Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 820
  • 715
  •   1
Отговори
# 120
Имайте предвид, че болшинството работещи в комплекса са много положително настроени към българите, и една мила приказка да им кажеш, ги печелиш на своя страна. Защото ужасно са им писнали ордите невъзпитани румънци и руснаци, които оставят след себе си хаос.
Аз например държа непременно да се запозная с камериерката, която обслужва нашият етаж, говорих с жената и културно и обясних, че сме с малко дете, че детето следобяд спи и много държа да се почиства само до обяд и жената никога не се направи на ударена, даже ни включваше климатиците, когато ние забравяхме и се прибирахме на хладничко.

И аз съм съгласна със Зори за отношението на персонала към българите. Миналата година в Супериора учтиво помолих нашата камериерка да почиства до 11 часа, просто защото дъщеря ми беше малка и много ранно й се доспиваше, съответно и по-рано обядваше.... Ами веднага се отзова жената, докрая на престоя не сме имали проблем.  Peace

# 121
  • София
Моите впечатления от персонала също са много добри. А що се отнася до изнасянето на храната - то в ресторанта е такава гмеж, има толкова много хора, ядат навън, на барбекюто, край басейна, че изобщо не виждам смисъл да се пита за изнасянето. То всички изнасят.

# 122
rosinauzunova  picaso да ви отговоря на въпросите за Добротица

стаи - има 1 двойно и 1 единично легло, picaso може и малко да ви е притеснено за кошарката

Здравей,искам да те попитам кои стаи са с двойно и еденично легло.Ние сме резервирали за 2 възрастни +1 дете до 6г двойна стая чрез агенция и от там ми казаха че за детето щяло да има разтегаем диван или фотьоил.Това с доп. легло било само в апартаментите.

На мен пък ми казаха,че разтегляемите фотьойли се водят допълнително легло за двойна стая.Така че моя син големия ще е на допълнително легло от тоя тип в двойна стая.ОБАЧЕ....в агенцията на Албена ми казаха,че нямало бебешки кошари ,а от Съни Турс,от където резервирах ми казаха,че ще ни бъде осигурена такава.Ще видим като отидем каква ще е истината.

резервацията ни беше за 1 стая - 2 възрастни+1 дете т.е  обикновена стая ето такава
http://www.albena.bg/uf/gallery/73/06-dobrotitsa-1.jpg

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 16:54 от veni_ev

# 123
  • София
Управителката на Добротица ми каза, че в двойната стая има едно единично легло и едно двойно, което е с размери 140/190, а също така има възможност да се постави и кошарка.

# 124
  • В.Търново
Управителката на Добротица ми каза, че в двойната стая има едно единично легло и едно двойно, което е с размери 140/190, а също така има възможност да се постави и кошарка.

Забравих да допълня,че от albena.bg ми казаха,че е разтегляемо допълнителното легло и че бебешка кошара нямало и че по-скоро били много тесни стаите и нямало възможност за такива кошари,че тия стаи били само на 1 етаж....т.е. тип икономични стаи(явно тия гледат да си ги пробутат на българските туристи,дано да греша,поне с такова впечатление останах от albena.bg),много ме усъмни тази информация,сигурно гледат да си дадат по-хубавите стаи на французите,а от Съни Турс ми казаха,че имало бебешки кошари,както вече писах.Останах с впечатлението,че наистина ще ни дадат такава стая с разтегляемо легло от която и да е агенция.Явно Съни Турс ще излязат по-разбрани от albena.bg?! NaughtyЯвно и има разминаване в информацията между агенциите! ThinkingДано наистина се съобразят с искането ми да не сме на 1 етаж! Simple Smile
Търсех из интернет за мнения за Добротица,но липсват такива,намерих само 1-2.Но от вашите коментари за този хотел ми бе достатъчно да се насоча към него!Благодаря на всички за полезната информация!    bouquet

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 17:35 от rosinauzunova

# 125
Здравейте,

Чета ви още от миналата тема, ама все още се мотам с резервацията и си променям мнението през няколко дни Crazy. Сега поне сведох избора до хотелите на плажа. Накрая сигурно ще отидем там, където намерим място, ако изобщо намерим Crazy.

