 сме в хотела и очакваме да ни дадат стая . След нас идвам немци . Те също си дават талоните за резервация - те бяха резервирали за същата стая като нашата (2 + 1) . Искаха гледка към морето, както и ние . Пуснаха ги тях, а ние трябваше да чакаме .  Sad

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 13:37 от Kalentina

# 63
  • В светлината на слънцето
Зависи от хотела според мен. Миналото лято пристигнахме рано-рано в "Славуна" - някъде около 12 часа, защото бяхме спали предната нощ във Варна при леля ми. И ни настаниха на секундата, дори ни предложиха да отидем да обядваме, ако не сме обядвали.

# 64
Зависи от хотела според мен. Миналото лято пристигнахме рано-рано в "Славуна" - някъде около 12 часа, защото бяхме спали предната нощ във Варна при леля ми. И ни настаниха на секундата, дори ни предложиха да отидем да обядваме, ако не сме обядвали.
Честно казано , и аз се надявам ,че ще ни настанят по рано .Не ми се вярва да ни оставят с две деца гладни-жадни.Ще се надявам на чара на половинката Mr. Green

# 65
  • В.Търново
Току-що звъннах и питах за хотел Орлов за междинните хранения и наистина НЯМА!!!Така че,който държи на това да знае,че там няма да има такива.В такъв случай май се отказваме от Орлов и ще се насочим към Добротица,ако въобще случим на свободна стая! baby_neutral

# 66
  • Монтана
orhideq,kom ili kompas-koi e po- dobar?

# 67
Току-що звъннах и питах за хотел Орлов за междинните хранения и наистина НЯМА!!!Така че,който държи на това да знае,че там няма да има такива.В такъв случай май се отказваме от Орлов и ще се насочим към Добротица,ако въобще случим на свободна стая! baby_neutral

Защо тогава подлъгват хората Shocked
Има име и за тази система-FB, нека го казват.

# 68
  • В.Търново

Защо тогава подлъгват хората Shocked
Има име и за тази система-FB, нека го казват.

Отначало жената на телефона ми каза,че не можела да й се отвори страницата с ол инклузива и ми поиска телефон да ми се обади след 5 мин.,звънна ми даже по-рано и каза,че нямало.Как толкова бързо след това й се отвори страницата не знам..Обаче каза,че останали много малко свободни стаи,поне за края на август. Peace

Който се върне от там ще разказва точно как е било.

# 69
Ама аз затова ви казвам,че ми стана съмнително дали не лъжат и за другите хотели-в Бутик травел като отворя страницата с Ол си пише за всички на първа линия-за хранения-само закуска,обяд и вечеря, нищо друго. Или има,а не ги пишат,или няма и е истина...В Ретур ги пише,че има-поне за някои,ама да си кажа нещо вярвам повече на самата страница за Ол инклузива на Бутик. Както се казва-до къде се докарахме-трябва да се звъни на всеки хотел и да се пита. Аз се спрях на Добротица,ама се съмнявам,че няма места вече там за моя период. Ако ли не-мисля да резервирам в Елица. За там места има  Laughing-нали се слави като гаден хотела...

# 70
Като ви интересува нещо конкретно за някой хотел, защо не звъните директно на рецепцията?
Там ще получите най-точна информация.

# 71
Ами защото лично аз искам като пише нещо, да го пише и не желая да звъня по рецепции-обикновено контактувам с агенция. Не е много приятно да звъниш някъде и да питаш: "Извинете,ама имате ли междинни хранения?" или "Тесни ли са ви стаите?" На последното ще ми кажат истината,нали?

# 72
Ами тогава се сърди на агенцията.
В сайта на Албена явно е упоменато къде има и къде няма междинни хранения.
А за стаите освен да посочват кубатурата друг начин не виждам  Simple Smile
И като имам съмнения в информацията, която ми подават от агенцията ще звънна директно в хотела.

# 73
  • Mostly in my mind
и според мен най-точна информация може да се даде като се звънне в хотели се пита за всичко, което ни интересува.  Peace и не виждам нищо срамно или неприятно в това. все пак плащаш. трябва да знаеш за какво  Simple Smile
може ли да помоля авторката на темата,ако не я затруднявам, в първия пост да сложи линк към старата тема? благодаря   bouquet

# 74
  • В.Търново
Червенорозка, би било добре в първия пост да сложиш линк към предната тема, докато още може да се редактира.  Peace
Не смогнах за първия пост. ooooh!  Извинявам се. Embarassed  
Ето тук е:
ПЪРВАТА ТЕМА !  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483053.0
Ето го линка към 1 тема,сложен е на 4 страница. Peace

Общи условия

Активация на акаунт