Та исках да ви питам какво представлява детското меню и има ли го във всички хотели, като по-скоро ме интересуват тези на плажа?

# 126
Здравейте,

Чета ви още от миналата тема, ама все още се мотам с резервацията и си променям мнението през няколко дни Crazy. Сега поне сведох избора до хотелите на плажа. Накрая сигурно ще отидем там, където намерим място, ако изобщо намерим Crazy.

Та исках да ви питам какво представлява детското меню и има ли го във всички хотели, като по-скоро ме интересуват тези на плажа?

Според мен е оскъдно . Така нареченото "детско меню" представлява следното : овесена каша, кюфтета с ужасна кайма, безвкусно картофено пюре . Има и вафли, бисквитки , мляко + млюсли или зърнена закуска . И остатъците от междинните хранения и закуската .  Това са ми впечатленията от Мура и Славуна .
При Нона е друго - има пилешки хапки в различни форми (на звездички , човечета ... ) , пържени картофки , вафли , кремчета, кексчета и др .

# 127
  • В.Търново
Здравейте,

За детското меню не мога да ти кажа,но трябва по-бързо да резервираш,курорта бил почти изцяло продаден вече като дати говоря..Аз едвам се уредих със свободна стая,малко бройки са и то за края на август.Обаче за детското меню мисля,че и децата ползват от общата храна на шведската маса,която е и за всички гости на хотела,може би най-вероятно ще има нещо като сандвичи и зърнени храни от рода на корн-флекс Peace

# 128
Чак пък почти продаден..и то на 1-ви юни.. Mr. Green Добротица разбирам,ама чак пък целият курорт...
Аз още  не съм резервирала и знам,че без хотел няма да остана.

# 129
  • В.Търново
Чак пък почти продаден..и то на 1-ви юни.. Mr. Green Добротица разбирам,ама чак пък целият курорт...
Аз още  не съм резервирала и знам,че без хотел няма да остана.
Става въпрос за юли и август,за юни е ясно ,че няма да има много желаещи...то на това време не знам какво море може да има. Sick
Така ми казаха от агенцията поне. Peace

# 130
Ами да-аз за август искам. Те да си приказват каквото искат. Mr. Green Мога да ти гарантирам,че ще се похваля с резервация в края на седмицата.

# 131
Като резервирах миналата седмица в "Орлов" ми казаха от хотела,че двойните стаи ,за които питах са останали много малко и то предимно за края на август-аз резервирах за 15-25.08.,сестра ми звъня на агенция вчера и са и казали,че има само за след 25.08.  Rolling Eyes
Та вероятно са се поизчерпали....

# 132
  • В.Търново
Ами да-аз за август искам. Те да си приказват каквото искат. Mr. Green Мога да ти гарантирам,че ще се похваля с резервация в края на седмицата.

Всъщност за кой хотел си се насочила,за Добротица ли,защото и за него ми казаха,че за края на август са ограничени стаите!Пиши като резервираш ,за кои дати искаш,ние ще ме там от 27 август. Peace Simple Smile

# 133
  • В.Търново
Като резервирах миналата седмица в "Орлов" ми казаха от хотела,че двойните стаи ,за които питах са останали много малко и то предимно за края на август-аз резервирах за 15-25.08.,сестра ми звъня на агенция вчера и са и казали,че има само за след 25.08.  Rolling Eyes
Та вероятно са се поизчерпали....
И на мен за Орлов така ми казаха,когато питах още в края на миналата седмица,но се отказах като разбрах,че няма междинни хранения там. Peace Simple Smile

# 134
Момичета, поотчаяхте ме с детското меню, ама то пък аз какво ли очаквах-детска кухня Laughing.
За местата-и аз подозирам, че не са толкова full хотелите, колкото разправят от албена и агенциите, ама да видим Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт